Gebeliğe Hazırlık Klomen ve çatlatma ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar herkese merhabalar yazismalarinizi okudum dikkatimi cekti bende bugn femaraya basladim 5 gun kullanicam onumuzdeki pazartesi gunu doktora gidicem igne olup olmycagima bakilacakk bizde 2.5 senedir deniyoruz Rabbim hepimize guzel haberler almayi nasip etsin

8 aylik evliymissiniz daha yeni :) simdi farkettim daha bzm 4 sene oldu :) 1 sene sonunda hamile kalan cok kisi var cnm sakin umudunu kaybetme

İnşallah daha fazla degil ama işte eşimde sürekli yanımda olmuyor bide yumurtlama günlerimde denk getiremiyoruz yani yanımdayken ya adetli oluyorum ya adetime yakın falan olmuyor öylede hayırlısı olsun hakkımızda inşallah isteyen herkese nasip olsun

Merhaba kızlar bugun kontrolum vardı gerekli görürsek çatlatma ignesi yaparız demişti doktorum 3 yumurtam oluşmuş ikisi 20 cm biri 19 cm bu ay tedaviyi iptal ediyoruz ilişkide yasak dedi tutarsa 3 üz olma ihtimali var buda tercih edilmiyor dedi önümüzdeki ay adetin 3. Günü gel tekrar klomen vercem bu sefer günlük 1 tane alcaksın bide çatlamayan yumurta kist olursa adetle gitmişmi bakıcaz dedi çikolata kistimde aynı durumda orda yumurtamda oluşmamış zaten önümüzdeki ayı bekliycez artık kısmet inşallah olur

Kismet canim insallah onumuzdeki ay guzel sonuclar alirsin

Benimde 3 yumurtam olusmustu ama hicbiri tutmamisti.. iliskide olmustu o ay...

Benimde 3 yumurtam olusmustu ama hicbiri tutmamisti.. iliskide olmustu o ay...

Kısmet işte banada öyle dedi belki hiç biri çatlamaz tutmaz belkı 1 tanesi tutar ama biz matematik hesabı yapıyoruz 3 tane 3 de tutarsa diye düşünüp önlem alıyoruz ilişki falan yasak önümüzdeki ay tekrar klomen kullancaksın kontrol edicez dedi sizin çatladımı kist falan oluşmadı degilmi klomen tekrarmı kullandınız

Klomen kullanmistim 3 yumurta oluştu.. biri 18 biri 17 biri de 16 mm diii..

Doktor 1 hafta iliski dedi. Okey dedik 1 hafta iliski oldu. Sonra sancim olunca hastaneye gittigimde 16mm lik yumurtanin catlamadigini aksine kist oldugunu ogrenmistim. Diger 2 si catlamisti. Ve hamile degildim o ayda..

Senin sorunun ne peki yumurtanmi olusmuyor o yuzdenmi ilac verdiler

Naptın canım nasıl durumlar

Z Zemhos tedavinizden olumlu sonuc aldınız mı?

Çatlatma ignesi yapmadı doktorum 3 yumurtam vardı 3 üz olma ihtimaline karşı ilişkide yasak tedavi iptal bu ay diger ay klomen günlük 1 tane içiceksin dedi ilişki doktordan geldikten 4 gün sonra oldu ondada tutarmı bilmiyorum tutmaz artık çatlamış geçmiştir diye yaptık adetimde 12 sinde hayırlısı artık kist falan oluşmaz inşallah

Merhaba arkadaşlar,

Benim amh m 0,63 çıktı doktor ortalama 8 folikülüm olduğunu söyledi. Geçen ay doktora gittiğimde 18 mm bir tane yumurtam vardı ama doktor çatlatma iğnesi yapmadı. Benim sorum normalde yumurtayı 18 20 mm görünce doktorlar çatlatma ignesi yapıp progesteron veriyorlarmış, bu opsiyonel bir şey mi? İsteyene mi yapılıyor? Neden bana doktor hiçbir şey söylemedi? Bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Yok canım tutmamıştı sonrada bidaha gitmedim başka doktora gittik eşimden test istediler hormon degerleri düşük çıktı hormon ignesi verdiler oda 1 ay kullandık 400 liraydı raporlu bide bidaha alamadık maddiyat olarak zorladı sonra zamana bırakalım artık dedik ben netten araştırmıştım aspir setini aldım bi deneyim diye eşimede kullandırdım keçi boynuzuyla o ay hamile kaldım çok şükür belki o yaglar vesile oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin

Yumurtanız yeterli büyüklüge ulaşmış kendisi zaten çatlar diye igneye gerek duymamıştır doktor genelde çatlayacak olgunluktaysa çatlamaya yakınsa yapmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…