klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

Daha 3 aydır istiyomuşsunuz bence işe girme durumun varsa acele etme daha çok dr a gidiceksin çok para harcıycaksın.

Güvenmemek değilde korkuyorum. Yeterınce kıst var kist olur diye

Saol canımmm bende seni çok sevdim gerçektennn.. sen git bakalım dr a ne derse yapcan ozaman o hormonların normlse normal olmayanın üstüne gidilcek
Sagol cnm... iste cnm pco nun ted yok malesef ben bebek istedihim icin klomen yada serephone ile yumurta gelistirici veriyor.eger bekar olsaydim uada bebek istmeseydim dogum kontrol ilaci ile adet duzeni saglanacakti....

Güvenmemek değilde korkuyorum. Yeterınce kıst var kist olur diye
Olmaz cnm korkmaaa. Olsa bile adetle atiliyor .ben gecen ay serephone kullandim yumurta gelisti igne vermedi kendi catlamaya baslamis dedi ama adet oldum olmadi bu ay gitmedim bayrama denk geliyordu kontrol simdi adet bekliyorum yeniden ted olucam. Korkma sende bekleyerek bebis elde edemezsin

Yuhhhh 500 tamamen anormal bi ucret. Ben sadece muayene ucreti verdim 40 tl iki kere gittim toplam 80 tl bide ilac 10 tlydi 90 tl maal oldu. 500 u ilk defa duydum kus mu konduracakmis acabaaa. Baska dr fikri al cnm

en ıyısı baska doktor ::)
Yada kur dene cnm. Eger celiski yasiyorsan bir suru kur var Sogan kuru pco iyi diyorlar. Ben denedim bana ot cop fayda etmiyo ters tepki yarattı :)). Birdeee inofolic diye bir ilac var ondan kullanabilirsin meger ise girme dusuncen var kendin dene biraz daha

yok canım önermedi, aslında çok küçük önemsiz bişey ama çocuk istediğin için önemsemeliyiz dedi
kendi doktorum var canım, ona da göstericem sonuçlarımı ve adet bitince de ultrasondan baksın belki adetle atılmıştır

Olabilir cnm. Ins adetle gitmistir kistin

Merhabalar ben yeni üyeyim ve sizinle aynı derde sahibim....Sağ tarafıMDA çıktı benim de gece ay sağ da da yumurta çıktı ama ondan önceki ay ise sol da pco var di ama ondan önce de bazen çıkıyo bazen de cikmiyordu

Hosgeldin aramiza cnim.durmunu biraz karisik yazmissin pco mu var yumurtami pek anlayamadim

Pink love gibi bende anlamadım canım durumunu daha açık anlatırsan yardımcı olmaya çalışalım

Merhabalar ben yeni üyeyim ve sizinle aynı derde sahibim....Sağ tarafıMDA çıktı benim de gece ay sağ da da yumurta çıktı ama ondan önceki ay ise sol da pco var di ama ondan önce de bazen çıkıyo bazen de cikmiyordu
Pink love gibi bende anlamadım canım durumunu daha açık anlatırsan yardımcı olmaya çalışalım
Ya ben ankarada bi hastaneye gidiyorum ve her ay adetin ucuncu ultrason a giriyorumve klomen e başlıyorum sonrada klomen sonrası yine ultrason a giriyorum ve klomen e cvp vermiş mi vücut bakıyorlar ilk klomen kullandığım da iki tarafımda da pco vardı sonraki ikinci ay klomen de sağ tarafim da 22 mm yumurta solda pco dendi ve asilama oldum onaltinci gun adet oldum üçüncü ay yani üçüncü klomen de ise sol tarafım da 14 mm yumurta sağ da ise pco hatta bana ertesi gün gel on dört mm le asilama olunmaz dendi ve ertesi gün ultrason da yine sağ tarafta pco solda ise yumurta m 17 mm oldu ve asilama oldun ama yine tutmadı asilamadan on yedi gün sonra adet oldum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…