• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Klomen ve çatlatma iğnesi süreci

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Öylr diyorum canım normal adet günüm pazar günü ama sanki yarın olacak gibiyim belime bugun sancı girdi adet olmadan önce olurum erken olucam herhalde adet 15.günü yarın genelde 15 den sonra adet olunuyormuş ya
İnşallah yerleşme ağrısıdır bunlar da senden güzel haber alırız canım çok isterim Allahım yardım etsin tüm isteyenlere

Kızlar bende 29 ocakta çatlatma iğnesi vurundum bu ikinci belirtiler zaten hep hamile gibi iğnenin 12.günü kan verdim negatif bugun de 14.günü idrar testi yaptım yine negatif yani kuruma çizgisi var umutlarım bitti pozitif olmaz geri değil mi Bi umut diyorum geç döllenme vs ama umudum da yok 2 yıldır bekliyorum sebepsiz inferlite var artık daraldım isyan değil ama 😔
Şuan için negatif duruyor ama umut kesilmez her ay yeni bir başlangıçç:))

Kızlar bugun iğneden sonraki 15.gün sabahki testim negatif çıktı 12.günü de kan verdim yazmıştım negatifti ama akşam test yaptım bugun yine erken gebelik testi çooooook silik çıktı normal test yaptım onda da anında gölge gibi çıktı boş ümit yaşamak istemiyorum şansa da yasaklar geldi kan veremiyorum olabilir mi ya böyle bir şey adetime 2 gün var testleri sabah yenilicem

IMG_20210212_222737.jpg

Back