klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

İnşallah Rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım.. eşimle düşünüyoruz çok zor yapmasak mı ya böyle rahatız sanki diyoruz (çok üzüldük ya ondan bence yorulduk) ama diyorum bizim canımız dan kanımızdan olcak bize zor gelmez ki sevgisi herşeyin üstünde olur herşeyin katlanırsın evlat öyle bişey bence zor ama tadına doyulmaz bişey bence Allahım her isteyene yaşatsın o duyguyu

Aminn canim insallahh . Bence ne kadar tiruksanda birakma cnim.bir sorunun yok cok sukur gebe kalmada. Gerekli tahlillerle bence sorun ortadan kalkacaktir....

Aminn canim insallahh . Bence ne kadar tiruksanda birakma cnim.bir sorunun yok cok sukur gebe kalmada. Gerekli tahlillerle bence sorun ortadan kalkacaktir....
Bende öyle düşünüyorum canım olcak biliyorum çok uzakta değil ama süreç çok üzücü oluyo Allahım beterinden korusun yine de.. Dr dan tahlili istiycem bakalım bayandan sonra çağırdı beni testi yaptırıp sorunu çözdükten sonra inofolic i yine içicem ya da Dr la paylaşırım böyle böyle durum var içince hamile kalabiliyorum diye sanırım benim yumurta kalitem de de bi sorun var onu içmeden hamile kalmıyor um çünkü bakalım Dr ne diyecek bir an önce yavruma kavuşmak istiyorum doğum günü hediyem olacaktı miniğim bıraktı annesini

Bencede paylas canim belki cok basit uyduruk dedigimiz bi ilacla cozum yolu bulunacaktir.miniginnsana yeniden gelecek sen hic uzulme annesi. Hayatta neler var cennette iki melegin var biri babasina sefaatci olacak biri annesine birde bu yonden dusun...... beterin beteri var canim sende biliyorsun zaten bunu. Gunaydinnn bu arada

Kimyasal gebelik ( 1260 dan 1170 e düştü deger hfif hafif kanamamda basladı.. Hayrlsı Allah tan canlarım.. Pes etmek yok Allah ın izniyle kocalarımız yanmzda aşkları kalbmizde birbmzin yannda destekcisi oldktan snra yine verir Rabbim hep hayrlsi die dua etmedikmi ?? Hayrlsi böyleymiş demekki duaya devan etcez Rabbim herseyin hayırlısını versin hepimize... Sizi seviyorumm pink love . u-mutlu lale

Canimmmmm. Ne guzel konuştun. .. hayirlisi buymus demekki Allah duamizi kabul etti bak hayirlisini verdi canim hayirlisi boyleymis. Daha genciz yeni evliyiz yine olacak Allahin izni ile. En azindan dis gebelik degil ondan cok korkuyordun . .bizde seni seviyoruz canim. .....

Aynen öle canım.. Allah ımın bugününe çok şükür.. Bnde cok korkmustum şükür değilmiş

Canım kaderimiz aynıymış bak Allah sabır versin bize ne diyeyim aynen dediğin gibi demek hayırlısı buymuş ve iyiki eşlerimiz var benim ki hem moral olsun hemde doğum günüm geliyo diye bana telefon almış bitanem benim Allah onların acılarını göstermesin bize buna da şikür diycez başımıza gelen musibete hamd edicez yapıcak başka bişey yok veren de Rabbim alan da ama ben kan pıhtılaşması testi istiycem benim 2. Oldu çünkü demek ki bi sorun var ilerleyemiyor gebelik

Canimmmm. Gule gule kullan tekini iyi haberler ver insallah hemileyim heberkeri doğum yaptim haberleri ver hep guzel haberler al insallah testide iste bencede cnm kesinlesir durumun bir daha yasamazsin

Canimmmm. Gule gule kullan tekini iyi haberler ver insallah hemileyim heberkeri doğum yaptim haberleri ver hep guzel haberler al insallah testide iste bencede cnm kesinlesir durumun bir daha yasamazsin
Amin canım çok teşekkür ederim. Diyorum ki doğum günü hediyesi mi düşük tesellisi mi napim artık salı gidicem canım randevu alabilirsem dr dan. Senin tatil nasıl gidiyo buarada canım kendi derdimden sıra getiremedim senin halini hatırını sormaya. Bu telefonlarda da şu görseli koyduğunda nasıl siliyosun kız yanlışlıkla elim dokundu araya girdi o şeyAllah ım cahillik ne kötü bişeyyy

Hehehehe cnm bn iyiyim guzel geciyor tatill. Cnm o sey silinmiyor yahu bazen bendede oluyo mesajiniptal ediyorum yada siliniyodurda ben bilmiyoda olabilirim .e7 mi almis kocacinnn ha söyle topla kendinide eskisi gibi guzel sohbetler edelimmm

Hehehehe cnm bn iyiyim guzel geciyor tatill. Cnm o sey silinmiyor yahu bazen bendede oluyo mesajiniptal ediyorum yada siliniyodurda ben bilmiyoda olabilirim .e7 mi almis kocacinnn ha söyle topla kendinide eskisi gibi guzel sohbetler edelimmm
A7 almış canım ben istemiuodum da inatla aldı.. napalım canım biliyosundur şu lafı life goes on hayat devam ediyor yani tabi aklıma geldiğinde içim yanmıyo değil ama.. 2 gündür temizzlik yapıyorum öldüm yorgunluktan şimdi kocacım saçlarımı boyıycak eğer yerimden kalkabilirsemm

Hahaja cnim bende simdi biyattim bekliyorum kv boyadi

Cokk korkuyorummm ins maymuna dönmem :)a7 de guzel cnm a ve e serisi yeni ve uygun modeller zaten :) gule gule kullan
İyi elinden geliyo senin kv nin. Ben yine aynı renge boyattığım için geçenkiyle rahatım aynı sonuç sen ne renge boyattın canım.. iyi ya telefon yeter onunki note 3 de dedim sakın o kadar pahalı bişey alim deme çok yoruldım ben yaa bayram yapıcak halim kalmadı daha tatlı yapıcam

Ayyy bizde daha tatkibyapcaz yarin yaocaz ama. Valla cok yoruldum bende cnm. Kestane ile findik kabugu karistirdim tepem acik duruyo uclar koyu kaslarim siyah cingene gibi oldum galiba belki makyajla azcik gizel olabilirim

Ayyy bizde daha tatkibyapcaz yarin yaocaz ama. Valla cok yoruldum bende cnm. Kestane ile findik kabugu karistirdim tepem acik duruyo uclar koyu kaslarim siyah cingene gibi oldum galiba belki makyajla azcik gizel olabilirim
Hımm bide katışım yapmışsın iyi cesaret ama güzel olmuşsundur canım eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…