Klomen ve Aşılama tedavisine başlayanlar.Bize süreçlerinizi anlatın.

insallah gerek kalmaz cnm. ben bu ay tekrar gidicem bakalim klomenle 2. ay olcak :KK43:
İnsallah bu sefer tutar seninki de. Peki klomen ne kadar kullaniliyor bilgin var mi? Forumda biyerde uc ay diye okudum ama emin degilim bu uc aylik sure zarfinda yine olmazsa ne uygulaniyo acaba :/

İnsallah bu sefer tutar seninki de. Peki klomen ne kadar kullaniliyor bilgin var mi? Forumda biyerde uc ay diye okudum ama emin degilim bu uc aylik sure zarfinda yine olmazsa ne uygulaniyo acaba :/
prosedür olarak 3 ay klomen deneyip olmazsa aşılama ya geçiliyor ama benimki biraz ters oldu önce aşılama sonra klomen :KK70: bazıları 5-6 ay klomen kullanıyormuş

Canim seninki niye ve nasil oyle oldu :110:
Bu arada devlete giden var mi acaba burdan?
canim benim herşeyim çok duzenliydi yumurtlamam filan. klomen yumurta geliştirmek için veriliyor ya doktorum senin klomen tedavisine ihtiyacin yok direk aşılama yapalım demişti gonal f iğne kullandım 2 ay ve 1 aşılama yapıldı. doktorumu değiştirdim yeni doktorum da klomen deniyelim dedi. ama şimdiki aklım olsa önce klomen kullanir sonra aşılama denerdim. ben özel hastaneye gidiyorum cnm devlete gitmedim

canim benim herşeyim çok duzenliydi yumurtlamam filan. klomen yumurta geliştirmek için veriliyor ya doktorum senin klomen tedavisine ihtiyacin yok direk aşılama yapalım demişti gonal f iğne kullandım 2 ay ve 1 aşılama yapıldı. doktorumu değiştirdim yeni doktorum da klomen deniyelim dedi. ama şimdiki aklım olsa önce klomen kullanir sonra aşılama denerdim. ben özel hastaneye gidiyorum cnm devlete gitmedim
Hmm.. Anladim canim simdi. Hayirlisi olsun insallah hakkimizda. Olacagi varsa zaten olur da bunlar hep vesile iste. Ben devlete gidiyorum da bu yumurta takibi araliginda iki gunde bir felan cagirirsa nasil giderim diye onu dusunuyorum yani iki gunde bi randevu bulma sansim yok. Herhalde dr su tarihte gel dediginde randevusuz felan gidicem sanirim. O durum biraz mesgul ediyor kafami ondan sordum :KK66:

Hmm.. Anladim canim simdi. Hayirlisi olsun insallah hakkimizda. Olacagi varsa zaten olur da bunlar hep vesile iste. Ben devlete gidiyorum da bu yumurta takibi araliginda iki gunde bir felan cagirirsa nasil giderim diye onu dusunuyorum yani iki gunde bi randevu bulma sansim yok. Herhalde dr su tarihte gel dediginde randevusuz felan gidicem sanirim. O durum biraz mesgul ediyor kafami ondan sordum :KK66:
hmmm onu bilemiyorum gittiğinde doktora bi sorarsin zaten kontrol olacağı için belki randevuya gerek kalmaz. evet haklisin cnmbunlar sadece vesile. yoksa ben kendim doktora gitmedigim ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu :KK43:

hmmm onu bilemiyorum gittiğinde doktora bi sorarsin zaten kontrol olacağı için belki randevuya gerek kalmaz. evet haklisin cnmbunlar sadece vesile. yoksa ben kendim doktora gitmedigim ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu :KK43:
Yaa uzme kendini bak ne guzel hamile kalabilme sansin var demek ki ama zamani da var demek. Rabbim sabir versin bizlere bu surecte sabretmek cok onemli.. İnsallah tez zamanda bebis haberlerini aliriz canim uzme kendini

Yaa uzme kendini bak ne guzel hamile kalabilme sansin var demek ki ama zamani da var demek. Rabbim sabir versin bizlere bu surecte sabretmek cok onemli.. İnsallah tez zamanda bebis haberlerini aliriz canim uzme kendini
insallah cnm amin... kafana takılan başka birşey olursa istediğin zaman sorabilirsin :KK66:

Hosbuldum tesekkur ederim :) sevindim cevap yazmaniza. Tum Mesajlari okudum Ben de ilac tedavisine basliycam yani klomen veya serophene mi neyse artik tam bilmiyorum. Esimde de bende de bi sorun yok cok sukur. Merak ettigim sey su; bu surec nasil isliyor tecrubesi olanlar bi anlatabilir mi acaba

bende senin dertlerini bizimle paylaşmana çok sevindim.canım sen sorunca aklıma geldide bir fenalık bastı:))süreç uzun ilk başka kan tahlilleri sipermiyogramlar filimler diye uzun uza başlıyor ve bir türlüde bitmiyor:)benimde filmdi histeroskopiydi ameliyattı derken bir buçuk yıl oldu ama klomen tedavim 6. ay olucak bu ay hala bir sonuç alamadım umudum aşılamaya kaldı dört gözle onu bekliyoruz.

canım ben daha üçüncü klomen kullanmamda bana fenalıklar gelmişti olmuyor diye ben doktorumdan aşılama istedim fakat 6 ay kullandıktan sonra aşılama yapabilceklerini söylediler.kısacası klomen tedavin sonuçlanmazda aşılama eğer aşılama da olmazsa tüp bebek.inşallah hiç birine gerek kalmaz bebişimize kavuşuruz.

ben devlette tedavi oluyorum sana her ay bir dosya vericekler üzerinede ultrason tarihleri yazıyorlar o günede ravdevu alıp gidiyorsun.şimdiye kadar randevu bulamadığım gün olmadı hiç bir sıkıntı yaşamadım bu konuda.herhalde randevu alamasaydım da zaten elimdeki dosyada gideceğim günün tarihi yazıyor onunla muayene olurdum sanırım.

ben devlette tedavi oluyorum sana her ay bir dosya vericekler üzerinede ultrason tarihleri yazıyorlar o günede ravdevu alıp gidiyorsun.şimdiye kadar randevu bulamadığım gün olmadı hiç bir sıkıntı yaşamadım bu konuda.herhalde randevu alamasaydım da zaten elimdeki dosyada gideceğim günün tarihi yazıyor onunla muayene olurdum sanırım.
Canim senin surec baya bi uzunmus anladigim kadariyla boyle dosya mosya islerine girdigine gore :) Rabbim cok uzatmasin insaallah neyse. Ben dedigim gibi daha yeni basliycam yani bu ay baslayamiyorum subatta basliycam mecburen. Simdilik adetimin ucuncu gunu gidip hormon testi yaptircam ve ayni gun veya bir iki gun sonrasi da da ilac tedavisinr basliycam bakalim.. Randevu olayinda fa sunu merak ediyorum normalde devlet hastanesinde 15 gun oncesinde randevu bulunmuyor ama bu klomen tedavisinde dr iki uc gunde bir cagiriyormus. E dogal olarak iki gun sonraya randevu bulamayacagima gore dr beni kendi cagircak diye dusunuyorum. Neyse artik bunu da takmiycam vardir elbet bi duzeni bu isin de :)

evet canım benim 1 sene oluyor.Randevu işini hiç soru etme ben mhrs.com dan ertesi güne bile randevu alıyorum.15 gün beklemiyorum.bunları takma kafana randevu işi en kolayı tedavi sürecinde canını hiç bir şey için sıkma.hep mutlu ol ben öyle yapıyorum her tedavime umutla başlıyorum.hiç umudumu kaybetmedim bu 6 aydır.olacak elbet rabbim bizede nasip edecek inşallah:)

evet canım benim 1 sene oluyor.Randevu işini hiç soru etme ben mhrs.com dan ertesi güne bile randevu alıyorum.15 gün beklemiyorum.bunları takma kafana randevu işi en kolayı tedavi sürecinde canını hiç bir şey için sıkma.hep mutlu ol ben öyle yapıyorum her tedavime umutla başlıyorum.hiç umudumu kaybetmedim bu 6 aydır.olacak elbet rabbim bizede nasip edecek inşallah:)
Sagol canim guzel dusuncelerin icin :) ya ayni dr.a gitmek istedigim icin randevu konusunda sknti yasiyorum ama neyse hallolacak bi sekilde:) amin canim Rabbim isteyip de evlat sahibi olamayan herkese nasip etsin insallahh "sabirla bekliyoruz:)"

Slm kızlar bende klomenle aşılama yaptırdım ama ne yazikki tutmadı şimdi puregon iğne kullanıyorum arkasından catlatma iğnesi ve aşılama dedi puregon kullanan varmı benim gibi?

Slm kızlar bende klomenle aşılama yaptırdım ama ne yazikki tutmadı şimdi puregon iğne kullanıyorum arkasından catlatma iğnesi ve aşılama dedi puregon kullanan varmı benim gibi?

slm canım.Ben aşılama aşamasına geçemedim daha 5 aydır klomen kullanıyorum ama son 2 ay oda cevap vermiyor.yumurtalarım büyümüyor.Aşılama olmak için çok heyecanlanıyorum.sanki hemen hamile kalıcakmışım gibi bir umut var içimde.Allahım yardım etsin.Aşılama olan arkadaşlar vardır eminim onlar sana cevap verirler sanırım.Sende bana yardımcı olursan sevinirim aşılama süreci nasıl iğne diyorsun ne kadar kullanılıyor ve göbektenmi oluyor anlatırmısın nelerle karşılaşıcam bilmek istiyorum:)

slm canım.Ben aşılama aşamasına geçemedim daha 5 aydır klomen kullanıyorum ama son 2 ay oda cevap vermiyor.yumurtalarım büyümüyor.Aşılama olmak için çok heyecanlanıyorum.sanki hemen hamile kalıcakmışım gibi bir umut var içimde.Allahım yardım etsin.Aşılama olan arkadaşlar vardır eminim onlar sana cevap verirler sanırım.Sende bana yardımcı olursan sevinirim aşılama süreci nasıl iğne diyorsun ne kadar kullanılıyor ve göbektenmi oluyor anlatırmısın nelerle karşılaşıcam bilmek istiyorum:)
Benimde yumurtalarımda büyüme problemi var bide polikistikoverim daha önceleri hapla denedik olmadı kalçadan iğneyle denedik olmadı şimdi göbekten oluyorum iğneler de ne zaman yumurtaların büyütürse ozaman vurulmayı bırakıyorsun bu işe yarar inş eğer yaramazsa sırada tüp bebek var inş senin ilk denemende tutar cnm aşılama süresini söyle anlatabilirim sürekli doktor kontrolu altında oluyorsun biraz yorucu bi süreç yani beklemesi ve yumurtalar büyüdükten sonraki rahatsızlık hali tabi iğnemi hapmı kullanacağını doktorun karar veriyor daha sonrası kafa rahatlığı deniyor ama hiç öle olmuyor...

öncelikle allah tüm isteyenlere sağlıklı-hayırlı evlatlar versin inşallah.
bu ay adetimin üçüncü gününden sonra femara ve infolic combi başlattı doktorum, ben pkoluyum, eşimde de sperm sayısı düşük, ona da proxeed plus başlattı. ocak ve şubat ayında yumurta takibi ile duruma bakacağız, eğer ki olmazsa mart ayında aynı ilaçları kullanmaya devam ederek aşılama deneyeceğiz, inşallah aşılamaya gerek kalmaz diye dua ediyorum ama umudum az :KK43:

X