- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
Bir bakima haklisin cnm.ama biyerdende baslmk lazim cnm sonucta anne olmk istiyosun. Gun dogmadan neler dogar cnm bekleyip gorucez. Adet belirtisitle ayni belki supriz olur ne dersinnGidicem canım artık doktora bir tanıdık önerdi b kadın dr. ona sormuş böle böle durumu var adetlyken mi gelsin temizken mi diye o da 3. günü çağırmış. İnşallah hafta sonuna gelmezse o gün gidicem canım artık ciddi ciddi baktırayım ne yapılacaksa yapılsın tahlil film filan ne derse .. Şimdi aşılama vs. düşünmem de eğer olmazsa ileri de belki.. Ben çok sıcak bakmıyorum öyle şeylere aslında gördüğüm örneklere göre eğer vermiyosa Allah bi hayır vardır çok da zorlamamak lazım diyorum. Zorla hamile kalıp sonra dan evliliği bozulan çocukları sefil olan insanları görüyorum soğuyorum o fikirden ama bir de bazı şeyler için vesile olması gerektiğini düşünüyorum kafam karışık yani.. Tam tetkiklerimi yaptırıcam sonra da bırakıcam bu kafayı
hersein hayırlısı canım benim dua etmeye devam edelim..Canım senin adına çok üzüldüm ama inş en kisa zamanda Allah o güzel duyguyu yasamayi nasip eder...moralini yüksek tut hayırlısı buymus demek ki..ben de kan testini yaptirdigim günden beri çok Üzgünüm.
Aynı günde mi yapsak bende 15'inde yapıcamBir bakima haklisin cnm.ama biyerdende baslmk lazim cnm sonucta anne olmk istiyosun. Gun dogmadan neler dogar cnm bekleyip gorucez. Adet belirtisitle ayni belki supriz olur ne dersinnbende gidip alsami diye geciyo cesaretim yok. . . 15 yada 16sinda karar kildim yapmaya tabi olmazsam o gune kdr
Evet canım belirtiler çok da önemli değil aslında ama benim içimde bi umut yok nedense bekleyip görücez dediğin gibi hayırlısı.. Ben kan tahlili yaptırıp da negatif sonucu alınca daha çok üzülüyorum rencide oluyorum sanırım insanlara karşı diğer testi eşimden başka kimse bilmiyor yabenimde sivilcem çıktı göğslerim ağrıdı ateslendi resmen kızlar ama hamile kalmısım bu belirtilere kafanızı takıp canınzı sıkmayın.. dua edin hersey olacağına varıo eninde sonunda dua edelim hayırlısını isteyelim umutsuz olmayalımtest için acele etmeyin idrar testiyle değil direk kan testiyle öğrenin en sağlıklısı
Tamam canim birlikte yapalimAynı günde mi yapsak bende 15'inde yapıcamtabi eğer olmazsam
Bende once idrar sonra kan testi taraftariyim canim o cift cizgjyi gormeden olmazzzz inatt ettim ille gorucemmAynı günde mi yapsak bende 15'inde yapıcamtabi eğer olmazsam
Bende kan da yaptırmam 1.20 yi görünce sinir oluyorum idrar negatif olunca o kadar etki etmiyor artıkBende once idrar sonra kan testi taraftariyim canim o cift cizgjyi gormeden olmazzzz inatt ettim ille gorucemm
Biz bırakalı zaten çok oldu canım binde bir yumurtalamadan sonrası.. Beklemedeyim bakalım 4 gün kaldı test yapmama eğer olmazsam.. Ama sanki olacakmışım gibi ağrı hissediyorum ara ara.. Sen görünmüyosun hiç sıranı savsanda topiği sensiz bırakma çok ıssız oldu buralarHakkimizda hyrlsi kizlar :) hadi sizden guzel haberler beklioruz :)) ben bu ay dinlenisteyimsiz calisin ama size tavsiye adet gununuz yaklasirken calismalari birakin eger tutmussa bi zarar vermesin
Ters Lale cigimmm. ... benimde sivilceler yerini aldi iyice. Strestende cikiyor olabikir ama. Resmen adet sancisi var ve goguslerim yururken bile sizliyor.Biz bırakalı zaten çok oldu canım binde bir yumurtalamadan sonrası.. Beklemedeyim bakalım 4 gün kaldı test yapmama eğer olmazsam.. Ama sanki olacakmışım gibi ağrı hissediyorum ara ara.. Sen görünmüyosun hiç sıranı savsanda topiği sensiz bırakma çok ıssız oldu buralar
İş güç cok canım net paketim de btti o yüzden giremıormBiz bırakalı zaten çok oldu canım binde bir yumurtalamadan sonrası.. Beklemedeyim bakalım 4 gün kaldı test yapmama eğer olmazsam.. Ama sanki olacakmışım gibi ağrı hissediyorum ara ara.. Sen görünmüyosun hiç sıranı savsanda topiği sensiz bırakma çok ıssız oldu buralar
Cnim ozeldede yazdigim gibi jel yada igne verebilirdi .Ben geldim kızlarbeta hcg 45 e yukselmiş düşük değilnil ama kanamam cok oldu progestron düşük cıkmiş saglklı bi gebelik değil dedi doktor pazrtsi bi dha kan vercem
aferinnn sana canım bu dönemde yapılır mı hiç o kadar uğraşıyoruz amuda kalkıyoruz olsun diye hiç ağır iş yapma şimdi bekle bakalım.. Ben normal test alıcam ya erkenlere o kadar para veremem bide çıkmıyor sonra paraya mı yanim olmadığına mıSlm kizlar yaaa bana bildirim gelmedi hiccc ben tesaduf gördüm. Kzulkr bize gebe topigi acacaksin dahabizde dun biraktik artik.dun bi nane yedimdeee bazayi kaldirdim agri girdi daha bu sabah gecti agrim korktum calismayida biraktim
Canım yine de yükselmesi iyi bence eğer kimyasal filan olsaydı şimdiye kadar gitmişti zaten belki şakacı bebektir birden yükselir değer hiç araştırdın mı oluyomuymuş öyle bide düşmesin diye bi ilaç veriyolardı ya ondan vermedi mi doktor. Kanaman devam ediyomuBen geldim kızlarbeta hcg 45 e yukselmiş düşük değilnil ama kanamam cok oldu progestron düşük cıkmiş saglklı bi gebelik değil dedi doktor pazrtsi bi dha kan vercem
aferinnn sana canım bu dönemde yapılır mı hiç o kadar uğraşıyoruz amuda kalkıyoruz olsun diye hiç ağır iş yapma şimdi bekle bakalım.. Ben normal test alıcam ya erkenlere o kadar para veremem bide çıkmıyor sonra paraya mı yanim olmadığına mıbu arada sivilce konusunda bende acayip aştım kendimi yaa bu ay acayip çıktı hem iş stresi hem adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?