klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

kısaca yeni gelecek ardaslara kendimi tanıtıyım.. adetin 3.günü klomen klomen kullandım 5 tane günde 1 tane..
ilaç btikkten 5gün snra doktrom 21 ml çapnda yumurtamın olduğunu söledi ve ovitrelle catlatma iğnesi yaptı..
iğnemi olalı 8 gün oldu sildi beklemedeyim...

3.topik 3ümüze de bebiş getirir insallah..
Insallah canim yaa bakalimmm gorecegiZ. Bana alttan alttan sicak agrilar giriyor adet sancisi gibi yokluyo gidiyo .yarinn olsaydida bi gitseydim dr a yaa stresten gebercem mm

Canim senin dr mu degisik benim dr mu anlamadim. Ben adetin 5 gunu sabah aksam gunde iki ictim serephoneyi

Canim senin dr mu degisik benim dr mu anlamadim. Ben adetin 5 gunu sabah aksam gunde iki ictim serephoneyi
valla canım bilmiorm ama ilk etapta benmki düsük dozla baslamak istedi sanırm çünkü kisti sordğumda bana yok kist demisti belki cok gelisir die korkmustur ilk ay..

valla canım bilmiorm ama ilk etapta benmki düsük dozla baslamak istedi sanırm çünkü kisti sordğumda bana yok kist demisti belki cok gelisir die korkmustur ilk ay..
Anladim cnim ben seninsabah aksam iciyorsun sanıyordum sasirdim ben pcos oldugum icin iki verdi demekki benimki daha zor. Cok meraktayim cokkk

Anladim cnim ben seninsabah aksam iciyorsun sanıyordum sasirdim ben pcos oldugum icin iki verdi demekki benimki daha zor. Cok meraktayim cokkk
olabilr canımcım doktorlarımızın vardır bi bildiğisi hakkımızda hayırlısı artık ben günde 1 tane hep aynı saatte aldım 5 ini de

Ya ismimizi nerden değiştiriyorduk bulamadimm sinir oldum

aynen aynen canım kist olmasnda hayırlısı bakalım.. şeytan bi yandan dürtüklüo erken gebelk testi getirt netten yap die yapmıcam dıom kendi kendime bende
Seytana uy tovbe yarabbim. Ya canim bak suan burda ezan okunuyor dualarim seninle senden cok umutluyum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…