Benimde yumurtalarımda büyüme problemi var bide polikistikoverim daha önceleri hapla denedik olmadı kalçadan iğneyle denedik olmadı şimdi göbekten oluyorum iğneler de ne zaman yumurtaların büyütürse ozaman vurulmayı bırakıyorsun bu işe yarar inş eğer yaramazsa sırada tüp bebek var inş senin ilk denemende tutar cnm aşılama süresini söyle anlatabilirim sürekli doktor kontrolu altında oluyorsun biraz yorucu bi süreç yani beklemesi ve yumurtalar büyüdükten sonraki rahatsızlık hali tabi iğnemi hapmı kullanacağını doktorun karar veriyor daha sonrası kafa rahatlığı deniyor ama hiç öle olmuyor...
öncelikle allah tüm isteyenlere sağlıklı-hayırlı evlatlar versin inşallah.
bu ay adetimin üçüncü gününden sonra femara ve infolic combi başlattı doktorum, ben pkoluyum, eşimde de sperm sayısı düşük, ona da proxeed plus başlattı. ocak ve şubat ayında yumurta takibi ile duruma bakacağız, eğer ki olmazsa mart ayında aynı ilaçları kullanmaya devam ederek aşılama deneyeceğiz, inşallah aşılamaya gerek kalmaz diye dua ediyorum ama umudum az
Amiiin canım.kullandığın ilaçları ilk defa duydum ben kullanmadığım için bilmiyorum.klomen ile sürünüyoruz işte:)özelemi gidiyorsun peki .inşallah tez zamanda sonuca kavuşursun canım.
Lanet olası o kilo zaten insanı verem savaş dicek ki benim öle abartılı bi kilom da yani boyum uzunmuş ondan öle diolar belli deil diolar ama hangi doktora gitsem hemen kilo ver dio inş vericez kiloları alıcaz bebişlerimizi kucağımıza habersiz bırakma merak ederim bende yine bi değişiklik olursa paylaşırım seninleNe yazık ki ben de polikistik overim. insülin direncim de var haliyle.Birde kilo var lanet olasıca.kilo vermek içinde savaşıyorum bir yandanallahım yardım etsin hepimize.aşılama için doktoruma rica edicem belki yapar o zaman görücem yaşanıcakları.burdanda paylaşırım.
Lanet olası o kilo zaten insanı verem savaş dicek ki benim öle abartılı bi kilom da yani boyum uzunmuş ondan öle diolar belli deil diolar ama hangi doktora gitsem hemen kilo ver dio inş vericez kiloları alıcaz bebişlerimizi kucağımıza habersiz bırakma merak ederim bende yine bi değişiklik olursa paylaşırım seninle
Bekliyoruz cnm haberlerini hepimizin güzel haberler duymaya ihtiyacı varinşallah veririz canım.bana da doktorların dedikleri aynı zaten kimsenin bir şey demesine de gerek yok aynada görüyorum kendimibende 1.72 boyundayım kilomu hiç yazamıycam :))her şey den haberdar edicem herkesi.neler yaşıyorsam paylaşacağım sizinle.
17 aydır çocuk istiyorduk geçtiğimiz ay 3. Klomen denememdi olmazsa aşılamaya geçecekti doktorum dün adet olmam gerekiyordu bugün akşam idrardan baktım çift çizgiyi görünce şok oldum beklemiyordum çünkü kendimi aşılamaya alıştırmıştım bu ay da olmaz demiştim hep kan tahlili yaptırdık 152 çıktı değerim karışık duygular yaşıyorum Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inş...
Biz 13 aydir deniyoruz olmuyor. Sat 18 aralik idi klomen ve catlatma ignesi olmustum ama ne yazik ki 15 ocakta adet oldum. Bu ay yine yumurta takibim olacak.
Cok moralim bozuk.
Bende öyle okuyordum sürekli umut oluyordu bazıları .. Allahım isteyen herkese yaşatsın inş bu mutluluğu çift çizgiyi görünce bile ne kadar Mutlu oldum bide kucağıma alsam sağlıkla.. Hep dualarımda var isteyen herkesin olsun diyordum yine öyle derim biliyorum çünkü çok zor bi durumHayırlı uğurlu olsun canım.Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.Böyle mutlu biten tedavileri okudukça bende çok mutlu oluyorum.Allahım bizede nasip etsin inşallah.
Bende öyle okuyordum sürekli umut oluyordu bazıları .. Allahım isteyen herkese yaşatsın inş bu mutluluğu çift çizgiyi görünce bile ne kadar Mutlu oldum bide kucağıma alsam sağlıkla.. Hep dualarımda var isteyen herkesin olsun diyordum yine öyle derim biliyorum çünkü çok zor bi durum
merhaba kızlarr..bende bu ay ilkkez çatlatma iğnesi vuruldumm 5 gün geçti bakalım bekliyorumm..inşallah hayırlı haberler alırızz..
buarada Datom yazdıklarını okudum merak ettim ne oldu senin süreç aşılama yaptırdın mı?
sağlık olsun canım inşallah bu ay buyür yumurtalarında tedavine devam edersin...ben serephone kullandım yumurta takibi yaptı doktor 1 tane 19 1 tane 16 mm yumurta vardı doktor 19 olan güzel onu çatlatalım dedi çatlatma iğnesi vuruldum. beklemedeyim şuan 10 güne belli olacak.inşallah güzel ve hayırlı haber alırımm...merhaba canım hoş geldin.İnşallah hayırlı haberler alırsınız canım.Benim çatlatma iğnem hala buzdolabında duruyor.ben aşılamamı yaptıramadım çünkü yumurtalarım büyümedi 16 gün iğne vuruldum iki günde bir ultrasona girdim fakat iğneyi 50 lik ve son iki güm 75 lik vurdum ama olmadı az geldi doktorum devam edelim dedi ben bu ay olmayacak sanırım bitirelim dedim bir daha ki adetime tekrar başlayacağız. aşılamam olmadı yani çatlatma iğnemi vurulamadım bile.sen iğnemi kullandın canım?
sağlık olsun canım inşallah bu ay buyür yumurtalarında tedavine devam edersin...ben serephone kullandım yumurta takibi yaptı doktor 1 tane 19 1 tane 16 mm yumurta vardı doktor 19 olan güzel onu çatlatalım dedi çatlatma iğnesi vuruldum. beklemedeyim şuan 10 güne belli olacak.inşallah güzel ve hayırlı haber alırımm...
Bende öyle okuyordum sürekli umut oluyordu bazıları .. Allahım isteyen herkese yaşatsın inş bu mutluluğu çift çizgiyi görünce bile ne kadar Mutlu oldum bide kucağıma alsam sağlıkla.. Hep dualarımda var isteyen herkesin olsun diyordum yine öyle derim biliyorum çünkü çok zor bi durum