- Konu Sahibi limonkabugsu
-
kısaca yeni gelecek ardaslara kendimi tanıtıyım.. adetin 3.günü klomen klomen kullandım 5 tane günde 1 tane..
ilaç btikkten 5gün snra doktrom 21 ml çapnda yumurtamın olduğunu söledi ve ovitrelle catlatma iğnesi yaptı..
iğnemi olalı 8 gün oldu sildi beklemedeyim...
Daha 3 aydır istiyomuşsunuz bence işe girme durumun varsa acele etme daha çok dr a gidiceksin çok para harcıycaksın.Bu ay lh testlerımden sonuc almazsam adet oldugum da gidicem baslıcam artık napalımben ozel pol. gidiyorum. Sigortam olmadıgı ıcın özel hastanede aynı ucretı ıstıyor. Doktorum hap tedavısı için 500 tl istedi. Normalmı sizce yoksa 1- 2 ay daha bekleyip işe giripmi gitsem baska bir doktora. son olarak hap ve igne yapımı nasıl oluyor biraz bilgi verirmisin
pink love ın dediğine katılıyorum. Ben pco değilim ama bende bile klomen denedi dr. Bnde sorun olmadığı için kist yaptı o başka.. sen 1 sene de beklesen eğer hamile kalamazsan sonun da bunu deneyecek dr un. Genel de 1 sene içinde normal yolla olmasını istiyolar. Ndn fikir değiştirdiğini bilemiyoruz tabi. Eğer dr una güvenmiyosan başka bi dr a da git istersen ama uyguladığı tedavi normal gibi duruyo
Sagol cnm... iste cnm pco nun ted yok malesef ben bebek istedihim icin klomen yada serephone ile yumurta gelistirici veriyor.eger bekar olsaydim uada bebek istmeseydim dogum kontrol ilaci ile adet duzeni saglanacakti....Saol canımmm bende seni çok sevdim gerçektennn.. sen git bakalım dr a ne derse yapcan ozaman o hormonların normlse normal olmayanın üstüne gidilcek
Daha 3 aydır istiyomuşsunuz bence işe girme durumun varsa acele etme daha çok dr a gidiceksin çok para harcıycaksın.
Olmaz cnm korkmaaa. Olsa bile adetle atiliyor .ben gecen ay serephone kullandim yumurta gelisti igne vermedi kendi catlamaya baslamis dedi ama adet oldum olmadi bu ay gitmedim bayrama denk geliyordu kontrol simdi adet bekliyorum yeniden ted olucam. Korkma sende bekleyerek bebis elde edemezsinGüvenmemek değilde korkuyorum. Yeterınce kıst var kist olur diye
Eğer kist olursa 1 ayda geçiyo genelde. Birde benim yumurtlamada sorun yoktu ondan oldu fazla gelişti yumurtam. Bnce acele etmeyebilirsin birkaç ay dahaGüvenmemek değilde korkuyorum. Yeterınce kıst var kist olur diye
Yuhhhh 500 tamamen anormal bi ucret. Ben sadece muayene ucreti verdim 40 tl iki kere gittim toplam 80 tl bide ilac 10 tlydi 90 tl maal oldu. 500 u ilk defa duydum kus mu konduracakmis acabaaa. Baska dr fikri al cnmBu ay lh testlerımden sonuc almazsam adet oldugum da gidicem baslıcam artık napalımben ozel pol. gidiyorum. Sigortam olmadıgı ıcın özel hastanede aynı ucretı ıstıyor. Doktorum hap tedavısı için 500 tl istedi. Normalmı sizce yoksa 1- 2 ay daha bekleyip işe giripmi gitsem baska bir doktora. son olarak hap ve igne yapımı nasıl oluyor biraz bilgi verirmisin
Yuhhhh 500 tamamen anormal bi ucret. Ben sadece muayene ucreti verdim 40 tl iki kere gittim toplam 80 tl bide ilac 10 tlydi 90 tl maal oldu. 500 u ilk defa duydum kus mu konduracakmis acabaaa. Baska dr fikri al cnm
Yada kur dene cnm. Eger celiski yasiyorsan bir suru kur var Sogan kuru pco iyi diyorlar. Ben denedim bana ot cop fayda etmiyo ters tepki yarattı :)). Birdeee inofolic diye bir ilac var ondan kullanabilirsin meger ise girme dusuncen var kendin dene biraz dahaen ıyısı baska doktor ::)
yok canım önermedi, aslında çok küçük önemsiz bişey ama çocuk istediğin için önemsemeliyiz dediMrb cnm bn mesaji yeni girdum bir pco lu olarak yazayim dedim..... ben kullandim serephone. Normal kistin zarari olabilir belki ama pco bun yok cunku onlar aslinda kist değil mm lik buyuyemeyen yumurtalar... yumurta buyumuyosa direk basliyorlar klomeni dr un kistin gecmesi icin bisey onerdimi
Olabilir cnm. Ins adetle gitmistir kistinyok canım önermedi, aslında çok küçük önemsiz bişey ama çocuk istediğin için önemsemeliyiz dedi
kendi doktorum var canım, ona da göstericem sonuçlarımı ve adet bitince de ultrasondan baksın belki adetle atılmıştır
Hosgeldin aramiza cnim.durmunu biraz karisik yazmissin pco mu var yumurtami pek anlayamadimMerhabalar ben yeni üyeyim ve sizinle aynı derde sahibim....Sağ tarafıMDA çıktı benim de gece ay sağ da da yumurta çıktı ama ondan önceki ay ise sol da pco var di ama ondan önce de bazen çıkıyo bazen de cikmiyordu
İyim canım sen nasılsın? Ağrılarım olmaya başladı kasıklarımda sanki adet olucam sanırım yumurtluyorum döllenemeyecek yumurtalarımı
Sen nasılsın buarada canımmm
Pink love gibi bende anlamadım canım durumunu daha açık anlatırsan yardımcı olmaya çalışalımMerhabalar ben yeni üyeyim ve sizinle aynı derde sahibim....Sağ tarafıMDA çıktı benim de gece ay sağ da da yumurta çıktı ama ondan önceki ay ise sol da pco var di ama ondan önce de bazen çıkıyo bazen de cikmiyordu
Ya ben ankarada bi hastaneye gidiyorum ve her ay adetin ucuncu ultrason a giriyorumve klomen e başlıyorum sonrada klomen sonrası yine ultrason a giriyorum ve klomen e cvp vermiş mi vücut bakıyorlar ilk klomen kullandığım da iki tarafımda da pco vardı sonraki ikinci ay klomen de sağ tarafim da 22 mm yumurta solda pco dendi ve asilama oldum onaltinci gun adet oldum üçüncü ay yani üçüncü klomen de ise sol tarafım da 14 mm yumurta sağ da ise pco hatta bana ertesi gün gel on dört mm le asilama olunmaz dendi ve ertesi gün ultrason da yine sağ tarafta pco solda ise yumurta m 17 mm oldu ve asilama oldun ama yine tutmadı asilamadan on yedi gün sonra adet oldum malesefPink love gibi bende anlamadım canım durumunu daha açık anlatırsan yardımcı olmaya çalışalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?