Klomen ve Aşılama tedavisine başlayanlar.Bize süreçlerinizi anlatın.

Ne yazık ki ben de polikistik overim. insülin direncim de var haliyle.Birde kilo var lanet olasıca.kilo vermek içinde savaşıyorum bir yandan allahım yardım etsin hepimize.aşılama için doktoruma rica edicem belki yapar o zaman görücem yaşanıcakları.burdanda paylaşırım.

Amiiin canım.kullandığın ilaçları ilk defa duydum ben kullanmadığım için bilmiyorum.klomen ile sürünüyoruz işte:)özelemi gidiyorsun peki .inşallah tez zamanda sonuca kavuşursun canım.

Amiiin canım.kullandığın ilaçları ilk defa duydum ben kullanmadığım için bilmiyorum.klomen ile sürünüyoruz işte:)özelemi gidiyorsun peki .inşallah tez zamanda sonuca kavuşursun canım.

inşallah tüm isteyenler evlat sahibi olsun. ben de ilk kez tedaviye başladım ama uzun zamandır bu özlemi yaşıyorum
özel bir muayenehaneye gidiyorum.

Lanet olası o kilo zaten insanı verem savaş dicek ki benim öle abartılı bi kilom da yani boyum uzunmuş ondan öle diolar belli deil diolar ama hangi doktora gitsem hemen kilo ver dio inş vericez kiloları alıcaz bebişlerimizi kucağımıza habersiz bırakma merak ederim bende yine bi değişiklik olursa paylaşırım seninle

inşallah veririz canım.bana da doktorların dedikleri aynı zaten kimsenin bir şey demesine de gerek yok aynada görüyorum kendimi bende 1.72 boyundayım kilomu hiç yazamıycam :))her şey den haberdar edicem herkesi.neler yaşıyorsam paylaşacağım sizinle.

Bekliyoruz cnm haberlerini hepimizin güzel haberler duymaya ihtiyacı var

Hanımlar dün doktora gittim reglimin 2 günüdü.Bana yine klomen tedavisi yapmak istediler uzun süre dil döktükten sonra aşılamaya ikna ettim şükür.Dün ilk göbekten iğnemi de oldum.Anlayamadığım şey olduğum Ganol-f 12 ganol-f 8 ganol-f12 ganol-f 8 olmak üzere çatlatma iğnesi dahil neden 4 kutu ganol f yazmışlar anlayamadım.bu kadar iğneyi 1 ayda olmam imkansız çünkü 50 lik vuruyorum iğnemi iki kutuda 450 ml öbür iki kutuda 300 ml ilaç var.anlayanlar yardımcı olabilirmi? doktora sormak isterdim fakat hafta sonuna denk geldi çatlıycam niye bu kadar iğne aldırdılar bana.Bu iğnelerimi raporla aldım ve 412 tl tuttu çok pahalı tutmazsa (Allah korusun) her ay bu kadar masrafın altından nasıl kalkacağız bilmem.

Biz 13 aydir deniyoruz olmuyor. Sat 18 aralik idi klomen ve catlatma ignesi olmustum ama ne yazik ki 15 ocakta adet oldum. Bu ay yine yumurta takibim olacak.
Cok moralim bozuk.

17 aydır çocuk istiyorduk geçtiğimiz ay 3. Klomen denememdi olmazsa aşılamaya geçecekti doktorum dün adet olmam gerekiyordu bugün akşam idrardan baktım çift çizgiyi görünce şok oldum beklemiyordum çünkü kendimi aşılamaya alıştırmıştım bu ay da olmaz demiştim hep kan tahlili yaptırdık 152 çıktı değerim karışık duygular yaşıyorum Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inş...

Hayırlı uğurlu olsun canım.Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.Böyle mutlu biten tedavileri okudukça bende çok mutlu oluyorum.Allahım bizede nasip etsin inşallah.

Biz 13 aydir deniyoruz olmuyor. Sat 18 aralik idi klomen ve catlatma ignesi olmustum ama ne yazik ki 15 ocakta adet oldum. Bu ay yine yumurta takibim olacak.
Cok moralim bozuk.

canım moralini hiç bozma elbet bizde allahın izniyle o günü yaşıyacağız.Allahım bu çabalarımızı geri çevirmeyecektir eminim.Sadece zamanını bekliyoruz sabırla.Hem biliyorsundur ki moral çok önemli.düşünki yinede tedavi olabilme şansımız var bu şansı yakalamayan insanlarda var.ben her tedaviye başladığımda içime her zaman bir umut doğar hep mutlulukla giderim tedaviye her ne kadar 6 aydır hep baştan başlasam da.Sende moralini yüksek tut canım hiç üzülme elbet bizde kavuşucaz bebişimize :)

Hayırlı uğurlu olsun canım.Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.Böyle mutlu biten tedavileri okudukça bende çok mutlu oluyorum.Allahım bizede nasip etsin inşallah.
Bende öyle okuyordum sürekli umut oluyordu bazıları .. Allahım isteyen herkese yaşatsın inş bu mutluluğu çift çizgiyi görünce bile ne kadar Mutlu oldum bide kucağıma alsam sağlıkla.. Hep dualarımda var isteyen herkesin olsun diyordum yine öyle derim biliyorum çünkü çok zor bi durum

aşılamam tutar da senin yaşadığın mutluluğu inşallah bende bu ay yaşarım.Çift çizgi ye hasret kalıcağım hiç aklıma gelmezdi:))

Aşılama olan arkadaşlar yardım edin.bu gün adetimden sonraki 9 . günüm her gün gonol-f 50 lik iğne oluyorum dün ultrasona girdim ve yumurtalarımdan hiç bir eser yok.yumurtalarımın büyümesi gerekmiyormuydu bu süre içinde yoksa daha erkenmi çok moralim bozuldu.bir yandadanda düşünüyorum ortalama yumurtlama süreci 14,16 günlerde oluyor.bu iğne süreyi kısaltmıyormu yumurtlamış olmammı gerekti yoksa normalmi olanlar.yardım edin lütfen moralim çok bozuk bu arada iğneye devam ediyorum bir hafta sonra bir daha ultrasona giricem.

merhaba kızlarr..bende bu ay ilkkez çatlatma iğnesi vuruldumm 5 gün geçti bakalım bekliyorumm..inşallah hayırlı haberler alırızz..
buarada Datom yazdıklarını okudum merak ettim ne oldu senin süreç aşılama yaptırdın mı?

merhaba canım hoş geldin.İnşallah hayırlı haberler alırsınız canım.Benim çatlatma iğnem hala buzdolabında duruyor.ben aşılamamı yaptıramadım çünkü yumurtalarım büyümedi 16 gün iğne vuruldum iki günde bir ultrasona girdim fakat iğneyi 50 lik ve son iki güm 75 lik vurdum ama olmadı az geldi doktorum devam edelim dedi ben bu ay olmayacak sanırım bitirelim dedim bir daha ki adetime tekrar başlayacağız. aşılamam olmadı yani çatlatma iğnemi vurulamadım bile.sen iğnemi kullandın canım?

sağlık olsun canım inşallah bu ay buyür yumurtalarında tedavine devam edersin...ben serephone kullandım yumurta takibi yaptı doktor 1 tane 19 1 tane 16 mm yumurta vardı doktor 19 olan güzel onu çatlatalım dedi çatlatma iğnesi vuruldum. beklemedeyim şuan 10 güne belli olacak.inşallah güzel ve hayırlı haber alırımm...

Amin canım inşallah sende güzel haberler alırsın.bize sonuçlarını yaz lütfen.

hamilemisin canım klomen +çatlatma iğnesiylemi ?

Evet cnm o şekilde 3. Denememizde oldu çok şükür şimdi 8 haftalık oldu isteyen herkese nasip olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…