- 3 Kasım 2016
- 185
- 84
- 48
- 31
Cnm sen persembe sabahini kacirma bence cumada yapin tabi hadi bakalim insallah sonuclarin güzel olur bekliyoruz 2 hafta sonra hayirli haberlerini :))doktor muayenede bır tanesı 20 mm olmak uzere bı tanesı 9 mm ıkı tanedaha saydı sanırım 4 yumurtam oluşmuş galıba doktorum cok sevındı bu duruma cunku benım amh 0,39 fsh 13 lerde sıkıntılı bıraz
Dur bakalım canım ya belki düşündüğünün tersi olur, olumsuz düşünme derim, allahım hepimize bu mutluluğu yaşatsınAy ne güzel testi pozitif çıkanlar hamileliği kesinleşenler... herkesi tek tek takip ediyorum inşallah herkes güzel haberler verir. Benimde ayın beşi adet günüm ama kesin olacak gibi. Çünkü adete yakın çok agresif oluyorum herkesi tersleyip kalp kırıyorum tabi bunda hamilelik yerine adet olmanın streside var. Keşke adet olmasam bu ay tedavi olmadan hamile kalırsam büyük sürpriz olurdu ama kesin adet olurum
Cnm sen persembe sabahini kacirma bence cumada yapin tabi hadi bakalim insallah sonuclarin güzel olur bekliyoruz 2 hafta sonra hayirli haberlerini :))
Şuan rahmde ara ara iğne batığı gibi batık oluyor. Daha önce hiç böyle olmazdı. Geçen ayda aynı rahatsız edici batıklar olmuş sonra adet olmuştumDur bakalım canım ya belki düşündüğünün tersi olur, olumsuz düşünme derim, allahım hepimize bu mutluluğu yaşatsın
Benim sürekli kasık ağrım var, iğne batığı hiç olmadı, senin kaçıncı gün oldu canımŞuan rahmde ara ara iğne batığı gibi batık oluyor. Daha önce hiç böyle olmazdı. Geçen ayda aynı rahatsız edici batıklar olmuş sonra adet olmuştumbu iğne batığına benzeyen ağrıyı çeken olmuşum acaba
Benim sürekli kasık ağrım var, iğne batığı hiç olmadı, senin kaçıncı gün oldu canımŞuan rahmde ara ara iğne batığı gibi batık oluyor. Daha önce hiç böyle olmazdı. Geçen ayda aynı rahatsız edici batıklar olmuş sonra adet olmuştumbu iğne batığına benzeyen ağrıyı çeken olmuşum acaba
Ayın beşinde adet olmam gerekiyor canım ya. Bi umut acaba bu batıklar tutunmayla alakalı olabilirmi keşke öyle olsa gerçi hiç umudum yok amaBenim sürekli kasık ağrım var, iğne batığı hiç olmadı, senin kaçıncı gün oldu canım
Canım benim eşim çok geç geldi :) gidemedik, aksilikler yaşadık, Allah'ın izniyle bugün gidicez, heyecandan bu saatte kalktım testimi yineledim, ve yine pozitif1selen1 naptin cnm aksam kan verecem diyordun ya gittinmi kan vermeye? Insallah güzel sonuclanmistir merak ettim cnm hayirli geceler
Haha oh iyi bari canim olsun kacta gideceksin bugun peki? Bence kesin hamilesinde kan testiylede kesinlesse tam sevineceksin :))Canım benim eşim çok geç geldi :) gidemedik, aksilikler yaşadık, Allah'ın izniyle bugün gidicez, heyecandan bu saatte kalktım testimi yineledim, ve yine pozitif
Tabi yap aksama mutlaka ama kacirma yarinda yap. Keske dün aksam yapip öyle yatsaydin oda olurdu sabaha kadar dururdu icindekızlar cok kotu bişey olduçatlatma iğnesinden sonra bu sabah doktor ilişki önermişti ama malasef olamadı ilişki bu akşama şansım varmı ?
Yumurtanin catlamasi 24 saat sürüyoya sabah catlasa bile aksama daha zamanin varTabi yap aksama mutlaka ama kacirma yarinda yap. Keske dün aksam yapip öyle yatsaydin oda olurdu sabaha kadar dururdu icinde
Tabi yap aksama mutlaka ama kacirma yarinda yap. Keske dün aksam yapip öyle yatsaydin oda olurdu sabaha kadar dururdu icinde
Kızlar kanı verdim sonucu bekliyorum, 1 saate çıkarmış,çıkınca yazarım size
Canım kan sonucu çıktımı burda merakla bekliyoruz müjdeli haberi:)Kızlar kanı verdim sonucu bekliyorum, 1 saate çıkarmış,çıkınca yazarım size
Cnm naptin cok merak ettimKızlar kanı verdim sonucu bekliyorum, 1 saate çıkarmış,çıkınca yazarım size
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindimKızlar 3 haftalık hamileyim :)) bugün o kadar yoğundumki,yazamadım size, darısı sizlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?