- 27 Temmuz 2015
- 856
- 245
- 103
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
3.topikSende olmasan topik topik gezemicezz kzulkrr. Hadi hayirli olsun ugur getirsin bize 3 tane bebek getirisin sana bana ters laleye
Insallah canim yaa bakalimmm gorecegiZ. Bana alttan alttan sicak agrilar giriyor adet sancisi gibi yokluyo gidiyo3.topik3ümüze de bebiş getirir insallah..
kısaca yeni gelecek ardaslara kendimi tanıtıyım.. adetin 3.günü klomen klomen kullandım 5 tane günde 1 tane..
ilaç btikkten 5gün snra doktrom 21 ml çapnda yumurtamın olduğunu söledi ve ovitrelle catlatma iğnesi yaptı..
iğnemi olalı 8 gün oldu sildi beklemedeyim...
Cnmbben sana bisey sorucam. Sen neden sadece bir ay kullandin klomen dr a mi gitmedin dr mu vermedi .anammmm yine topic değişmişşşş
valla canım bilmiorm ama ilk etapta benmki düsük dozla baslamak istedi sanırm çünkü kisti sordğumda bana yok kist demisti belki cok gelisir die korkmustur ilk ay..Canim senin dr mu degisik benim dr mu anlamadim. Ben adetin 5 gunu sabah aksam gunde iki ictim serephoneyi
Anladim cnim ben seninsabah aksam iciyorsun sanıyordum sasirdim ben pcos oldugum icin iki verdi demekki benimki daha zor. Cok meraktayim cokkkvalla canım bilmiorm ama ilk etapta benmki düsük dozla baslamak istedi sanırm çünkü kisti sordğumda bana yok kist demisti belki cok gelisir die korkmustur ilk ay..
olabilr canımcım doktorlarımızın vardır bi bildiğisiAnladim cnim ben seninsabah aksam iciyorsun sanıyordum sasirdim ben pcos oldugum icin iki verdi demekki benimki daha zor. Cok meraktayim cokkk
Aynen cnm bakalim nolcak .kist olmasindaolabilr canımcım doktorlarımızın vardır bi bildiğisihakkımızda hayırlısı artık ben günde 1 tane hep aynı saatte aldım 5 ini de
aynen aynen canım kist olmasnda hayırlısı bakalım.. şeytan bi yandan dürtüklüo erken gebelk testi getirt netten yap die yapmıcam dıom kendi kendime bendeAynen cnm bakalim nolcak .kist olmasinda
Seytana uyaynen aynen canım kist olmasnda hayırlısı bakalım.. şeytan bi yandan dürtüklüo erken gebelk testi getirt netten yap die yapmıcam dıom kendi kendime bende
kız burdada ezan okunuoSeytana uytovbe yarabbim. Ya canim bak suan burda ezan okunuyor dualarim seninle senden cok umutluyum nedense
Nerdeydin cnm senkız burdada ezan okunuoyakınmıyız neyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?