Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen-rahim filmi-puregon+ovitrelle iğneleriyle sırasına göre tedavi görenler.
- Konu Sahibi venema
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?üzülme desem biliyorum banada üzülme kafaya takma diyenler boş konuşuyo gibi geliyo ama bak tedavinin ortasındasın bu ay inşallah hamile olduğunu öğreniceksin belki öyle bak
inşallah RABBİM HERKESİN MURADINI VERSİN
inşallah RABBİM HERKESİN MURADINI VERSİN
işallah ben yıllarca bekleyeni gördüm çocuktum komşumuzdu herkez onu konuşurdu çocuk istiyo olmuyo diye ben üzülürdüm başıma geleceğini nerden bileyim kadıcağız karnına yastık bağlayıp aylarca öyle gezmişti hamile gibi hissederse olur diye ben şahit olmuştum buna
işallah ben yıllarca bekleyeni gördüm çocuktum komşumuzdu herkez onu konuşurdu çocuk istiyo olmuyo diye ben üzülürdüm başıma geleceğini nerden bileyim kadıcağız karnına yastık bağlayıp aylarca öyle gezmişti hamile gibi hissederse olur diye ben şahit olmuştum buna
senin ne zamandır olmuyo
senin ne zamandır olmuyo
ben 1 yıl önce 25 ekimde dış gebelikten ameliyat oldum ondan öncede tedavi görmüştüm öyle hamile kalmıştım
ooo bugün iş yerinde internet arızalandı neler yazmışsınız yeni gördüm:) yumurtanın çatlaması için bol bol havuç yiyin çok işe yarıyor. ben ilk iki ay klomen kullandığımda çatlatma iğnesi yapmamıştı adetimin 5.gününden sonra havuç yedim ve zamanında kendiliğinden çatladı. inşallah biz de anne oluruz çok zor bu dönem gerçekten....
ooo bugün iş yerinde internet arızalandı neler yazmışsınız yeni gördüm:) yumurtanın çatlaması için bol bol havuç yiyin çok işe yarıyor. ben ilk iki ay klomen kullandığımda çatlatma iğnesi yapmamıştı adetimin 5.gününden sonra havuç yedim ve zamanında kendiliğinden çatladı. inşallah biz de anne oluruz çok zor bu dönem gerçekten....
gerçekten zor dönem inşallah rabbim bizimde kucağımızı doldurur
iyi akşamlar venema bu gün incir kürünü denedim bende bide havuç onuda deneriz teşekürler öneriler için
gerçekten zor dönem inşallah rabbim bizimde kucağımızı doldurur
iyi akşamlar sizede. Allah yardım eder inşallah zor gerçekten
canım ne demek konuşunca burda insan rahatlıyor farklı şeyler öğreniyor. benim bi kaç arkadaşım deneme aşamasında bebek istiyor iş yerinde de hergün konuşuyoruz internetten araştırıyoruz.yeni şeyler öğrendikçe yazarım. nasip işte kiminin kazayla olur kimi uğraşır olmaz inşallah olumlu sonuç alırız hepimiz. iyi haberler veririz birbirimize. haa bi de bi arkadaşımın annesi beli ağrıdığı için yakı yapıştırmış beline o gece de yakıyı çıkarmadan kocasıyla birlikte olmuşlar. hamile kalmış ilişkiden önce sıcak iyi geliyomuş kadınlara sıcak banyo, yakı gibi... hatta benim yengemin de 7 sene olmadı çocuğu olmadı anneannem sık sık hamama götürürmüş öyle çocuğu oldu tedavi falan yok yani. 2 tane çocuğu var biri benle yaşıt biri benden büyük:)) olur yaaa amannn neden olmasın dua edelim tedavimizi olalım sonra Allaha kalmış veren de o alan da. şimdi vermiyosa ya da vermiycekse vardır bi sebebi. belki doğucak ölücek, belki düşücek daha çok üzülücez. o yüzden hayırlısıysa sağlıkla olsun inşallah. sonuçta kimse çocuk yapayım diye evlenmiyor dimi. böyle zatten mutluyuz olursa neşe katar mutluluğumuza mutluluk katar ama olmazsa da ölüm yok. derdi veren dermanını da verir. hayırlısı...
Yakıyı bu ay denedim aslında banada yaptılar ama olmadı ama ilk ay olmaya bilir dedi yapan kadıncanım ne demek konuşunca burda insan rahatlıyor farklı şeyler öğreniyor. benim bi kaç arkadaşım deneme aşamasında bebek istiyor iş yerinde de hergün konuşuyoruz internetten araştırıyoruz.yeni şeyler öğrendikçe yazarım. nasip işte kiminin kazayla olur kimi uğraşır olmaz inşallah olumlu sonuç alırız hepimiz. iyi haberler veririz birbirimize. haa bi de bi arkadaşımın annesi beli ağrıdığı için yakı yapıştırmış beline o gece de yakıyı çıkarmadan kocasıyla birlikte olmuşlar. hamile kalmış ilişkiden önce sıcak iyi geliyomuş kadınlara sıcak banyo, yakı gibi... hatta benim yengemin de 7 sene olmadı çocuğu olmadı anneannem sık sık hamama götürürmüş öyle çocuğu oldu tedavi falan yok yani. 2 tane çocuğu var biri benle yaşıt biri benden büyük:)) olur yaaa amannn neden olmasın dua edelim tedavimizi olalım sonra Allaha kalmış veren de o alan da. şimdi vermiyosa ya da vermiycekse vardır bi sebebi. belki doğucak ölücek, belki düşücek daha çok üzülücez. o yüzden hayırlısıysa sağlıkla olsun inşallah. sonuçta kimse çocuk yapayım diye evlenmiyor dimi. böyle zatten mutluyuz olursa neşe katar mutluluğumuza mutluluk katar ama olmazsa da ölüm yok. derdi veren dermanını da verir. hayırlısı...
baştan olmaz diye şartlandırıyoruz kendimi negatif düşününce de olmuyor heralde. aslında bu ay olucak desek pozitif düşünsek belki olur... bi arkadaşım 1 ay denedi gün aşırı denediler olmadı. ikinci ay işi çok yoğundu başka şehre gitti göreve. stres sinir deneyemedik die üzüldü o ay sadece bi sefer öylesine yapmışlar ama bebek için değil ve şu an hamile...
benim doktorum kullanmıyacam dedi kafam allak bullak iğneyi aşılamada kullanıyorum dedi kendi kendine çatlar mı
Yumurta uyarıcı ilaçlardan sonra çatlatma iğnesi yapılması gerekli aslında.Yumurtalar kendi çatlayamazlarsa kiste dönüşebilir ve sonraki ay kisti yok etmek için tedavi görürsünüz.Bu tedavi için doğum kontrol hapı kullanılıyor.Bu nedenle bebek hayalinizi boşu boşuna 1 ay daha ertelemiş olursunuz.Dr. danışın yada dr. seçiminde dikkatli olun.Aynı durum başıma gelmişti ve dr. değiştirdim.
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım aslında 2.5 yıllık evliyim sadece 7 ay korunduk ondan sonra bıraktık ama neredeyse 2 yıldır uğraşıyoruz geçen nisanda hamile kaldım klomen tedavisiyle ancak düşük yaptım 6 haftalıkken ve bende bütün tetkikleri yaptırdım rahim filmini bile ama dr bi problem göremedi.bende bu ay ovülasyon testi aldım 5 gün denedim 1.2. sinde ssilikti 3. de test çizgisi kadar koyu çıkmadı ve daha sonrakilerdede gittikçe silikleşti.insan evlenirken başına böyle şeylerin gelebileceğini hayal bile edemiyo :çok üzgünüm:
Yumurta uyarıcı ilaçlardan sonra çatlatma iğnesi yapılması gerekli aslında.Yumurtalar kendi çatlayamazlarsa kiste dönüşebilir ve sonraki ay kisti yok etmek için tedavi görürsünüz.Bu tedavi için doğum kontrol hapı kullanılıyor.Bu nedenle bebek hayalinizi boşu boşuna 1 ay daha ertelemiş olursunuz.Dr. danışın yada dr. seçiminde dikkatli olun.Aynı durum başıma gelmişti ve dr. değiştirdim.
daha önceki doktorum iğne yaptırdı ama gene kist oluştu artık oluruna bırakıcam daha 1 senelik evliyim rabbim hayırlısını nasip etsin herkese