Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de bi iki saat önce kan testi verdim yarına dayanamadım maalesef negatif. umutlar nisan'aAynen bende 8 martta iğne vuruldum canım benide doktor ayın 23 nde çağardı ne tesadüfAma ben geçtiğimiz cuma cumartesi erken gebelik testi yaptım negatifti
açıkçası ayın 23nde gitme hevesim kalmadı
![]()
Ben idrarda tek çizgiyi görünce kana bile gitmek istemiyorumben de bi iki saat önce kan testi verdim yarına dayanamadım maalesef negatif. umutlar nisan'a![]()
inşallah inşallahBen idrarda tek çizgiyi görünce kana bile gitmek istemiyorumumudum hevesim kırıldı bu ay
İnşallah yeni umutlar yeni başlangıçlara imza atar
![]()
sen yine de bugün de bi idrar testi mi yapsan kiii netleştirmek adınaBen idrarda tek çizgiyi görünce kana bile gitmek istemiyorumumudum hevesim kırıldı bu ay
İnşallah yeni umutlar yeni başlangıçlara imza atar
![]()
Yaptım kan testi negatif malsefsen yine de bugün de bi idrar testi mi yapsan kiii netleştirmek adına![]()
hayırlısı olsun. negatif gördüğümüz ilk bi kaç gün durgun geçiyor ama hayat devam ediyor her ay yeni umutlarlaYaptım kan testi negatif malsef![]()
Aynen öyle sen tedavi oluyor musun hiç ilk gebelik istediğin?hayırlısı olsun. negatif gördüğümüz ilk bi kaç gün durgun geçiyor ama hayat devam ediyor her ay yeni umutlarla![]()
ilk yumurta takibimi yaptırttım. hormon veya tüpler de hiçbir sıkıntı yok. eşimde de hiçbir sıkıntı yok çok şükür. vakti saati var demek ki. yumurta takibi ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum geçen ay. 2 yumurtam vardı dediğim gibi ikisi de çatladı ama beta negatif çıktı. dün de adet oldum. adetim bitince tekrar doktoruma gidip yeniden yumurta takibi olıcamAynen öyle sen tedavi oluyor musun hiç ilk gebelik istediğin?
doktora daha önce gittiğimde daha erken olur vesayre demişti hem de civarın en iyi doktoruysu 8 aylık evliysim o zaman. daha sonra kendim ovulasyon testleriyle yapmaya çalıştık olmadı. simdi ise doktor tedavisiAynen öyle sen tedavi oluyor musun hiç ilk gebelik istediğin?
Zuhal hanım amh nız kac acabaTeşekkür ederim. zaten adet gecikmesi olmadan test yapmayı düşünmüyorum hayal kırıklığı çok kötü bu arada ben 42 yaşındayım
Valla bütün tahlilleri yapıldı ama hiç bir doktor amh değerine bakmadı bilmiyorum. Ama fsh 16.20 geçen yıl temmuzda 20.40 ile hamile kaldımZuhal hanım amh nız kac acaba
Naptın canım tedavi oluyor musun nasıl geçiyordoktora daha önce gittiğimde daha erken olur vesayre demişti hem de civarın en iyi doktoruysu 8 aylık evliysim o zaman. daha sonra kendim ovulasyon testleriyle yapmaya çalıştık olmadı. simdi ise doktor tedavisi