Klomen ve Aşılama tedavisine başlayanlar.Bize süreçlerinizi anlatın.

Merhaba canım hoşgeldin aramıza.İnşallah sende tez zamanda kavuşursun bebişine.Sen özeldemi tedavi görüyorsun?Söylediklerinde haklısın o kadarda büyütülecek işler değil zaten sorun yapılan işlerde değil bende sabırsızlanıyorum hep hayal dünyasındayım karnım büyüyecek nasıl görünücem çok güzel bir histir.bebek odasını nasıl yapsam.doğumdan ve kusmaktan çok korkuyorum onları nasıl atlatıcam.bu süreçle ilgili kitaplar okuyorum.anne olmak ne harika bir duygudur kimbilir ne zaman tadıcam.yani kısacası çocuk üzerine bir hayal dünyam var sanki hamileyimde yakında doğurucakmışım gibi bir hazırlıklarım var görseniz deli bu kadın dersiniz :))) işte bu hayal dünyam her ay bir kan tahlilinden sonra yıkıma uğruyor bir yandan da her tedaviyle tekrar başlıyor.Bir garip hisler içindeyim:)))) Dediğin gibi ben ne yapıyorsam kendime yapıyorum bir yandanda kocişin başının etini yiyorum :)

Hanımlar soracaktım unuttum.Eşiniz için yaptıklarınız var mı? kullanılan ilaçlar kürler gibi.Benim eşimin sperminde hızında biraz sorun var bir doktor bundan bir şey olmaz hamile kalırsın dedi başka bir doktor alışama olmadan hamile kalamazsın dedi.Eşim 3 sene olacak varikosel ameliyatı oldu.varikosel olduğunda 5 mil du ameliyat olduktan sonra 19 mil yükselmiş oda geçen seneki tahlili şimdiki durumu nedir bilmiyoruz kısmet olursa doktora gideceğiz bir gün.

kist oluşmuyorsa sana yan etkisi demek ki olmuyor. kist oluşumu ve büyümesi yüzünden tehlikeli diyorlar çoğu zaman. her defasında doktora şu kadar ilaç kulandım diyorsan ve güveniyorsan doktoruna çokta düşünme üstünde, 6 kerede 10 kerede kullansan sorun olmaz. belkide senin hormon değerlerine klomen daha ii cevap veriyordur. iğneyi bünyen kaldırmayacak olabilir. klomenle aşılama yapılan kişilerde gördüm. ben zeynep kamil hastanesine gidiyorum. orada her çeşit ilaç ve iğneyle tedavi olanları görüyorum. zaman geçtikte kafasına takan psikolojik olarak çökmüş insanlarada rastaladım. hamile kalamıyorum diyerek insan kendini de yememeli. sonrasında ne kendine ne eşine nede olursa çocuğa hayrı dokunmaz insanın.
bende evleneli 3 yıl dolmak üzere.çocuk yok ama evlilikte huzur olduktan sonra gerisi yalan oluyor. biz böylede mutluyuz.

kist oluşmuyor şükür her defasında da kullandığım ilacı biliyorlar elime bir dosya veriyorlar kullanmam gereken ilaç ve tarih günleri yazıyor o ayki ultrason ve takibim bitene kadar o dosya kağıdıyla gidiyorum olmayınca o çöpe atılıp bir daha ki ay yenisi veriliyor.ayriyetten orada bir dosyam var içinde bana neler yapılmış hcg den kan tahlilime ameliyatıma kadar hepsi içinde. Bende kanuni sultan süleyman hastanesinde tedavi oluyorum.Doktorumdan çok memnunum polip ameliyatımıda o yaptı üstelik ilaçlara karşı alerjim var. benim ve ailem için çok korkunç bir gün olmasına rağmen doktoruma güvendim ve hiç bir sorun yaşamadım şükür.Bizde 6 yıllık evliyiz vede 17 senedir beraberiz biz birlikte büyüdük kocamla tabi ki de çok mutluyuz ikimiz ama artık çocuk sahibi olmak için yanıp tutuşuyoruz.Çok doğru söylüyorsun arkadaşım psikoloji bozulduktan sonra kimseye hayrın kalmaz ne evlilik yürütebilirsin ne çocuk bakabilirsin.Burası bana çok iyi geldi bunları ne annenle konuşabilirsin anlamaz nede kocanla konuşabilirsin bu kadar ayrıntılı bilmez. bilmediklerimide sizlerden öğreniyorum.bana cevap veren herkese teşekkür ediyorum dertlerimin ortağı oldunuz :)

Evet canım ozelde tedavı gördüm asılamayıda ozelde yaptıracam ılk tedavıye basladıgımda devlet hastanesinde sperm testınde yanlışlık oldu sonra başka bı devlet hastanesinin urolojısıne gıttık o doktorda böyle testlerı bunyesınde tup bebek merkezı olan yerlerde yaptırın çok hasastır saklanma ortam bunlar çok önemli dedı zaten ılacları kendın alıyosun sadece 65 tl ucret oduyosun devlet hastanesine göre

3 yıl önce özel hastanede bir tüp bebek doktoruna tedavi oluyordum ara verdim falan zaman geçti.geçen hafta o doktoruma aşılama için danıştım.fiyat istedim ve 650 tl dedi.tabi bizim zorlanmamız demek bu o yüzden şimdilik mümkün olmadı.neden bu kadar pahalı benimkisi onu anlamadım.

Ben konyadayım benım doktorda oncelıkle tup bebek merkezıne 600tl yatırmamız gerektıgını soyledı ılaclar fılan 1000 lırayı geçer dıye düşünüyorum başka bı hastenede yaptıracam ben bakalım orası ne diyecek bılmıyorum

Çok pahalı ya tabi şunu düşünerek söylüyorum aşılamanın tutma ihtimali %25 miş bildiğim kadarıyla.bir kerelik tedavi olsa tamam dersin ama düşünsene ayda bir 1000 vermek çok yıpratıcı.o yüzden devlet hastanesi bizim için daha iyi.

merhaba dert ortaklarım :) ben pcos hastasıyım bu ay klomenle aşılama olacaktım ben daha oncede klomen kullandım ama klomene cevap alamamaıstım doktorumu değiştim tekrar klomenden başlamak istedi farklı bı yol ızlıcez sabırlı olcaz dedi ve başladım dün kontrolum vardı akşamları ıkı tane aynı anda içiyordum dün gittim ilacım bitmişti ama hiç yumurtam gelişmemeişti cuma gunune kadar kullanma cuma tekrar başla dedi acele etmıcez dedı böyle olup sonradan yumurtası gelişen var mı aranızda

Merhaba bende 5 yıllık evliyim sebepsiz dediler ama ben didikleye didikleye sorun ne kendim buldum haşimato hastasıyım şuan troid ilacı kullanıyorum .
Bir kaç ay önce bir arkadaşla tanıştım burada bana bir doktor önerdi dün konuştum doktorla troid gebeliğe engel nasıl görmezden gelirler dedi.
Arkadaşla dün konuştum ilaç tedavisi doğal yolla gebe kalmış pko sorunu vardı..
2 aylık tedaviyle olmuş.

Merhaba hanımlar ben de aranıza katıldım iki gün oldu klomene başladım daha önce pco tedavisi olmuştum uzun zamandır evli olmadığıım için ilgilenmiyordum şuan evliyim bi kontrole gideyim dedim değerlerim düşmüş ama hala pco görünümlü gebeliğe engel olur dedi klomene başladım bakalım neler beklicek beni de fsh 4,53 lh 9,03 çıktı

merhaba canım hoşgeldin.bende polikistik over hastasıyım.4 aydır tedavi oluyorum vede 4 aydır ilk defa klomen bu kadar işe yaradı bende .doktorum her ay çoğalttı artık günde 3 tane içiyorum günde 1 taneyle başlamıştım senin gibi ilacım bitiyordu haftada iki kere kontrol oluyordum ama yumurtalarım büyümüyordu.klomen yetmiyormuş öyle dedi doktorum vede çoğalttı.yumurtam 18 mm oldu bu ay progestoron sonucumda 19.47 çıktı herşey harikaydı ama sonuç yin hüsran.doktorum bana asıl tedaviye şimdi başladık ilaca şimdi tepki vermeye başladın en kısa zamanda hamile kalırsın dedi.çok mulu oldum herşey kısmet.

merhaba canım.hayırlı olur tedavin inşallah biran önce bebişine kavuşursun.

Merhabalar bende klomen kullandim ilk kez malesef sonuç negatif bu ay tekrar kullanicam sanirim. bu arada klomen bende 5 gün adet gecikmesi yaptı ki yumurtamın erken catlamasina ragmen

tabikide var hoşgeldin cnm
Hosbuldum tesekkur ederim :) sevindim cevap yazmaniza. Tum Mesajlari okudum Ben de ilac tedavisine basliycam yani klomen veya serophene mi neyse artik tam bilmiyorum. Esimde de bende de bi sorun yok cok sukur. Merak ettigim sey su; bu surec nasil isliyor tecrubesi olanlar bi anlatabilir mi acaba

Adetin 3. günü hormon tahlilleri yapiyorlar cnm sonra 4. gun klomene başlıyorsun miktarını doktor belirliyor 5 gün filan kullaniliyor ilac sonra doktor kontorole cagiriyor ilac bitince yumurtan buyuduysa catlatma ignesi yapiyor ya da kendiliginden catlamasini bekliyor bu süreçte 2-3 kez kontrole gitmiş oluyorsun. yumurtanin catlayacagi gün ilişki olsun deniliyor. sonra 2 hafta bekliyosun acaba hamile kaldim mi diye. adetin gecikirse kan tahlili yapip hamile olduğunu öğreniyorsun insallaaaahhhhhh :) daha bana nasip olmadı bu kısım

İnsallah o gunleri goruruz canim :) tesekkur ederim baya aciklayici anlatmissin. Dr da beni adetimin ucuncu gunu cagirdi hormonlarina bakalim, ilaca baslayalim diyerekten. Bu ay gidemicem buyuk ihtimalle :/ bekleyecegiz bakalim. İnsallah gitmeme gerek kalmadan hamile olurum ya

insallah gerek kalmaz cnm. ben bu ay tekrar gidicem bakalim klomenle 2. ay olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…