klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

Ohh öyle sürpriz ne güzell abalarımızdan vazgeçmeyiz canlarımız yaa..öyle gıcık misafirlerde hiç gelmesin yaa insan güler yüze bakar onların içi fesat oluyo.. bende nefret ediyorum silmeye ama mecburen kirlendiler tabii bebiş haberini alırsam aslamm da yapmamm bende doktora gidicem olmazsa millet baskı yapıyo annm kaynanam iş yerimde ki arkadaşlar git baktır sonra bırak sorun yoksa diyorlar haklılar da bu ay da çok açıldı düğünler şehir dışı evdeki tadilat bilmiyorum nolcak özel gidicem bide baya pahalı hastane tavsiyeler gidicem bakalım inşallah bebiş leriniz gelir de uğraştırmazlar bizi yaaa

O da bi yöntem yani napalım benim arkadaş hamile kaldı 2. Denemede hemde gıcık bende ona dua ettiriyorum etmwzmiyiz canımm bi kalalım da

Bu arada bugün bende kazaya kurban gidebilirim Anladın sen onu ama korkuyorum da yaa bişey olur mu diye zaten kasığım da ağrı var temizliği de eşim yaptı nerdeyse ben bi toz aldım toparladım o süpürge sildi saolsu

Korkma canim bizimki o kadar komiktiki ikimizde hem korkuyoruz hem istiyoruz bi baktim . Canim ben sehir disinda olunca misafirler hep oyle denetleme ekibi gibiii ohh eline saglik kocacigininn.canim cok haklisinn ozel hast pahali ama devlettende ted olma daha iyi ilgilenmiyolar

Hayrlisi canım benim bu ay ümidim yok açıkcasi sağlklı bi geblik değil hisssediorm bnde bu ay inşallah hayrlsıyla saglikli atlatrız
Canim moralini iyi gordum bebegin saglikli ise seni birakmaz zaten canimm. Sagkikla atlatirsin insallah bunzor stresli gunleri. Ayrica sen ne tatli bi uyaniksin oyle yaaahuu ben sana her türlü dua ederim canimmm

İyi yapmışsınız canınız istemiş ohh sanki yapınca bişey olcak mış hastalancakmışım gibi geliyo sanki gelcekse biz yapmasak gelmicekbu gidicem hast baya pahalı daha uygun özelleştirme gidiyordumsonuç alamadım deniycez artık gelsin de sıpalar

Canim sana dicem birazda niye yaptim ben adet gunumde yapinca hemen geliyor geliyorsa gelsin diye dusundum birazda yarin 28.gunum yarin itibari ile bekliyorum korkuyla. Anladim cnim ama napcan iste mecbur gidiliyor. Benim gittigim uygun 40 tl muayene ama her gidiste 40da zorluyor .daha hic kan vemredim orda onlarda eklenince sıkıntı. Ama gebe kontrolune burda devam ederim cok rahat hic bekletmeden dksinda alıyorlar iceri

Yapsanda yapmasanda gelecegi varsa geliyor adetttt .canin istiyorsa yapp aklimda kalmasin

Canim aslinda benim bat gunu bugun bugun 28gun adet dongusunde ama sali yada cars yapicam canim olmazsam tabi simdilik yok bisey ama daha cokk erken saat olarak . Canimmm e sen hamileson unuttunmu bulantilar basladigina gore bence bebek iyi durumda canim insallah. Yarinnsenden hayirli guzel haber duyariz insallahh canimmm. Darisida bizlere olsunn

Benim de aynı canım herhalde kaslar açılıyor diye geliyo hemen adetin sanki ilk yapışımızmış gibi Ama benim ağrım var diye yapmadık huzursuzdum ne oluyo diye.. öle 40 filan olsa razıyım da bu Dr 130 filan canım hemde sigortalıya ve vu sadece muayene beni 3. Gün çağırdı testler istiycek bide bakalım inş gerek kalmazzz

Canımm inşallah senden de güzel haberler alcaz yaa baksana belirtiler olmaya başlamış hayırdır inşallahhhhh

Ben kendmi hamilr olarak göremıorum canım ne yazıkki içimde öle bi neatiflik var içime sinmeyen bişeyler Var Hayrlsı Allahtan yarın olsnda ak mı karamı cıksn ortaya inşallah ileri tarihe gel diye gondermez yine gider doktru degstririm..

Ben o ilki gibi hissini genel hep yasiyirum hala imdaaattt . Canim pahaliymis cidden insalalhh gerek kalmaz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…