klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

Mrb cnm bn mesaji yeni girdum bir pco lu olarak yazayim dedim..... ben kullandim serephone. Normal kistin zarari olabilir belki ama pco bun yok cunku onlar aslinda kist değil mm lik buyuyemeyen yumurtalar... yumurta buyumuyosa direk basliyorlar klomeni dr un kistin gecmesi icin bisey onerdimi

Ayy onu soymak da bi dert yaa ben hiç yapmadım evlendiğimden beri benim ki maç izliyo bende telefonda takılıyorum napim
Bende ilk kez yapicam komşu verdi ben karpuz bile dograyamiykrum gucum yetmiyo . Esime kakaladim . Yaa bizdede sorma mac ve kurtlar vadisi biktim artik sundannn bekarkende o bitme kadar mesj gelmezdi simdide o bitene kadr yok . Evet cnm az kaldi karnim agriyo ara ara gelsinde gidiyim dr a

Kız dr bna bugün yumurtalıkların çok iyi görünüyo dedi sevindim heee gerçi diycektim bi faydasını görmedik daha çocuk içi ama
Dur hele tatlimm bu aydan sonra goreceksin guzel bir bebek bekliykrum senden koruncanmi simdi

Bende karpuzu doğramıyorum eşime diyorum bizde erkek keser karpuzu obda kesiyo artıkBenim babam kardeşim hiç izlemez maç eşimde öğrendim maç neymiş uyuz oluyodum aynen ya yazmıyodu ya da kısa kısa mesajlar şimdi de dizimin dibinde otursun da izlmiyim bişey diyorum napim inadına aşk vr izletmiyo

Dur hele tatlimm bu aydan sonra goreceksin guzel bir bebek bekliykrum senden koruncanmi simdi
Git canım sana da hormon tahlilleri yapar belki önemliymiş onlar 3. Günü mü gidiceksin snde.. ben o kaadar erken beklemiyorum canım ya bakalım kim bilir ne zaman olcakk.. koruncam evet dha doğrusu eşim koruncak dr öyle söyledi dediğini yapalım bakalım ne olcak normalde dr ları pek dinlemem inadına tersini yaparım da malum adımdan belli

Biz suan kurtlar vadisi acik mecbur bende bakiyirum arada ama karpuz dogramakta zor degilmi yaa sert elimimi kesiyimmm yani . Bizdede hic mac kültürü yoktu ama kocacim seviyorr. Inadin ask cok eglenceli demii

Seni zaten acaip merak ediyorum bana hormom yaomayabikir cnm pco oldugum bariz belliya direk ilac baslar gibime geliyor bende 2yada 3.gunu gidicem cnm.

Biz suan kurtlar vadisi acik mecbur bende bakiyirum arada ama karpuz dogramakta zor degilmi yaa sert elimimi kesiyimmm yani . Bizdede hic mac kültürü yoktu ama kocacim seviyorr. Inadin ask cok eglenceli demii
Evt yaa çok seviyorum ben o da izliyo da kendi takımın maçı var yabancı takımla hop oturuyo hop kalkıyp

Seni zaten acaip merak ediyorum bana hormom yaomayabikir cnm pco oldugum bariz belliya direk ilac baslar gibime geliyor bende 2yada 3.gunu gidicem cnm.
uyuzum biraz Ne ilacı veriliyo canım size pco lu olanlara yani. Prolaktin testi filan yapmıyolar mı o farklı bişey değil mi sonuçta

uyuzum biraz Ne ilacı veriliyo canım size pco lu olanlara yani. Prolaktin testi filan yapmıyolar mı o farklı bişey değil mi sonuçta
Yumurta gelistiriciyi diykrum cnm klomen yada serephone benim dr sereohone taraftarı niyeyse yapiyorda canim benim testler yeni yapılmıştı ondan gerek yok diyip direk ilaca baslamisti serephone ye. Prolaktinim normal cikmisti cnm benim lh anormal cikiyo fsh in 3 kati cikiyo buda pco oluyor. Hayir ben seni cok seviyorum

Kızlar merhaba bilginize çoooook ihtiyacım var. Benim hormon testlerım Lh.8.82 FSH.2.76 sonucu PKO!! dedi doktorum. Evet pko olabilirim ama ilk görüşmemizde. 6 ay en az 1 sene ılac yok demişti. Ve 3 aydır bebiş sahibi olmak istiyorum. 2 hafta sonra yanı bugun yumurtlama olmadıgını söyledi. adetin 11. gunumdeyım. klomen baslayalım dedi sonra catlama ignesi. ilk gittimizde ilaç yok demesı benı umutlandırmıstı ama şimdi ilaç için hiç ama hiç emin değilim ben lütfen bir yardımcı olun bana

Slm cnm. Bende pcoluyim ve devlette gittigim dr beni bir sene bekle diye hep oyaladi. Evet bizlerde yumurtlama olmuyor yada az oluyor her ay olmuyor yani ya tutarsa hesabı. Ben yerinde olsan ilaca baslardim ne kadr erken o kdr iyi cunku pco varken kendiliginden olmasi cidden zorrr. Lh fsh in 3 kati yada yanin bi rakam olunca pco diyor dr . Bence sen biran once ted basla

Saol canımmm bende seni çok sevdim gerçektennn.. sen git bakalım dr a ne derse yapcan ozaman o hormonların normlse normal olmayanın üstüne gidilcek

Bu ay lh testlerımden sonuc almazsam adet oldugum da gidicem baslıcam artık napalım ben ozel pol. gidiyorum. Sigortam olmadıgı ıcın özel hastanede aynı ucretı ıstıyor. Doktorum hap tedavısı için 500 tl istedi. Normalmı sizce yoksa 1- 2 ay daha bekleyip işe giripmi gitsem baska bir doktora. son olarak hap ve igne yapımı nasıl oluyor biraz bilgi verirmisin

pink love ın dediğine katılıyorum. Ben pco değilim ama bende bile klomen denedi dr. Bnde sorun olmadığı için kist yaptı o başka.. sen 1 sene de beklesen eğer hamile kalamazsan sonun da bunu deneyecek dr un. Genel de 1 sene içinde normal yolla olmasını istiyolar. Ndn fikir değiştirdiğini bilemiyoruz tabi. Eğer dr una güvenmiyosan başka bi dr a da git istersen ama uyguladığı tedavi normal gibi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…