- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
Mrb cnm bn mesaji yeni girdum bir pco lu olarak yazayim dedim..... ben kullandim serephone. Normal kistin zarari olabilir belki ama pco bun yok cunku onlar aslinda kist değil mm lik buyuyemeyen yumurtalar... yumurta buyumuyosa direk basliyorlar klomeni dr un kistin gecmesi icin bisey onerdimigittim zaten canım. e2 yüksek çıktı kist olabilir dedi ultrasonda baktı sağ tarafta 2,5 mm lik bir oluşum var dedi bu şekilde klomen veremem rahmin temiz olması lazım dedi ama bildiğim kadarıyla pko lulara bile veriyorlar klomeni
Evet cnmOturuyoruz canım uslu uslu napalım ne güzel ikimizde denk gelmişiz burda aynı saatesen napıyosunn
Ayy onu soymak da bi dert yaa ben hiç yapmadım evlendiğimden beriEvet cnm. Bizde oturuyoruz esim kabak soyuyo tatli yapcam
Bu arasa aenin bata da az kalmış kızEvet cnm. Bizde oturuyoruz esim kabak soyuyo tatli yapcam
Kız dr bna bugün yumurtalıkların çok iyi görünüyo dedi sevindim heee gerçi diycektim bi faydasını görmedik daha çocuk içi amaEvet cnm. Bizde oturuyoruz esim kabak soyuyo tatli yapcam
Bende ilk kez yapicam komşu verdiAyy onu soymak da bi dert yaa ben hiç yapmadım evlendiğimden beribenim ki maç izliyo bende telefonda takılıyorum napim
Kız dr bna bugün yumurtalıkların çok iyi görünüyo dedi sevindim heee gerçi diycektim bi faydasını görmedik daha çocuk içi ama
Bende karpuzu doğramıyorum eşime diyorum bizde erkek keser karpuzu obda kesiyo artıkBende ilk kez yapicam komşu verdiben karpuz bile dograyamiykrum gucum yetmiyo . Esime kakaladim . Yaa bizdede sorma mac ve kurtlar vadisi biktim artik sundannn bekarkende o bitme kadar mesj gelmezdi simdide o bitene kadr yok . Evet cnm az kaldi karnim agriyo ara ara gelsinde gidiyim dr a
Git canım sana da hormon tahlilleri yapar belki önemliymiş onlar 3. Günü mü gidiceksin snde.. ben o kaadar erken beklemiyorum canım ya bakalım kim bilir ne zaman olcakk.. koruncam evet dha doğrusu eşim koruncak dr öyle söyledi dediğini yapalım bakalım ne olcak normalde dr ları pek dinlemem inadına tersini yaparım da malum adımdan belliDur hele tatlimm bu aydan sonra goreceksin guzel bir bebek bekliykrum senden koruncanmi simdi
Biz suan kurtlar vadisi acik mecbur bende bakiyirum aradaBende karpuzu doğramıyorum eşime diyorum bizde erkek keser karpuzu obda kesiyo artıkBenim babam kardeşim hiç izlemez maç eşimde öğrendim maç neymiş uyuz oluyodum aynen ya yazmıyodu ya da kısa kısa mesajlar şimdi de dizimin dibinde otursun da izlmiyim bişey diyorum napim inadına aşk vr izletmiyo
Seni zaten acaip merak ediyorumGit canım sana da hormon tahlilleri yapar belki önemliymiş onlar 3. Günü mü gidiceksin snde.. ben o kaadar erken beklemiyorum canım ya bakalım kim bilir ne zaman olcakk.. koruncam evet dha doğrusu eşim koruncak dr öyle söyledi dediğini yapalım bakalım ne olcak normalde dr ları pek dinlemem inadına tersini yaparım da malum adımdan belli
Evt yaa çok seviyorum ben o da izliyo da kendi takımın maçı var yabancı takımla hop oturuyo hop kalkıypBiz suan kurtlar vadisi acik mecbur bende bakiyirum aradaama karpuz dogramakta zor degilmi yaa sert elimimi kesiyimmm yani . Bizdede hic mac kültürü yoktu ama kocacim seviyorr. Inadin ask cok eglenceli demii
uyuzum birazSeni zaten acaip merak ediyorumbana hormom yaomayabikir cnm pco oldugum bariz belliya direk ilac baslar gibime geliyor bende 2yada 3.gunu gidicem cnm.
Yumurta gelistiriciyi diykrum cnm klomen yada serephone benim dr sereohone taraftarı niyeyseuyuzum birazNe ilacı veriliyo canım size pco lu olanlara yani. Prolaktin testi filan yapmıyolar mı o farklı bişey değil mi sonuçta
Slm cnm. Bende pcoluyim ve devlette gittigim dr beni bir sene bekle diye hep oyaladi. Evet bizlerde yumurtlama olmuyor yada az oluyor her ay olmuyor yani ya tutarsa hesabı. Ben yerinde olsan ilaca baslardim ne kadr erken o kdr iyi cunku pco varken kendiliginden olmasi cidden zorrr. Lh fsh in 3 kati yada yanin bi rakam olunca pco diyor dr . Bence sen biran once ted baslaKızlar merhaba bilginize çoooook ihtiyacım var. Benim hormon testlerım Lh.8.82 FSH.2.76 sonucu PKO!! dedi doktorum. Evet pko olabilirim ama ilk görüşmemizde. 6 ay en az 1 sene ılac yok demişti. Ve 3 aydır bebiş sahibi olmak istiyorum. 2 hafta sonra yanı bugun yumurtlama olmadıgını söyledi. adetin 11. gunumdeyım. klomen baslayalım dedi sonra catlama ignesi.ilk gittimizde ilaç yok demesı benı umutlandırmıstı ama şimdi ilaç için hiç ama hiç emin değilim ben lütfen bir yardımcı olun bana
Saol canımmm bende seni çok sevdim gerçektennn.. sen git bakalım dr a ne derse yapcan ozaman o hormonların normlse normal olmayanın üstüne gidilcekYumurta gelistiriciyi diykrum cnm klomen yada serephone benim dr sereohone taraftarı niyeyseyapiyorda canim benim testler yeni yapılmıştı ondan gerek yok diyip direk ilaca baslamisti serephone ye. Prolaktinim normal cikmisti cnm benim lh anormal cikiyo fsh in 3 kati cikiyo buda pco oluyor. Hayir ben seni cok seviyorum
Slm cnm. Bende pcoluyim ve devlette gittigim dr beni bir sene bekle diye hep oyaladi. Evet bizlerde yumurtlama olmuyor yada az oluyor her ay olmuyor yani ya tutarsa hesabı. Ben yerinde olsan ilaca baslardim ne kadr erken o kdr iyi cunku pco varken kendiliginden olmasi cidden zorrr. Lh fsh in 3 kati yada yanin bi rakam olunca pco diyor dr . Bence sen biran once ted basla
Kızlar merhaba bilginize çoooook ihtiyacım var. Benim hormon testlerım Lh.8.82 FSH.2.76 sonucu PKO!! dedi doktorum. Evet pko olabilirim ama ilk görüşmemizde. 6 ay en az 1 sene ılac yok demişti. Ve 3 aydır bebiş sahibi olmak istiyorum. 2 hafta sonra yanı bugun yumurtlama olmadıgını söyledi. adetin 11. gunumdeyım. klomen baslayalım dedi sonra catlama ignesi.ilk gittimizde ilaç yok demesı benı umutlandırmıstı ama şimdi ilaç için hiç ama hiç emin değilim ben lütfen bir yardımcı olun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?