Hafif kasık ağrısı, bel ağrısı ve göğüste hassasiyet var. Ayrıca 2-3 gündür akıntım var. 12. Gün Bakalım pazar adet olmam lazım olmazsam müthiş olacakSende ne var ne yok canım
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafif kasık ağrısı, bel ağrısı ve göğüste hassasiyet var. Ayrıca 2-3 gündür akıntım var. 12. Gün Bakalım pazar adet olmam lazım olmazsam müthiş olacakSende ne var ne yok canım
Ya inşallahHafif kasık ağrısı, bel ağrısı ve göğüste hassasiyet var. Ayrıca 2-3 gündür akıntım var. 12. Gün Bakalım pazar adet olmam lazım olmazsam müthiş olacak
Bende de sırt bel ağrısı göğüs ağrısı kasıklarda batma var ara ara bugün 14.gün şimdi kan tahlili verdim dua edinMerhaba kızlar bugün 13. günüm ara ara kasık ağrısı, hafif bel ağrısı, göğüs ucu hassasiyeti, duygusallık, 2-3 gündür tansiyon ve nabızda yükselme var ve sabahtan beri de baş dönmesi var. Sizler ne durumdasınız?
Güzel haberler getir bize Allahım yardım etsin İNŞALLAHHHHHHHHBende de sırt bel ağrısı göğüs ağrısı kasıklarda batma var ara ara bugün 14.gün şimdi kan tahlili verdim dua edin
YA ne zaman çıkacak sonucun ölecem meraktanBende de sırt bel ağrısı göğüs ağrısı kasıklarda batma var ara ara bugün 14.gün şimdi kan tahlili verdim dua edin
Sonuç akşam 6da çıkıcak doktorum ararım seni dedi canım sonucu haber vericem mutlakaYA ne zaman çıkacak sonucun ölecem meraktan
Senin adete daha var değil mi değişir mi acaba sonuç yaSonuç negatif kızlar bhcg 1.20 adetin 3.günü aynı tedaviye tekrar başlanacak. Sizden hayırlı haberler alırız inşallah
Çok Yüksek ihtimalle değişmez ama olsun ben zaten olucak gibi hissetmemiştim bir dahaki aya inşallahSenin adete daha var değil mi değişir mi acaba sonuç ya
Merhaba, ben 12. Gün gece 22:00’de vurdum çatlatma iğnemi.Kızlar slam adetin 10.gününde çatlatma iğnesi olan var mı
Bugün doktora gdcem bakalmMerhaba, ben 12. Gün gece 22:00’de vurdum çatlatma iğnemi.
Sağlıklı güzel sonuçlar olsun. Hayırlı olsun tedaviniz.Bugün doktora gdcem bakalm
Benim 12. günde yapıldı iğnem bugün 14. gün pazar adet tarihim bakalım ne olacak?Kızlar slam adetin 10.gününde çatlatma iğnesi olan var mı
Hayırlı sonuçlar olsun inşallah. Benim de bugün 11. Gün. Hiç belirtiniz var mı, bende aşırı derecede sivilcelenme oldu. Yüzüm, yanaklarım, çenem, anormal derecede. Başka belirtim yok.Benim 12. günde yapıldı iğnem bugün 14. gün pazar adet tarihim bakalım ne olacak?
Valla ara ara kasık ağrısı batma şeklinde hafif bel ağrısı, göğüs ucu hassasiyeti, pazartesiden beri de tansiyonum yükseldi nabzımda ayrıca baş dönmesi var dünden beri ilacın etkisi de olabilir bilmiyorumHayırlı sonuçlar olsun inşallah. Benim de bugün 11. Gün. Hiç belirtiniz var mı, bende aşırı derecede sivilcelenme oldu. Yüzüm, yanaklarım, çenem, anormal derecede. Başka belirtim yok.
Anladım, ben de ovitrelleyi ve yumurta geliştirici iğneleri ilk defa olduğum için hiç kıyaslama yapamıyorum kendimde. Bazıları zaten regl öncesi olan belirtiler. Allahım bu güzel kandil gününün hatırına bizleri kapısından geri çevirmesin inşallah. Duam hepimize.Valla ara ara kasık ağrısı batma şeklinde hafif bel ağrısı, göğüs ucu hassasiyeti, pazartesiden beri de tansiyonum yükseldi nabzımda ayrıca baş dönmesi var dünden beri ilacın etkisi de olabilir bilmiyorum
Amin canım. Benimde ilk iğnem hamilelik belirtilerinin hepsini yaşıyor insan. Hayal mi gerçek mi bilemiyorsun o yüzden akışına bırakmak lazım. Ben kendime hepsi iğnenin etkisi kendini kandırma diyorum. Sonrasında daha çok üzülmemek içinAnladım, ben de ovitrelleyi ve yumurta geliştirici iğneleri ilk defa olduğum için hiç kıyaslama yapamıyorum kendimde. Bazıları zaten regl öncesi olan belirtiler. Allahım bu güzel kandil gününün hatırına bizleri kapısından geri çevirmesin inşallah. Duam hepimize.
Aynen öyle, inan bende öyle diye diye 11. güne geldim. Akışına bıraktım, belirtileri regl'de de böyle zaten diyerek o psikolojiye girmeyi engelledim. Hatta testimi 14. gün değil de 15-16. gün yapmayı planlıyorum eğer regl olmazsam. Benim ilk ay sadece klomen kullandık, yumurtalarım gelişmedi. Bu ay klomen+yumurta geliştirici iğne+ovitrelle+E2 hormon ölçümü. Nasibimizdeki, hayırla, sağlıkla, doğru zamanda gelecek inanıyorum.Amin canım. Benimde ilk iğnem hamilelik belirtilerinin hepsini yaşıyor insan. Hayal mi gerçek mi bilemiyorsun o yüzden akışına bırakmak lazım. Ben kendime hepsi iğnenin etkisi kendini kandırma diyorum. Sonrasında daha çok üzülmemek için