Gebeliğe Hazırlık Klomen ve Çatlatma iğnesi hakkında;

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar arkadaşlar bende pko hastasıyım 1 yıllık evliyim. Bende bu ay klomen kullanıyorum yarın 5 günü dolduruyorum. Acaba doktora adetin kaçıncı günü gittiniz. İlacım yarın bitiyor ama doktor bana cuma gel dedi

Sperm zaten 72 saat kadar senin vücudunda duruyor diye biliyorum bir gün ara vermek hem senin açından hem de sperm kalitesi açısından daha faydalı olacaktır doktorlarda zaten gün aşırı diye söylüyor

Ben reglnin 3. Günü başlamıştım ama bana reglin başladığı günden 11 gün sonra gel dedi bende yarın gideceğim insallah

Bugün gittim doktora sağ tarafta 2 yumurta biri 13 mm diğeri 14 mm soldaki 13 mm toplamda 3 yumurta var perşembe günü tekrar gideceğim daha büyümüs olur dedi ve çatlatma iğnesi vereceğini söyledi
Çok iyi canım aynen perşembe günü büyük ihtimal 17 18:19’u bulurlar bulurlar kaç doz iğne verecek bir mi iki mi

Hamile misiniz şuanda bende yarın doktora gidicem de

Valla onu söylemedi ama yavaş büyüyor dedi bana pko ve tembellikten dolayı o yüzden perşembe tekrar gel iğne vericem dedi öyle konuşunca çok Ümitsizliğe kapıldım ya
Bende pco ve yumurtalarım cok inatcıydı hiç umudum yoktu amam hamileyim canım ilk klomenle hemde Rabbim ol deyince oluyor kendini strese sokma Allahm verirse olacak inşallah

Bende pco ve yumurtalarım cok inatcıydı hiç umudum yoktu amam hamileyim canım ilk klomenle hemde Rabbim ol deyince oluyor kendini strese sokma Allahm verirse olacak inşallah
Ay insallah Allah razı olsun canım benim dua et bize de Bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah rabbim ikinizede sağlık versin canım

Amin amin kuzum, ne hissediyorsun cinsiyetini :) Bence senin ikiz olacak ya ben öyle hissettim
Ayy bilmem ki hep kız olacak gibi geliyo hep yakınlarıma eşimde öyle diyo sağlıklı olsunda 2 yumurtam gelişmiş ti tabi ihtimal var ama bak sana betam söyliyem pazar g ü nü 184 salı günü 389 yani gün aşırı 2 kat artması gerekiyomuş normal dediler ama bak bakalım

Ay ne güzel heyecanlar maşallah subhanallah hep oku kendini içinden rabbim sakınsın insallah.
Kız olursa ne de güzel olur tam cimcime oluyorlar

İyi gunler arkadaslar bende 5 gün klomen kullandim bir tane 18mm yumurtam büyümüş yarin 2. Asilamam var insAllah dualariniza talibim Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…