- Konu Sahibi Mucizegibiii
-
Amin insAllah tüm isteyen herkese insAllahAmin amin rabbim sana da tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin insallah canım benim
Ben aşılama olmadım canım hic bilmiyorumAşılama oncesi progesteron degeri kaç olmalı asilama yapıldığı gün duş aldınız mi nelere dikkat ettiniz acaba
Merhabalar bende ayniyim sizle, benimde 19 ve 15 mm iki yumurta olmus, dun gece vurdum igneyi, insallah guzel haberler alırızDün gittim soldaki 21 mm olmuş dün gece 00.00 da iğnemi de vurdum bekliyorum artık bakalım nasip
Ooooo sende bizdensin demek :)Merhabalar bende ayniyim sizle, benimde 19 ve 15 mm iki yumurta olmus, dun gece vurdum igneyi, insallah guzel haberler alırız
Evet birlikte gün sayarızOoooo sende bizdensin demek :)
Hosgeldin canım benim rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah
Sabırsız günleri beraber geçireceğiz
Nasılsın iyi misin var mı sende de kaşık ağrısı ?
Benimde ilk gün ağrım vardı ama suan iyiyim elhamdülillah sadece biraz korku biraz heyecan var :) Sabırsızım coookEvet birlikte gün sayarızben dun gece vurdum yarin 12 de çatlayacak 36. Saat doluyor. Arada agrim var evet ilk denemeye gore bu sefer ilac kullanirken baya baya hissettim büyüdüğünü. Sende ne var ne yok
Merhaba canım rabbim kızına uzun ömürler versin kayıpların icin çok üzüldümMerhaba bende klomen kullandım 5 gün boyunca günde 3 defa şekilde.Dun 18.00 de ovitrelle yaptım.8 aralıkta kan tahlili yaptir gel dedi.7 yaşında kızım var 1 ölü doğum ve 1 kimyasal gebeliğim var.Hamile kalamadım bir türlü doktor böyle tedavi uyguladı.Bakalim neler olacak
Merhaba canım rabbim kızına uzun ömürler versin kayıpların icin çok üzüldümBen çarşamba gecesi 00.00 da vurdum bana 12 Aralıkta tahlil yap dedi sonra da ben olsam 15 inden sonra yaparım pko var sende geç döllenebilirsn dedi inşallah hayırlı haberler alırız hep birlikte
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallahÇok teşekkür ederim allah razı olsun.Pko bende de varmış ölü doğuma kadar hiçbirşeyim yoktu sonrasında ne oldu bende anlamadim hamile kalamadım.1 yıl olacak 16 aralıkta.Temmuzda kimyasal oldu halada olmadi.Kan pihtilasmasi var diyor doktor.Kayiplarimi da ona bağladı
Benim tahlil o yüzden erken yapılacak.Kan sulandırıcı yazcam dedi.Hayırlısı bakalım hepimiz için
Aminnn canim sonu güzel olsun da bekleyelim napalim.Ben artik unut etmekten de yoruldum.Hic umudum yok ilk denemede tutma ihtmali %15 miş.Birde bende tutsa kucağıma almak kısmet olmuyor malesefRabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah
Aralık ayı bize mucizeler getirir insallah.. Hep dua ediyorum duama seni de ekleyeceğim canım benim
Korku heyecan sabırsız nasıl geçecek zaman
Benim o ihtimalden bile düsük , olsun üzmeyelim kendimizi bol bol dua edeceğiz başka çaremiz yokAminnn canim sonu güzel olsun da bekleyelim napalim.Ben artik unut etmekten de yoruldum.Hic umudum yok ilk denemede tutma ihtmali %15 miş.Birde bende tutsa kucağıma almak kısmet olmuyor malesefallah razı olsun dualarin güzel dileklerin için
Aynen canim öyle rabbim nasip etsin isteyen herkeseBenim o ihtimalden bile düsük , olsun üzmeyelim kendimizi bol bol dua edeceğiz başka çaremiz yok
İlk deneme mi sizin? Evet ya heyecan hep oluyor vallahi. Allah nasip eder inşallah.Benimde ilk gün ağrım vardı ama suan iyiyim elhamdülillah sadece biraz korku biraz heyecan var :) Sabırsızım coook
Evet canım ilk denememİlk deneme mi sizin? Evet ya heyecan hep oluyor vallahi. Allah nasip eder inşallah.
Hadi bakalım hayırlısıEvet canım ilk denemem
İnşallah tutar tatlımDün gittim soldaki 21 mm olmuş dün gece 00.00 da iğnemi de vurdum bekliyorum artık bakalım nasip
Adet bittikten 1 hafta sonra adetin ilk gününden sayarsak 14. Gün o kadar tembel :))İnşallah tutar tatlım
Adetin kaçıncı günü 21 oldu
Size moral olayım o zaman kızlar. 1 sene içinde iki kere kimyasal gebelik geçirdim. Psikolojik olarak da çok zor süreçler az çok biliyorsunuz. Ekim ayında ilk klomen ve ovitrelle denemem ile şu anda 7 haftalık hamileyim.Evet canım ilk denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?