Gebeliğe Hazırlık Klomen ve Çatlatma iğnesi hakkında;

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyyyy çok sevindim sizin adınızaaaa
Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin
inşallah aynı mutluluğu biz de yaşarız dua et bizim için

Çok sevindim hayırlı olsun.Allah kucağınıza almayı nasip etsin insalalh

merhaba kizlar 27.11.2020 de kan tahlilim 41.85 di 30.11.2020 de 208 oldu yeterli mi sizce doktor bu cuma yine yap dedi klomen ve catlatma ignesi kulandim ilk gebelim ACABA BU AKSAM TEST YAPSAM DAHA NET CIKAR MI CIZGI CUMA YINE KAN TAHLILI YAP DEDI DOKTOR AMA SABIRSIZIM HANI ARTMA VARSA CIZGI DAHA NET OLUR BENCE

Bende bekleyip kan tahlili yaptirin doktorun dediği gibi.Kafaniz karışmasın

Bende pco yum Klomende ilk ayım ve iğnede vuruldum doktorum verirken iğne dedmişti yumurta kontrolüne gittim 2 tane büyümüş diye verdi kendim yapdım doktor kontrole çağırdımı
Hayırlı olsun bebisiniz bnde bugün otrivelle iğne oldum doktor bana yarın sonraki gün ve öbür gün iliski önerdi neye dikkat etmem lazım yardımcı Olurmusunuz siz neler yaptiniz

Hayırlı olsun bebisiniz bnde bugün otrivelle iğne oldum doktor bana yarın sonraki gün ve öbür gün iliski önerdi neye dikkat etmem lazım yardımcı Olurmusunuz siz neler yaptiniz
Valla canım bende doktorun dediği gibi yaptım nasipte varsa olur zaten buna inan hep başkada birşey yapmadım ha bide adetim 2. Günü çörek otu kürü başladım klomen kullanacağım ay

Valla canım bende doktorun dediği gibi yaptım nasipte varsa olur zaten buna inan hep başkada birşey yapmadım ha bide adetim 2. Günü çörek otu kürü başladım klomen kullanacağım ay
Haklisiniz yeterki nasip olsun .
Allah var gam yok diyelim.
Ben corek otunu yapmadım sadece glifor birde inofolic kullananiyorum

Merhaba kızlar bende de pco var.
Klomen + Menagone igne + Ovitrelle catlatma ignesi,
klomen+ femara + ovitrelle
Femara + ovitrelle derken 3 4 aydır uğraşıyorum doğru düzgün yumurtalarım büyümedi ama bu ay 21 mm
birde 15 mm oluşmuş bende 4.ye catlatma ignesi olacağım inşallah bu sonuncu olur 2 yıllık evliyim marttan beri korunmuyoruz.

Hayırlı sonuçlar almak nasip olsun insalalh.Bu sefer yüzünüz gülsün

Hayırlı sonuçlar almak nasip olsun insalalh.Bu sefer yüzünüz gülsün
Inşallah çarşamba kontrole gideceğim iğneyi verecek ilk başladığımda bende büyük umutlarla başladım sonraları hayal kırıklığı olmaya başladı ama Allah büyük hayırlı zamanı bekliyorum :)

Insan bir süre sonra umut etmekten de yoruluyor.Ben şuan bu durumdayım.Hayırlısı olsun hepimiz için

Ooooo sende bizdensin demek :)
Hosgeldin canım benim rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah
Sabırsız günleri beraber geçireceğiz
Nasılsın iyi misin var mı sende de kaşık ağrısı ?
Canim nasil son durum, var mi belirtin falan

merhaba arkadaşlar ben de bu tedaviye başladım, çocuk isteğimiz hemen olsun istedik.. dr da hiçbir sorun yok ama hızlandırmak adına hormon tedavisi altında klomen ve çatlatma iğnesi verdi.. hepimiz için bol şans diliyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…