- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
Hehehe canim kambersiz düğün olurmu kusuda götürdükHee onu unutmayalımsen ailenin yanına gittiğinde naptın canım onu
Iyi cnmBi tane iyi bi doktor duydum o yüzden ana gitmeyi istiyorum
Inşallah ya sen hangi hastaneye gidiyorsunIyi cnmins bebisine vesile olur o dr
Neden yalnızsin esin yanında değil mi .. bi de bu arada ben çok ama çok istiyorum ikiz bebisim olsun bence çok güzel olur olsaHehehe canim kambersiz düğün olurmu kusuda götürdükyolda biraz korktu alisinca cenesi düştü . Canim ben tek istiyorum ikiz zor hem surec hem risk hem bakim acisindan. Rabbim tek tek versin insallah. Aynen bide yalnizim cok zor bnm için
Yanimda cnimNeden yalnızsin esin yanında değil mi .. bi de bu arada ben çok ama çok istiyorum ikiz bebisim olsun bence çok güzel olur olsa
Ben suan kucik bi sehirdeyim cnm ozel bi hast var maya diye ona gidiyorumInşallah ya sen hangi hastaneye gidiyorsun
Eşinin ailesi de uzak sa mutlu ol ve kıymetini billYanimda cnimailemiz ankarada biz baska sehirdeyiz esimin isi sebebiyle ondan yalnizim dedim. Allah gönlüne göre versin cnm
Eşinin ailesi de uzak sa mutlu ol ve kıymetini bill
Yazık ya kormuştur bana napıcaklar nereye götürüyolarHehehe canim kambersiz düğün olurmu kusuda götürdükyolda biraz korktu alisinca cenesi düştü . Canim ben tek istiyorum ikiz zor hem surec hem risk hem bakim acisindan. Rabbim tek tek versin insallah. Aynen bide yalnizim cok zor bnm için
Güzel güzel boşver sen davulun sesi uzaktan iyi gelirBenim ve esimin ailesi ankarada cnm. Mesafe hem zor hem guzel . Cnim konu acmayi bikiyorumda tarif edemedim . Biraz kurcalarsan görürsün
BEn doktrmn ne eedgni kendim çözüorm hep özel ama tekrar ben arayıp sordum koruncammı dıye ben cagırır deger dusmusmu bakar dıye bekluodum gelme dedi bi daha ay adetin 3.günü gel dedi.. İçime sinmedi ama bi ay kendimi dinlicem iğne ilac yoruldum gercekten.. Sali gün kendim kan vercem baska yerde ölçtürcem basından sawıo galiba doktor beni doktorumu da değiştircem adetimde gidince en basından bana hiç tahlil yapmadan klomene basladı insan bi bakar tsh a prolaktine benimde bi ara yüksekti ne biliyim özelden sogudum resmen eski dewletteki doktorumu mumla arıorum resmenCanım ben bugün gittim. Dr bana bu ay korun dedi adetin 3. Günü gel tahlil yapalım dedi prolaktin tsh filan da düşüğe sebep olur dedi onlara bakalım bi dedi. Benim zaten prl yüksekti tedavi olmuştım düşmüştü..bide ben pıhtılaşma olabilir mi o tahlilleri yaptırmak istiyorum dedim. O şuanda seninniçin gereksiz aslında şuanda biz bilseydik bile bebeği kurtaramazdık iğneye başlaamak için bebeğin kalp atışını duymamız lazımdı dedi. Ben yine de yaptırıcam istersen gelecek ay yazarım dedi ama kalp atışından sonra tedaviye başlanır demesi kafama yatmadı. O yüzden tutunamıyo olabilir sonuçta. Bakalım işte
İnş canım. ilk önce senden beklioruz amaSlm cnm.valla ben gun asiri devam ama cok rahatim oyle sikintim yok buay kafam rahat dr gitmedigim icin cnm. Adete az kaldi bnim cnm 13 ekim batolayimda dr gideyim diye bekliyorum .keyfiii . Sende dikkt et cnm kendine ins kalirsin kendiliginden
Canım kanama konusunda normal yaşadığın benim de düşmeye başladığında çok yoğun kanamam oldu sonra azaldı adet gibi bitti. Dr una gelince ilk önce o değerlere bakması lazım ilk bakılan ve gebelik olmamasının nedenletini onda arıyolar. Prl yüksekliği de engelliyo biliyosun bi baktır derim. Eğer memnun değilsen değiştir canım önemli olan dr a güvenmek. Bende pıhtılaşma olursa belki değiştirebilirim. Uygulamayı düşündüğü tedavi yöntemini beğenmedim çünküBEn doktrmn ne eedgni kendim çözüorm hep özel ama tekrar ben arayıp sordum koruncammı dıye ben cagırır deger dusmusmu bakar dıye bekluodum gelme dedi bi daha ay adetin 3.günü gel dedi.. İçime sinmedi ama bi ay kendimi dinlicem iğne ilac yoruldum gercekten.. Sali gün kendim kan vercem baska yerde ölçtürcem basından sawıo galiba doktor beni doktorumu da değiştircem adetimde gidince en basından bana hiç tahlil yapmadan klomene basladı insan bi bakar tsh a prolaktine benimde bi ara yüksekti ne biliyim özelden sogudum resmen eski dewletteki doktorumu mumla arıorum resmenbaska sehirde doktor bulamamak ne kadar kötü zaten kmseyi tanımıyosun adet gibi seyrediyo kanamam azaldı baya bu ay böyle gecsin balalim..
Yaşadıklarımızdan olabilir canım insan boşluğa düşüyo. Ben hep hüngür hüngür ağlıyodu eşim kızdı ya bana bişey olsaydı diye o an kafama dank etti canım istemesede dışarı çıktım dolaştık yemeğe gittik filan atlattım çok şükür sende üstüne git canın istemesede çık dolaş alışveriş yap sevdiğin yerlere git. Bide sonbahar yorgunluğu olabilir o da bi seçenek canımBu ara bi gariplk coktu üstüme kızlar kendmi tuhaf hissediorm. ALişveriş yapasim bile yok inanınhiçbsey yapasım gelmio resmen
Valla cnim 12.15de tel caldi ona uyandiknerelerdesiniz kışlar tatil tabi uyuyun bakalım dimilimonkabugsu cum:) bende çalışayım napim pink love cım senin işin zaten iyi ohh
Allah keyfinizi bozmasın canımm. Yengeç yaa sorma herşeye alınıyo herkesi düşünüyo herşeyi düşünüyo sinir ediyo beni kendisini yıpratıyo.. iyi aklında kalmış kız senin ben unutuyorum çok.. senin burcunu bile unuttum resmen yaa acayip unutkanım ben sen mi kzulkr mu akreptiniz biriniz amaValla cnim 12.15de tel caldi ona uyandikgece 3te yattik canavar diye film vardi onu izledik :))sonrada sinek avina ciktik yatiyoruz kulagimiza geliyo vizzzz vizzz isigi aciyorum yok yatiyoruz geliyo isik aciyoruz gidiyo sonra benim güçlü kocam buldu onu hihhh :)) . Mesafe her zaman iyidir saygıyı sevgiyi artirir annen yengecti demi cnm konuşmuştuk yengecleri uzmeyin :) .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?