- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
Ohh öyle sürpriz ne güzell abalarımızdan vazgeçmeyiz canlarımız yaa..öyle gıcık misafirlerde hiç gelmesin yaa insan güler yüze bakar onların içi fesat oluyo.. bende nefret ediyorum silmeye ama mecburen kirlendiler tabii bebiş haberini alırsam aslamm da yapmammBende bugun ve yarin paso yatmayi plnliyordum ama catttt kapi misafir geldi canimm anaaammm 10 dk icinde evi nasil topadigimizi bilmiyoruz esim herseyi gardolabimiza tepmisss ay gulermisin aglarmisin bisey bulamıyorum dolaba gidip bakiyorum. Anladim cnim guzelce duzen tutturmussunuz cnim ne guzell.bende gecen gun sildim dolaplari misafir gelecekti bakar heryere diye cunku öyle biriydi iyikide silmisim bakti cunku gicikkkk . Hic sevemem dolap silmeyi ama kir cikincada mutlu oluyorum garibimm . Canim o okudugum belirtiler bizim senle yasadigimiz seylerdi hep.kasikta batma agri gigus sisligi hassasiyeti adet olcam diye dusunurken hamis kalmislarr cokk guzell . Benim bu ay olmadiysa ilk ted derim pes etmem. Yine denerim . Insalalh gerek kalmazdaaa.kac gundurde yok . Bugun dayanamadi ben oazara gidicez diyorum o vee tabiki esim kazandi .
O da bi yöntem yani napalımSiz önden bi yolu aşındırımben birqz açtım inşallah siz sağlıklı sihhatli hamilelikler yasarsınız bana da dua edrrsin hamiş hamiş çok uyanığım ben yaa sizi hamile kaldrip kendime dua ettircem
Bu arada bugün bende kazaya kurban gidebilirimBende bugun ve yarin paso yatmayi plnliyordum ama catttt kapi misafir geldi canimm anaaammm 10 dk icinde evi nasil topadigimizi bilmiyoruz esim herseyi gardolabimiza tepmisss ay gulermisin aglarmisin bisey bulamıyorum dolaba gidip bakiyorum. Anladim cnim guzelce duzen tutturmussunuz cnim ne guzell.bende gecen gun sildim dolaplari misafir gelecekti bakar heryere diye cunku öyle biriydi iyikide silmisim bakti cunku gicikkkk . Hic sevemem dolap silmeyi ama kir cikincada mutlu oluyorum garibimm . Canim o okudugum belirtiler bizim senle yasadigimiz seylerdi hep.kasikta batma agri gigus sisligi hassasiyeti adet olcam diye dusunurken hamis kalmislarr cokk guzell . Benim bu ay olmadiysa ilk ted derim pes etmem. Yine denerim . Insalalh gerek kalmazdaaa.kac gundurde yok . Bugun dayanamadi ben oazara gidicez diyorum o vee tabiki esim kazandi .
Bu arada bugün bende kazaya kurban gidebilirimAnladın sen onu ama korkuyorum da yaa bişey olur mu diye zaten kasığım da ağrı var temizliği de eşim yaptı nerdeyse ben bi toz aldım toparladım o süpürge sildi saolsu
Canim moralini iyi gordum bebegin saglikli ise seni birakmaz zaten canimm. Sagkikla atlatirsin insallah bunzor stresli gunleri. Ayrica sen ne tatli bi uyaniksin oyle yaaahuu ben sana her türlü dua ederim canimmmHayrlisi canım benim bu ay ümidim yok açıkcasi sağlklı bi geblik değil hisssediorm bndebu ay inşallah hayrlsıyla saglikli atlatrız
İyi yapmışsınız canınız istemiş ohhKorkma canim bizimki o kadar komiktiki ikimizde hem korkuyoruz hem istiyoruz bi baktim . Canim ben sehir disinda olunca misafirler hep oyle denetleme ekibi gibiii ohh eline saglik kocacigininn.canim cok haklisinn ozel hast pahali ama devlettende ted olma daha iyi ilgilenmiyolar
Canim sana dicem birazda niye yaptim ben adet gunumde yapinca hemen geliyor geliyorsa gelsin diye dusundum birazda yarin 28.gunum yarin itibari ile bekliyorum korkuyla. Anladim cnim ama napcan iste mecbur gidiliyor. Benim gittigim uygun 40 tl muayene ama her gidiste 40da zorluyor .daha hic kan vemredim orda onlarda eklenince sıkıntı. Ama gebe kontrolune burda devam ederim cok rahat hic bekletmeden dksinda alıyorlar iceriİyi yapmışsınız canınız istemiş ohhsanki yapınca bişey olcak mış hastalancakmışım gibi geliyo sanki gelcekse biz yapmasak gelmicek bu gidicem hast baya pahalı daha uygun özelleştirme gidiyordumsonuç alamadım deniycez artık gelsin de sıpalar
Yapsanda yapmasanda gelecegi varsa geliyor adetttt .canin istiyorsa yapp aklimda kalmasinCanim sana dicem birazda niye yaptim ben adet gunumde yapinca hemen geliyor geliyorsa gelsin diye dusundum birazda yarin 28.gunum yarin itibari ile bekliyorum korkuyla. Anladim cnim ama napcan iste mecbur gidiliyor. Benim gittigim uygun 40 tl muayene ama her gidiste 40da zorluyor .daha hic kan vemredim orda onlarda eklenince sıkıntı. Ama gebe kontrolune burda devam ederim cok rahat hic bekletmeden dksinda alıyorlar iceri
Aminnn canimmmm. Hep birlikte hamile topigine tasinalimmm:) uzuksemde bisey olmicak sevnsemde canlarim o yuzden icim rahatladi... Allah im buyuktur... hayrlisini versin hepimizie..
Dayanamiyorummm yapicimmm ben bat gunuGununuz gecneden test yapmayiinnn
Dayanamiyorummm yapicimmm ben bat gunu
Sen bilisin canimcimmDayanamiyorummm yapicimmm ben bat gunu
Canim aslinda benim bat gunu bugun bugun 28gun adet dongusunde ama sali yada cars yapicam canim olmazsam tabi simdilik yok bisey ama daha cokk erken saat olarakSen bilisin canimcimmadet olana kadar yplu var tek cıbık cıkarsada adet olmazsın insallah ben umutluyum sizden :) terslaleyle senden iyi güzel haberler bekliorumm..bana birseyler oluyo canımm ya basım donuo ara ara midem bulanıyo...
Benim de aynı canım herhalde kaslar açılıyor diye geliyo hemen adetin sanki ilk yapışımızmış gibiCanim sana dicem birazda niye yaptim ben adet gunumde yapinca hemen geliyor geliyorsa gelsin diye dusundum birazda yarin 28.gunum yarin itibari ile bekliyorum korkuyla. Anladim cnim ama napcan iste mecbur gidiliyor. Benim gittigim uygun 40 tl muayene ama her gidiste 40da zorluyor .daha hic kan vemredim orda onlarda eklenince sıkıntı. Ama gebe kontrolune burda devam ederim cok rahat hic bekletmeden dksinda alıyorlar iceri
Canımm inşallah senden de güzel haberler alcaz yaa baksana belirtiler olmaya başlamış hayırdır inşallahhhhhSen bilisin canimcimmadet olana kadar yplu var tek cıbık cıkarsada adet olmazsın insallah ben umutluyum sizden :) terslaleyle senden iyi güzel haberler bekliorumm..bana birseyler oluyo canımm ya basım donuo ara ara midem bulanıyo...
Ben kendmi hamilr olarak göremıorum canım ne yazıkki içimde öle bi neatiflik var içime sinmeyen bişeyler Var Hayrlsı Allahtan yarın olsnda ak mı karamı cıksn ortaya inşallah ileri tarihe gel diye gondermez yine gider doktru degstririm..Canim aslinda benim bat gunu bugun bugun 28gun adet dongusunde ama sali yada cars yapicam canim olmazsam tabi simdilik yok bisey ama daha cokk erken saat olarak. Canimmm e sen hamileson unuttunmu bulantilar basladigina gore bence bebek iyi durumda canim insallah. Yarinnsenden hayirli guzel haber duyariz insallahh canimmm. Darisida bizlere olsunn
Ben o ilki gibi hissini genelBenim de aynı canım herhalde kaslar açılıyor diye geliyo hemen adetin sanki ilk yapışımızmış gibiAma benim ağrım var diye yapmadık huzursuzdum ne oluyo diye.. öle 40 filan olsa razıyım da bu Dr 130 filan canım hemde sigortalıya ve vu sadece muayene beni 3. Gün çağırdı testler istiycek bide bakalım inş gerek kalmazzz
Ama kahverengi akıntı olmaya devam edıo canımCanımm inşallah senden de güzel haberler alcaz yaa baksana belirtiler olmaya başlamış hayırdır inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?