- Konu Sahibi Mucizegibiii
-
merhaba canım yaşımız ve hikayemiz aynı. ben de 2 aydır klomen kullanıyorum geçen ay malesef büyümedi yumurtalarım bu ay büyümüş. iğne verdi doktor. ben de vurdum karın bölgesinden. acı dahi duymadım 36 saat sonra yumurtalıklarımda ağrı oluştu ama dayanılmayacak gibi değil. şimdi de adet günümü bekliyorum o zamana kadar da gün aşırı ilişki önerdi doktor. adetim 10 gün gecikirse test yapacağım adet olursam da 3. gün doktora gideceğim tekrarKızlar merhaba ben 25 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim pko dan dolayı klomen kullanıyorum. Klomen kullananlar çatlatma iğnesi olmak zorunda mı doktorum bu konuda bir bilgi vermedi maalesef. Ve bu iğneyi satın alıp kendimiz mi enjekte ediyoruz?
Merhaba kizlar benim 4 cu klomen denemem iğne değil klomen yüksek doz gelirse kist yapıyor bende iki ay yaptı doğum kontrol hapı kullandım bu ay başladık tedaviye tek doz klomen ve gonalf le bugün çatlatma iğnesi yaptim insaAllah hayırlı sonuçlar alırız hepimizValla ben asıl iğne vurulunca kist yapmıyodie biliyorum çünkü bizde yumurta oluşuyor ama çatlıyamıyo bu çatlaması için verilen biiğne öyle ağrı sızıda yok ben kendim vurdum iğnemi yani inşallah başka aşamalarda gerek kalmadan hamile kalırz
İnşaAllah canımmmMerhaba kizlar benim 4 cu klomen denemem iğne değil klomen yüksek doz gelirse kist yapıyor bende iki ay yaptı doğum kontrol hapı kullandım bu ay başladık tedaviye tek doz klomen ve gonalf le bugün çatlatma iğnesi yaptim insaAllah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz
Klomen günde 1 kere mi alıyorsunuz yoksa 2 miMerhaba, reglinin ilk gününden 11 gün sonra gel dedi, bu arada klomene reglinin 3. günü başladım. Pko için yaptığın ekstra bir şey var mı?
Günde 1 tane mi kullanılıyor klomenMerhaba kizlar benim 4 cu klomen denemem iğne değil klomen yüksek doz gelirse kist yapıyor bende iki ay yaptı doğum kontrol hapı kullandım bu ay başladık tedaviye tek doz klomen ve gonalf le bugün çatlatma iğnesi yaptim insaAllah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz
2 kere alıyorum canımKlomen günde 1 kere mi alıyorsunuz yoksa 2 mi
Amin amin hepimiz güzel sonuçlar alalım insallah!Bende gecen ay let ve ovitrelle çatlama iğnesi kullanmıştım yumurta büyümüştü ve çatlamsti ben hiç ağrı faln hissetmedim ama tutmaması maalesef umarım sen güzel haber alırsın canm
Peki kaç yumurtan büyüdü2 kere alıyorum canım
İlaç bugün akşam bitiyor Randevum pazartesiPeki kaç yumurtan büyüdü
Hadi bakalım kaç tane büyümüş haber etİlaç bugün akşam bitiyor Randevum pazartesi
Hadi bakalım kaç tane büyümüş haber
Tamamdır yazacağım mutlakaa, sende benim icin dua et olur mu?Hadi bakalım kaç tane büyümüş haber et
1 yumurta olmustu let genelde bir tane yumurta buyutuyor zaten. Benim 21 mm lik yumurta vardi büyüdü ve çatladı hatta progestoron hormonun 40 çıkmıştı doktor bu ay %90 tuttu demişti ama olmadı malesefPeki kaç yumurtan büyüdü
Kısmet canım inşallah gelecek aylara1 yumurta olmustu let genelde bir tane yumurta buyutuyor zaten. Benim 21 mm lik yumurta vardi büyüdü ve çatladı hatta progestoron hormonun 40 çıkmıştı doktor bu ay %90 tuttu demişti ama olmadı malesef
Bana günde iki verdi doktorum 3 denemede öyle kullandım sonra iki ay kist oldu klomen yapmış vücudum fazla tepki vermesi ilaca o yüzden tek ictim 5 gün 3 günde gonalf iğne vuruldum dünde çatlatma iğnesi oldumGünde 1 tane mi kullanılıyor klomen
Anladım canımBana günde iki verdi doktorum 3 denemede öyle kullandım sonra iki ay kist oldu klomen yapmış vücudum fazla tepki vermesi ilaca o yüzden tek ictim 5 gün 3 günde gonalf iğne vuruldum dünde çatlatma iğnesi oldum
Aynen cnm nasipKısmet canım inşallah gelecek aylara
Ben geçen ay ilk defa vuruldum bu iğneyi. Normalde adetlerim 35 gündebir olur herhangi bir gecikme gerçekleşmedi. Ama adet dönemimde aşırı bir kanamam oldu. Doktora sordum normal mi diye doktora, o da çok yumurtan oluştu ya ondan dedi. Ve iğnenin 14. Günü kanda 18 çıktı ben hamileyim sandım ertesi gün regl oldum. İnşallah sen gebe kalabilirsinAçıkcası iğneyi kullanmayı hiç istemiyorum yorumlar çok ürkütücü ağrısını sızısını geçtim kist ihtimali tedirgin etti. Sizde durum nedir hayırlı bir sonuç aldınız mı ?
Yaaaa insallah senin de gebe haberini en kısa zamanda alırızBen geçen ay ilk defa vuruldum bu iğneyi. Normalde adetlerim 35 gündebir olur herhangi bir gecikme gerçekleşmedi. Ama adet dönemimde aşırı bir kanamam oldu. Doktora sordum normal mi diye doktora, o da çok yumurtan oluştu ya ondan dedi. Ve iğnenin 14. Günü kanda 18 çıktı ben hamileyim sandım ertesi gün regl oldum. İnşallah sen gebe kalabilirsinİğne sadece bende aşırı bir ağrı yaptı ben böyle bi adet ağrısı görmedim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?