- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
- Konu Sahibi limonkabugsu
Yabancılaşmışım nebilim öle bişey oldu öyleyken yanında giyinip soyunamadım ya![]()
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK30 :KK30: :KK30:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk30.gif)
![KK8 :KK8: :KK8:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk8.gif)
![KK39 :KK39: :KK39:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk39.gif)
![Roll Eyes :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk7.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yabancılaşmışım nebilim öle bişey oldu öyleyken yanında giyinip soyunamadım ya![]()
Aman geçti bile alıştım canım 2.5 yıllık kocam. 8 yıllık manitamAlisirsin yeniden
![]()
Dahadami utancan heheheytttAman geçti bile alıştım canım 2.5 yıllık kocam. 8 yıllık manitam![]()
Neyseki canim dedigin gibi agrin sizin cok olmasinda bariKimyasal gebelk dedi canm 300 e düşmüştü haftasnu bugünde cok kanamam var avuc içi kadar pıhtı geliyo tamamen temzlencek galiba doktra haftasonu gitcem yine canım hayrlsi bu ayfa böle gecti Allaha şükür cok ağrım olmadı..
Anladim cnm. Icin temizkenitor demekki cnm .sikintiya sikma kendini cnm kolay gelsin islerindeagrı yok canım benimm Allaha şükür ama baya kanamam var.. netede giremiorum işler cok yogun bide rahatsızım ya tel kasıo baya giremiorm telden blgsyrdanda gıremıom
demekki öle oluo canımcım ya..Anladim cnm. Icin temizkenitor demekki cnm .sikintiya sikma kendini cnm kolay gelsin islerinde
Hayırlısı cnim en azinda ilac ise yaradi yine okur en saglikli sekilde insallah cnmdemekki öle oluo canımcım ya..
gittim zaten canım. e2 yüksek çıktı kist olabilir dedi ultrasonda baktı sağ tarafta 2,5 mm lik bir oluşum var dedi bu şekilde klomen veremem rahmin temiz olması lazım dedi ama bildiğim kadarıyla pko lulara bile veriyorlar klomeniDoktora gitmeden kendün kullanma canım test sonuclarına bakarak klomen tedavisi uyguluyo doktor..
evet canım bende öyle yapıcam.E2 nn ne oldgnu bilmiyorum canım ama doktorunu dinle bence içine sinmediyse doktoruny dwğiştir baska doktra git bakalım
Canım ben bugün gittim. Dr bana bu ay korun dedi adetin 3. Günü gel tahlil yapalım dedi prolaktin tsh filan da düşüğe sebep olur dedi onlara bakalım bi dedi. Benim zaten prl yüksekti tedavi olmuştım düşmüştü..bide ben pıhtılaşma olabilir mi o tahlilleri yaptırmak istiyorum dedim. O şuanda seninniçin gereksiz aslında şuanda biz bilseydik bile bebeği kurtaramazdık iğneye başlaamak için bebeğin kalp atışını duymamız lazımdı dedi. Ben yine de yaptırıcam istersen gelecek ay yazarım dedi ama kalp atışından sonra tedaviye başlanır demesi kafama yatmadı. O yüzden tutunamıyo olabilir sonuçta. Bakalım işteu-mutlu lale cim
pink love cum napiosnz nasilsnz? kanamam azaldi doktra gittim artik kan vermene gerek yok dedi kanamayla atmistir vucut dedi bu ay ilac kulllanma klomen dedi korunmada dedi bu ay bi ara verelim dedi. Dogal yolla olursa bilmiorum.. pink love cum senin adet gunun ne zaman bu ayi calisark gecirebildinmi
ters lalecim doktor sana korun korunma fln dedimi bisey
Slm cnm.valla ben gun asiri devam ama cok rahatim oyle sikintim yok buay kafam rahat dr gitmedigim icin cnm. Adete az kaldi bnim cnm 13 ekim batu-mutlu lale cim
pink love cum napiosnz nasilsnz? kanamam azaldi doktra gittim artik kan vermene gerek yok dedi kanamayla atmistir vucut dedi bu ay ilac kulllanma klomen dedi korunmada dedi bu ay bi ara verelim dedi. Dogal yolla olursa bilmiorum.. pink love cum senin adet gunun ne zaman bu ayi calisark gecirebildinmi
ters lalecim doktor sana korun korunma fln dedimi bisey