Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Klomen ve çatlatma iğnesi süreci
- Konu Sahibi Merve1518
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Ocak 2017
- 51
- 28
- 38
ben de bi iki saat önce kan testi verdim yarına dayanamadım maalesef negatif. umutlar nisan'aAynen bende 8 martta iğne vuruldum canım benide doktor ayın 23 nde çağardı ne tesadüf Ama ben geçtiğimiz cuma cumartesi erken gebelik testi yaptım negatifti açıkçası ayın 23nde gitme hevesim kalmadı
- 10 Kasım 2020
- 82
- 28
- 3
Ben idrarda tek çizgiyi görünce kana bile gitmek istemiyorum umudum hevesim kırıldı bu ay İnşallah yeni umutlar yeni başlangıçlara imza atarben de bi iki saat önce kan testi verdim yarına dayanamadım maalesef negatif. umutlar nisan'a
- 31 Ocak 2017
- 51
- 28
- 38
inşallah inşallah isteyen herkes içinBen idrarda tek çizgiyi görünce kana bile gitmek istemiyorum umudum hevesim kırıldı bu ay İnşallah yeni umutlar yeni başlangıçlara imza atar
- 31 Ocak 2017
- 51
- 28
- 38
sen yine de bugün de bi idrar testi mi yapsan kiii netleştirmek adınaBen idrarda tek çizgiyi görünce kana bile gitmek istemiyorum umudum hevesim kırıldı bu ay İnşallah yeni umutlar yeni başlangıçlara imza atar
- 10 Kasım 2020
- 82
- 28
- 3
Yaptım kan testi negatif malsefsen yine de bugün de bi idrar testi mi yapsan kiii netleştirmek adına
- 31 Ocak 2017
- 51
- 28
- 38
hayırlısı olsun. negatif gördüğümüz ilk bi kaç gün durgun geçiyor ama hayat devam ediyor her ay yeni umutlarlaYaptım kan testi negatif malsef
- 10 Kasım 2020
- 82
- 28
- 3
Aynen öyle sen tedavi oluyor musun hiç ilk gebelik istediğin?hayırlısı olsun. negatif gördüğümüz ilk bi kaç gün durgun geçiyor ama hayat devam ediyor her ay yeni umutlarla
- 31 Ocak 2017
- 51
- 28
- 38
ilk yumurta takibimi yaptırttım. hormon veya tüpler de hiçbir sıkıntı yok. eşimde de hiçbir sıkıntı yok çok şükür. vakti saati var demek ki. yumurta takibi ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum geçen ay. 2 yumurtam vardı dediğim gibi ikisi de çatladı ama beta negatif çıktı. dün de adet oldum. adetim bitince tekrar doktoruma gidip yeniden yumurta takibi olıcamAynen öyle sen tedavi oluyor musun hiç ilk gebelik istediğin?
- 31 Ocak 2017
- 51
- 28
- 38
doktora daha önce gittiğimde daha erken olur vesayre demişti hem de civarın en iyi doktoruysu 8 aylık evliysim o zaman. daha sonra kendim ovulasyon testleriyle yapmaya çalıştık olmadı. simdi ise doktor tedavisiAynen öyle sen tedavi oluyor musun hiç ilk gebelik istediğin?
- 17 Mart 2021
- 121
- 79
- 28
- 42
Zuhal hanım amh nız kac acabaTeşekkür ederim. zaten adet gecikmesi olmadan test yapmayı düşünmüyorum hayal kırıklığı çok kötü bu arada ben 42 yaşındayım
Valla bütün tahlilleri yapıldı ama hiç bir doktor amh değerine bakmadı bilmiyorum. Ama fsh 16.20 geçen yıl temmuzda 20.40 ile hamile kaldımZuhal hanım amh nız kac acaba
- 10 Kasım 2020
- 82
- 28
- 3
Naptın canım tedavi oluyor musun nasıl geçiyordoktora daha önce gittiğimde daha erken olur vesayre demişti hem de civarın en iyi doktoruysu 8 aylık evliysim o zaman. daha sonra kendim ovulasyon testleriyle yapmaya çalıştık olmadı. simdi ise doktor tedavisi
- 3 Ekim 2022
- 440
- 721
- 33
- 28