• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen ve Çatlatma iğnesi hakkında;

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba ben 25 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim pko dan dolayı klomen kullanıyorum. Klomen kullananlar çatlatma iğnesi olmak zorunda mı doktorum bu konuda bir bilgi vermedi maalesef. Ve bu iğneyi satın alıp kendimiz mi enjekte ediyoruz?
merhaba canım yaşımız ve hikayemiz aynı. ben de 2 aydır klomen kullanıyorum geçen ay malesef büyümedi yumurtalarım bu ay büyümüş. iğne verdi doktor. ben de vurdum karın bölgesinden. acı dahi duymadım 36 saat sonra yumurtalıklarımda ağrı oluştu ama dayanılmayacak gibi değil. şimdi de adet günümü bekliyorum o zamana kadar da gün aşırı ilişki önerdi doktor. adetim 10 gün gecikirse test yapacağım adet olursam da 3. gün doktora gideceğim tekrar

Valla ben asıl iğne vurulunca kist yapmıyodie biliyorum çünkü bizde yumurta oluşuyor ama çatlıyamıyo bu çatlaması için verilen biiğne öyle ağrı sızıda yok ben kendim vurdum iğnemi yani inşallah başka aşamalarda gerek kalmadan hamile kalırz 🤲🏻
Merhaba kizlar benim 4 cu klomen denemem iğne değil klomen yüksek doz gelirse kist yapıyor bende iki ay yaptı doğum kontrol hapı kullandım bu ay başladık tedaviye tek doz klomen ve gonalf le bugün çatlatma iğnesi yaptim insaAllah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz 🤗

Merhaba kizlar benim 4 cu klomen denemem iğne değil klomen yüksek doz gelirse kist yapıyor bende iki ay yaptı doğum kontrol hapı kullandım bu ay başladık tedaviye tek doz klomen ve gonalf le bugün çatlatma iğnesi yaptim insaAllah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz 🤗
İnşaAllah canımmm

Günde 1 tane mi kullanılıyor klomen

Bende gecen ay let ve ovitrelle çatlama iğnesi kullanmıştım yumurta büyümüştü ve çatlamsti ben hiç ağrı faln hissetmedim ama tutmaması maalesef umarım sen güzel haber alırsın canm

Açıkcası iğneyi kullanmayı hiç istemiyorum yorumlar çok ürkütücü ağrısını sızısını geçtim kist ihtimali tedirgin etti. Sizde durum nedir hayırlı bir sonuç aldınız mı ?
Ben geçen ay ilk defa vuruldum bu iğneyi. Normalde adetlerim 35 gündebir olur herhangi bir gecikme gerçekleşmedi. Ama adet dönemimde aşırı bir kanamam oldu. Doktora sordum normal mi diye doktora, o da çok yumurtan oluştu ya ondan dedi. Ve iğnenin 14. Günü kanda 18 çıktı ben hamileyim sandım ertesi gün regl oldum. İnşallah sen gebe kalabilirsin ❤️ İğne sadece bende aşırı bir ağrı yaptı ben böyle bi adet ağrısı görmedim yani 😞

Ben geçen ay ilk defa vuruldum bu iğneyi. Normalde adetlerim 35 gündebir olur herhangi bir gecikme gerçekleşmedi. Ama adet dönemimde aşırı bir kanamam oldu. Doktora sordum normal mi diye doktora, o da çok yumurtan oluştu ya ondan dedi. Ve iğnenin 14. Günü kanda 18 çıktı ben hamileyim sandım ertesi gün regl oldum. İnşallah sen gebe kalabilirsin ❤️ İğne sadece bende aşırı bir ağrı yaptı ben böyle bi adet ağrısı görmedim yani 😞
Yaaaa insallah senin de gebe haberini en kısa zamanda alırız🙏🏻 Çok çok geçmiş olsun canım benim🙏🏻

merhaba kizlar igneden sonra 4 gun 4 gece iliskiye girdik doktorun dedi gibi yeterli mi acaba aksama yine mi denesek veya pazar ama gun kacirmak istemiyorum :KK43: kafam cok karisik sizce ne yapmaliyim aksam yine iliskiden sonra sidetli agrim oldu esim bitirince 15-20 dk kadar devam eti bugunde var ama hafif nasil bir sey bu boyle bilmiyorum

Back