klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

Ndn altları koyu kaldı ki canım diplerinde beyaz mı var.. biraz zaman geçince yine boyarsınngeçer canım. Zaten akıyo öyle boyadığın gibi kalmıyo ki
Yok cnm beyaz yokta once dipten başlıyorya ora daha uzun sure Boyalı kaldi ondan heralde .amannn sirf moral olsun diye yaptimda olmadi . Bubarada hem gunaydin hem bayramin mubarek olsun cnm.

Bayramınız mübarek olsun canlarım gelecek bayramda bu bayramdan çok daha mutlu sağlıklı ve kucağımızda bebişlerimizin olmasın dileği ile

Bayramda nete giremedim canlar. Bayramınız mübarek olsun.. İşler güçler derken yorgunluk coktu ustume.. Kanamamda hafiften devam edıo pazrtsi doktra gtcem bi dha.. Siz napıosnz ne drumdasınız?

Canlarim benim bayram yogun gecti o yuzden fırsat bulamadim hic k.bakmayinnn . Ogleden sonra yola cikicaz.evimi ozledim . Kendimi cokk iyi hissediyorum :). Kzulkr insallah dr iyi seyler soyler. Ters lalecigim sen nasılsın nasil gecti bayram

Yok canım kusur ne demek estağfrllah.. ilk gün yoğundu biraz bizim kurban telaşı filan sonra biz biyerlere gittik bize gelen oldu. Sonra 2. Gün kocacımla sinemaya gittik gece geldik eve çok güzeldi baş başa bugünde eltimlerle çıkıcaz isim vermek sorunnolur diye baş harfini sölim i son harfi a oraya gidicez ev için bişeyler bakcaklarmış belki bende bişeyler bakarım öyle işte.. yarın da 9 gün aradan sonra işe gidicem sendroma girdim resssmen yaa hiç gidesim yok o uyuz yere.. sende evine kavuşuyosun ohh kim olursa olsun insan evini arıyo ya evinin öis kokusunu özlüyo insan home sweat homeee

Evime kavustum ters lalecigimm ohh beee dunya varmis valla.cok isim var valiz bosaltmaktan onlari yikamaktan utulemekten nefrettt ediyorummm amaaa yapacak bisey yokkk bas harfi i son hardi a olan yeri hiccc anlamadimmm canim ayyyy 8 gün aradan sonra gitmekte gercekten insani irite ediyorrr .neyse artik cnm idare et belji guzel gecer ilk gun. Esimde öyle sendrom yasiyo hem pzt hem 9gun sonrasi hemde memleketten gelme sendromu . Bende temizlik sendromuna girdim. Insalah evine ciciler bulmussundur cnm. Eltine cokkk cokk slm .

İkea canım bişeybolmaz herhalde oraya gittik fazla kalmadık sonra çok güzel biyere gittik köprü elimizi uzatsak tutacak kadar yakındı manzara harikaydı valla iyi geldi işten önce şimdi de bize geldik çay içiyoruz erkekler maç izliyo klasik.. oh bendr yerinde olsam da iş yerine temizlik yapsam keşkeee şanslısın

Hahahaha cnm ikea yi hic sevmezdim evlenmeden once simdi burda olsada gitsem yasadigim sehirde yok ankarada kaldi hepsiiii . Bizde cizgi film izliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…