klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

Bi önceki kactı canım kanaman varmı benmki de 1.35 artmiş gecenki 1.40 dı git gide azalıyo artış ((
Önceki 92.96 idi şimdi böyle işte Dr a söyledim düşük yapıyorsun dedi nasıl üzüldüm anlatamam ağlamaktan yüzüm gözüm şişti eşim dışarı çıkardı beni kafam dağılsın diye şimdi daha iyiyim.. ara mı versek çocuk işine diye düşünmedik değil.. çocuk istemeye başlamadan önce daha mutluyduk şimdi böyle üzüntüler çok yıprattı beni.. Özel sigorta yapmışken ve sorunun da kaynağına doğru da giderken bırakmayayın diyorum işte.. büyük ihtimalle bend kan pıhtılaşması var bebek Büyüyemiyo bwslwnemiyo kanundan düşüyo.. inşallah sen benim yaşadığımı yaşamasını canım hiç olmadığından daha da çok üzülüyo sun inşallah allah korur bebeğini.. buarada kanamam kahveden koyu renge dönüyor artık başlayacak sanırım çünkü progesteron ı bıraktım. Madem gidiyorsa gitsin dedim öyle tutmaya çalışmanın anlamı yok

Canim yaaa .ben yeni girdim siteye hep aklimdaydiniz . Ne diyecegimi bilmiyorum. Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin cnim.

dunki 1270 Cikti doktor az yukselmis dedi bugun ultrasinla bakti keseyi goremedi.. ama tuplerde yada baska yerdede kese goremedi yarin bidaha kan vercem iste.. Ters Lalecim cok uzuldum senin adina cok gecmis olsun bnde hastanede kotu oldum elim ayagim bosaldi sikinti basti kese yok dedi doktor bu deger nie yukselio zqman o kadar kanama nereye gitti canm cok dar sanki icimi sikio birileri

Allah allah yaa madem niye yükseliyor .Allah hayirlisini versin cnm ins biran once durumun netleşir Allah yardimciniz olsun canim benim

Kızlar çok sağolun yazdıklarınız için Allah kimseye yaşatmasın çok zor tabi beterinden korusun.. çok üzüldüm çok ağladım hala da çok üzülüyorum bebeğim aklıma geliyo tutunmaya çalıştı annesine gücü yetmedi diye hep aklımda ama artık testleri filan yaptırıcam inşallah tekrar yaşatmaz Allahım da bir dahakine Bebeğimi kucağıma alırım.. pink love hani çok üzülüyo sun ya hastalandın diye bence herşeyden bir hayır vardır de canım inşallah bebeğin bi olur onu da kucağına alırsın.. kzulkr Cum Allahım Sanada evladını kucağına almayı nasip etsin.. bende eşim sağ salim başımda diye şükediyorum hamileliğim daha da ilerlemeden gitti die de hamd ediyorum. Beterin de beteri var diyorum.. ama hayatın bi rengi kayboldu sanki.. eşime daha çok sarıldım daha da düşkün oldum onsuz ev basıyor beni işe gittiğinde

Canim cok Üzgünüm. ....Allah birdaha kayip yasatmasin insallah. Gercekten Herseyde bir hayir vardir. Rabbim en hayırlısını nasip etsin. Allah sevgimizi saygimizi askimizo eksik etmesin insalalh bebeklede senlenir yuvalarimiz demekki daha vakit var. Dedigin gibi cnm butun testlerini yaptir ara vermen gerekiyorsa ver ama umudunu hic bir zaman yitirme .gevelik ilerleyip kayıp olsaydi daha cok uzulecektin. Gercekten Allah en hayirlisini nasip ediyor ama biz bazen bunu bilemeyip üzülüyoruz. Adet olunca uzuldum ama sonrada sukrettim iyiki oldum kist olsaydi daha kotu olabilirdi. Eskisi kadar takmayacagim.kimin ne dusundugude umurumda degil. Esim yanimda bu yeter.... tabiii simdilikkk bebisimizde gelecek en kisa zamanda guzel dusunelim guzel olsun

Ben üzüldüm ağladım eşim çok üzüldü sen böyle olunca dünya başıma yıkılyo bana sen lazımsın diyo bende ona belli etmemeye çalışıyorum anneme etrafımdakilere herkes sahte gülüyorum ama dalıp dalıp gidiyorum daha düne kadar hamileydim ben şimdi bomboşum içim parça parça her yerim kanıyor sanki

Böyle deme canim gencsiniz daha guzel gunler gelecek.ama azcik daha sabir lazimmis bunun icin uzulme canim ne okur.bak esin ne guzel seviyor seni arkamda destek oluyor elini birakmiyor sende ondan guc al. Baskasi olsa umruna gelmeyebikirdi yada daha baska kotu teokiler gosterebikirdi hersey Allahtan canim...

Eşim benim canım zaten yaşama sebebim ama bu durumda psikolojinin çok kötü oluyo eşime bakıp bakıp Ağlıyodum bebeğimizi tutamadı besleyemedim diye.. biliyorum Rabbim veriyo Rabbim alıyo ama Allah kimseye yaşatmasın.. bu süreçte eşimle bir süre çocuk yapmayalım diye bile düşündük ama soruna yaklaşmışken bırakmayalom dedik sonradan benim yaşım 26 o kadar da genç değiliz Allah verirse ben tek çocukla kalmayı düşünmüyorum çünkü

Bu olaydan sonra eşime acayip düşkün oldum zaten düşkünDüm iyice koca kolik oldum nefes alamıyorum sanki onsuz

Canim eger dr un korunmani fln tavsiye etmediyse bnce pesini birkma .... genetik tahlillerle kesinlesr durumun belkide cok basit bi sorun cok basit bi ilcla cozulecek bisey bnm fikrim kesinlikle birakma cnm .veren Allh alan Allah.Allah size Sağlık sihhat versin. .... 3tane bebisiniz olsun 26 yaşta ne var insanlar 30da evlnp bide cocuk dusunmuyolr cnm......

Aminn canım hepimizin inşallah.. ben o insanları anlamıyorum ama herkesin düşüncesi kendisine onlara da bizimki saçma geliyodur belki.. ben fazla ileri yaşta hamile kalmak doğum yapmak çok mantıklı değil diye düşünüyorum kaza durumları haricinde.. sen kaç yaşındaydın buara da canım hiç sormadım galiba

Herkesin evlilik hayati cocuk sevgisi ozlemi baska tabi cnim. Bende erken yasta anne olmakbistiyorum bir kizim bir igkum olsun istiyorum hem annane hem bababnne olmak istiyorum ogkuma sunmet dugunu yapmak istiyorum Arabalı yatak almak istiyorum. Kizima pembis bi oda yapmak istiyorum .kizimla kek yapmak istiyorum saclarini ormek guzel tokalar almak istiyorum ....... 24e girdim cnm temmuzda .esimdle ayni yastayiz benden 10 gun buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…