- 10 Ekim 2015
- 98
- 34
- 88
- 38
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
Kan testi negatif çıktı malesef..Ins
Inşallah canım seninde hayırlı o güzel bekledigin haberi almamı isterim inan herkesin hatta..Sıkma canını dur bakalım idrarda hemen çıkmadı belki senin fazla bekletmez bizleri bebislerimiz insallah sağlıkla hayırlısıyla gelsinler..
Kan testi negatif çıktı malesef..
Olmadi ama hemşire nedense 2gun gecikmissin 4gun gecikmen lazım dedi pazartesi tekrar test yapalım dedi ağır kaldırma ilişkiye girme dedi tedavi gördüğümü söyledim bisey demedi bugün 2gun gecikiyorum ama negatif çıkar pazartesi de biliyorum bosyere umut etmenin bu mantığı yok
allah allaah cok ilginc.. üzülme ama ben 1haftalık hamileysen bile kanda kesin cıktıgını okumustum. acaba hemsire neden tekrar gel dedi? kan kesin sonuc vermez mi ya? hayırlısı olsun canım hakkımızda. normaldede gecikirmiydi peki hic adetin? bnde hala olmadım ama adet sancım cogaldı her an olacak gibiym. acaba igne + ilac geciktirirmi?Kan testi negatif çıktı malesef..
Olmadi ama hemşire nedense 2gun gecikmissin 4gun gecikmen lazım dedi pazartesi tekrar test yapalım dedi ağır kaldırma ilişkiye girme dedi tedavi gördüğümü söyledim bisey demedi bugün 2gun gecikiyorum ama negatif çıkar pazartesi de biliyorum bosyere umut etmenin bu mantığı yok
Bilmiyorum canım kafam karıştı zaten günüm 3gun ya önce olurdum yada gecikirdi en fazla 4gun yeni bikerede 11gun gecikmistimne biliym basimagridi düşünmekten hakkımızda hayırlısı insallah sen hamilesindir haberdar et..allah allaah cok ilginc.. üzülme ama ben 1haftalık hamileysen bile kanda kesin cıktıgını okumustum. acaba hemsire neden tekrar gel dedi? kan kesin sonuc vermez mi ya? hayırlısı olsun canım hakkımızda. normaldede gecikirmiydi peki hic adetin? bnde hala olmadım ama adet sancım cogaldı her an olacak gibiym. acaba igne + ilac geciktirirmi?
Acayip midem bulaniyo ama ilaçtan kesin artık gebelige yormuyorm bu belirtileri..Bilmiyorum canım
Bilmiyorum canım kafam karıştı zaten günüm 3gun ya önce olurdum yada gecikirdi en fazla 4gun yeni bikerede 11gun gecikmistimne biliym basimagridi düşünmekten hakkımızda hayırlısı insallah sen hamilesindir haberdar et..
Yaaaa kzulkr canimcihim bana hic bikdirim gekmedi simdi bisey varmi yokmu diye gireyim dedim valla yeni gordum msjlarini k.bkma nolur cnmm. Ben giren kdr iyilesmissindir zaten heralde yinede gecmis olsungittinmi canım hastaneye?
Yaaa cnim etiket yapmana ragmen bildirim gelmedi yaa offf. Olsun cnm ilaca baskicaksin nasılsa üzülme sakin ilacla daha kontrollu olacak hersey
basladım dün canımcım ilaca hayırlısı bakalım iğnedende ates yapıo die korkuorm ne biliyim sanki naparsam yapıyım bu ay da olmıcakmıs gibi hissediorm..Yaaa cnim etiket yapmana ragmen bildirim gelmedi yaa offf. Olsun cnm ilaca baskicaksin nasılsa üzülme sakin ilacla daha kontrollu olacak hersey
5iz olur kuzum iğne verirseYaaaa kzulkr canimcihim bana hic bikdirim gekmedi simdi bisey varmi yokmu diye gireyim dedim valla yeni gordum msjlarini k.bkma nolur cnmm. Ben giren kdr iyilesmissindir zaten heralde yinede gecmis olsunadet oldunmu cnmm bnm 5tame yumurtam olusmus pzt gittim en son 14mmdi heralde cok old icin sagkikli buyuyemediler hic bi agrim sizimda yok . Yarin tekrar gidicem kontrole cok yumurta olustugu icin igne veremem dedi cnm yaa :/
Canimmmm hadi hayirli olsun ilacin tedavin.oyle dusunme cnm daha dur bakalimm. B3n hast geldim cnm 3yumosum var buyuyenbasladım dün canımcım ilaca hayırlısı bakalım iğnedende ates yapıo die korkuorm ne biliyim sanki naparsam yapıyım bu ay da olmıcakmıs gibi hissediorm..
tam zamannda oldum canım ya aslndaCanm sen erken olmuşsun sanki benim ki çok gecikti bu ay 21 inde aktif kanamam başlamıştı bugün anca 2 damla lekelendim artık korunduğumuz halde şüphelencektim yanibu ay dinlendin say cnm boşver hiç üzme kendini ben bubay bi rahattım varya sanki hiç çocuk istemiyomuşuz gibi ne güzel bişeymiş unutmuşum
hayrlısı nasip kısmet tabi canımCanimmmm hadi hayirli olsun ilacin tedavin.oyle dusunme cnm daha dur bakalimm. B3n hast geldim cnm 3yumosum var buyuyenama dr yine igne vermedi kismet bakalimm
Hem unutlanmicam hem umudumu yitirmicemhayrlısı nasip kısmet tabi canım
Hem unutlanmicam hem umudumu yitirmicem
Sacmalama cnim senn ikaci ilk ayda icip hamile kaldin simdide fayda edecek belki serephone daha iyi gelecek ne biliyorsunyalan gelio bana hersey bosuna içiomusum gibi gelio. hayrlisi böyleymis diorum artık olmıcağina inanıorm artık bende..
ilaçtan fln değil canım ya ne biliyim bi değisik hisleri kapıldı ruhum.. çocukluğumdan beri en korktuğum seydir hangi çocuğu çok sevsem içim cız ederdi çok seviorum çocukları ya benim çocuğum olmazsa die korkardım hep.. simdi eski günler aklıma gelioda seve seve büyüttüğüm çocukları aklıma gelio kendi çocuğumu büyütemicem seve seve öpüp koklayamıcam gibime gelio içim acıo resmen.. benim için hayırlısı böle demekki diorm isyan etmiorum ama içten bi mahsunluk çöktü üstüme...Sacmalama cnim senn ikaci ilk ayda icip hamile kaldin simdide fayda edecek belki serephone daha iyi gelecek ne biliyorsun
Ankadim xnim zaman zaman biyle hisler gelip yokkuyor malesef ama dr a gidip iyi seyler duyunca umutla dolacak yuregin ve inan hersey cok guzel olacak. Sen anne olacaksin en guzel sekilde kendi cocugunun basini oksayip seveceksin hic merak etme tatlımmmilaçtan fln değil canım ya ne biliyim bi değisik hisleri kapıldı ruhum.. çocukluğumdan beri en korktuğum seydir hangi çocuğu çok sevsem içim cız ederdi çok seviorum çocukları ya benim çocuğum olmazsa die korkardım hep.. simdi eski günler aklıma gelioda seve seve büyüttüğüm çocukları aklıma gelio kendi çocuğumu büyütemicem seve seve öpüp koklayamıcam gibime gelio içim acıo resmen.. benim için hayırlısı böle demekki diorm isyan etmiorum ama içten bi mahsunluk çöktü üstüme...
inan suan gözlerim dolu dolu otuorm ölece.. İnsallah dedeiğin gibi olur canım..Ankadim xnim zaman zaman biyle hisler gelip yokkuyor malesef ama dr a gidip iyi seyler duyunca umutla dolacak yuregin ve inan hersey cok guzel olacak. Sen anne olacaksin en guzel sekilde kendi cocugunun basini oksayip seveceksin hic merak etme tatlımmm
Canımm sen şuan adetin ilk günlerinde yaşadığımız çöküntüyü yaşıyosun. Böylr umutsuzluğa kapılma beterin beteri var hem şimdi tıp çok gelişti ve sen tedaviye cvp veriyosun sadece bi yerde ni sorun var ve bunun çözülmesi gerekiyo inşallah sende pink love cım da bende anne olucaz burda yine senin açtığın ve çocukla ilgili bi topicde önce hamileliğimizi sonra da sıpalarımızı konuşcaz uykusuzluğumuzı yorgunluğumuzu herşeye rağmen onları nasılda çok sevdiğimizi konuşcaz buna inan ve pozitif düşün çok da kafana takmamaya çalış. Önce moralini düzelt ki olumlu olsun sonuçilaçtan fln değil canım ya ne biliyim bi değisik hisleri kapıldı ruhum.. çocukluğumdan beri en korktuğum seydir hangi çocuğu çok sevsem içim cız ederdi çok seviorum çocukları ya benim çocuğum olmazsa die korkardım hep.. simdi eski günler aklıma gelioda seve seve büyüttüğüm çocukları aklıma gelio kendi çocuğumu büyütemicem seve seve öpüp koklayamıcam gibime gelio içim acıo resmen.. benim için hayırlısı böle demekki diorm isyan etmiorum ama içten bi mahsunluk çöktü üstüme...
Cnmm naptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?