Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Klomen ve çatlatma iğnesi süreci
- Konu Sahibi Merve1518
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?5. gün benimSizin kaçıncı gün
- 6 Şubat 2021
- 47
- 34
- 38
- 26
Aynı günlerde sonuç alıcaz haberleşelim :))Hiç bu
Bende ayın dördünde çatlatma iğnesi oldum
- 6 Şubat 2021
- 47
- 34
- 38
- 26
Psikolojik olabilir bende öyleyim canımYa 2 gündür bende aşırı duygusallık var ağlayıp duruyorum ve ufacık saçma şeylerde sinir oluyorum normal mi bu acaba çatlatma iğnesinin etkisi mi?
İnşallah güzel haberler veririz birbirimizeAynı günlerde sonuç alıcaz haberleşelim :))
- 6 Şubat 2021
- 47
- 34
- 38
- 26
İnşallahİnşallah güzel haberler veririz birbirimize
Testi ne zaman yapacaksiniz. Bu arada bende hiç bir belirti yok her zamanki gibiyimAynı günlerde sonuç alıcaz haberleşelim :))
- 6 Şubat 2021
- 47
- 34
- 38
- 26
Ben 18-19 gibi hiç idrar testine bulaşmadan kan vermeyi düşünüyorum adet olmazsamTesti ne zaman yapacaksiniz. Bu arada bende hiç bir belirti yok her zamanki gibiyim
Valla ben adetin gecikmesini bekleyeceğimTesti ne zaman yapacaksiniz. Bu arada bende hiç bir belirti yok her zamanki gibiyim
Bende bekleyecem. Nedense içimde hiç umut yokValla ben adetin gecikmesini bekleyeceğim
Gergin sen nasılsın?Kızlar ne durumdasınız
- 6 Şubat 2021
- 47
- 34
- 38
- 26
Gergin olmazsak olmaz zaten bende sırt ağrısı devam ediyor karnıma kramplar giriyor bugün daha fazla hissettimGergin sen nasılsın?
Bende de kasık ağrısı arada bıçak gibi giren ağrı, adet olacakmışım gibi bir ağrı ve bel ağrısı var. Aşırı duygusallık (Herşeye ağlıyorum) sinirlilik var ilaç etkisi sanırımGergin olmazsak olmaz zaten bende sırt ağrısı devam ediyor karnıma kramplar giriyor bugün daha fazla hissettim
Birde kasıkta doluluk hissi var bu ne bilmiyorumGergin olmazsak olmaz zaten bende sırt ağrısı devam ediyor karnıma kramplar giriyor bugün daha fazla hissettim
- 6 Şubat 2021
- 47
- 34
- 38
- 26
Umutlandırmak gibi olmasın ama bu hamilelik belirtisi olabilir bi yerde okumuştum. inşallahBirde kasıkta doluluk hissi var bu ne bilmiyorum
bende okudum ama umutlanmak ta istemiyorumUmutlandırmak gibi olmasın ama bu hamilelik belirtisi olabilir bi yerde okumuştum. inşallah
Kızlar bende 29 ocakta çatlatma iğnesi vurundum bu ikinci belirtiler zaten hep hamile gibi iğnenin 12.günü kan verdim negatif bugun de 14.günü idrar testi yaptım yine negatif yani kuruma çizgisi var umutlarım bitti pozitif olmaz geri değil mi Bi umut diyorum geç döllenme vs ama umudum da yok 2 yıldır bekliyorum sebepsiz inferlite var artık daraldım isyan değil ama
Bence 2-3 gün daha bekle kan testi ver Allahtan ümit kesilmez canımKızlar bende 29 ocakta çatlatma iğnesi vurundum bu ikinci belirtiler zaten hep hamile gibi iğnenin 12.günü kan verdim negatif bugun de 14.günü idrar testi yaptım yine negatif yani kuruma çizgisi var umutlarım bitti pozitif olmaz geri değil mi Bi umut diyorum geç döllenme vs ama umudum da yok 2 yıldır bekliyorum sebepsiz inferlite var artık daraldım isyan değil ama