- 27 Mayıs 2009
- 1.244
- 253
- 323
- 36
Hayırlısı olsun inşallahŞimdi merional 150 iğne ile devam ediyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun inşallahŞimdi merional 150 iğne ile devam ediyoruz
O rahimi kalınlaştırıyor düşük önlüyormuşHadi bakalım güzel haberler alırsın inşallah bu arada duphaston ne içindi canım
Çatlatma iğnesi yapmış mıydıDoktordan şimdi geldim yumurta çatlamamış klomen tedavisi yapamayız dedi 3 martta gel bakalım dedi
Evet yapılmıştı. 3 martta bakacak yeni yumurta mı yoksa eski mi belli olur dedi anlamadımÇatlatma iğnesi yapmış mıydı
merhaba sonucunuz ne olduCanım yeni tedavin hayırlı olsun. Allah'ım hayırlısı ile nasip etsin size, bize, isteyen hepimize. :)
Ben ovitrelleden sonra 13. gündeyim. Bekliyorum.
Ama iştahım çok açık bu benim regl olacağım anlamına geliyor. Ama başkaca bir his/belirti/akıntı/kanama vs yok.
Çok dua ediyorum, hep. Hepimize.
Merhaba, evde 2 tane kaset test yaptım, ikisi de negatif. Erken gebelik testi yoktu, almaya da gitmedim açıkçası.merhaba sonucunuz ne oldu
İnşallah teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah
Benımde ilk denemem inşallah iyi sonuçlar alırızMerhaba . Benimde ikinci ayım . Gecen ay tutmadı cok heveslenmistim. Yarın igne vurulcam bende . Sonuçlarımız buradan haberleşelim insallah hepimiz hayirli haberler alırız.
Bende tekrar çatlatma iğnesi vuruldum bugün 3. Gün çalışmalar devam ediyor. Yeni bir ay yeni umutlar4 şubat ta çatlatma iğnesi yapılmıştı. 1 tane 25 mm yumurtam vardı adet oldum çatlamamış dedi doktor. Klomen veremem dedi. Adetin 12.günü gel bakalım dedi. Bugün gittim çatlamayan yumurta küçülmeye başlamış sol yumurtalıkta da 4 tane yumurta gördü. Yumurtanın bir tanesi ikiz olabilecek yumurtaymış çok şaşırdım düşük yaptığım zamanda ikizdi bebeklerim. Bugün iğnem yapıldı 11 saat sonra ilişki önerdi sonrasında 3 gün üst üste sonra gün aşırı dedi. Kızlar bu arada doktor eşimle bana vitamin vermişti 3 ay kullanmak gerekiyormuş sizlerde kullanın bence. İlk defa 4 yumurta gördüm ben. Vitaminin adı proxymen ve proxywomen.
Hadi güzel haberler inşallah.Bende tekrar çatlatma iğnesi vuruldum bugün 3. Gün çalışmalar devam ediyor. Yeni bir ay yeni umutlar
Çalışmalar bizde de son hızda devam ediyor güzel Haberler verelim bu ay inşallahBende tekrar çatlatma iğnesi vuruldum bugün 3. Gün çalışmalar devam ediyor. Yeni bir ay yeni umutlar
Yaa benim 8.gün hiç bir belirti yok ara sıra kasıklarda sancı dışında. Bende herhangi bir lekelenme yok ama iğneden ilaçlardan falan lekenlenme olabiliyormuşKızlar bugün belli belirsiz lekelenme başladı iğnenin 6.günü sizde böyle bir şey oldu mu?
Günaydınnn, ben de ovitrelleden sonra hiç lekelenme ve sivilce dışında bir belirti olmamıştı. Gebelik yoktu. Bu ay hsg çektirdim. Yeni ay tedavi inşallah.Kızlar bugün belli belirsiz lekelenme başladı iğnenin 6.günü sizde böyle bir şey oldu mu?
Bende de ara sıra olan kasık ağrısından başka bir belirti yokYaa benim 8.gün hiç bir belirti yok ara sıra kasıklarda sancı dışında. Bende herhangi bir lekelenme yok ama iğneden ilaçlardan falan lekenlenme olabiliyormuş