- 28 Kasım 2012
- 347
- 49
-
- Konu Sahibi Haziran1985
mrb benim de 3.kullanışım 1 yumurtam var 13.gün 17 mm yarın iğne vuruncam inş sizinkide benimki de tutar
İnsallah canim yaa tutar kac gunde adetleniyorsun benim 32 gunde geliyor doktor cuma gunu catlatma ignesi olursun dedi
İnsallah canim yaa tutar kac gunde adetleniyorsun benim 32 gunde geliyor doktor cuma gunu catlatma ignesi olursun dedi
Merhaba canim dun ignemi vuruldum cok heyecanliyim ilk defa bebegim sanki olacakmis gibi hissediyorum olumsuz dusuncem sanki kayboldu hadi bakalim hayirlisi olsun ovulasyon testi kaclik aldin ne kadara aldin ?Canım iğne vuruldunmu.Bu ay doktor bana klomen felan vermedi.Kaşıntıdan dolayı ilaç içiyorum.1 ay ara verdik yumurta takibine.Ama korunma sakın olur belki kendiliğinden dedi.Önümüzdeki ay göbekten iğneye başlanacak.Bende bu ay ovulasyon testi aldım onu yapıyorum.Seninde haberlerini bekliyorum takipteyim.
cnm ilkinde 33.gün adet oldum 2.de 36.gün adet oldum 3.nün iğnesini dün vurundum inş tutar son denememiz, sonrasında olmazsa rahim filmi çekincem çekinmek istemiyorum inş gerek kalmaz
ben hamile kalmıştım arkadaşlar.eşim ileri dereceden varikoselden ameliyat olmuştu.bende bi sıkıntı yoktu.17 ay boyunca korunmasız ilişki oldu ama olmadı bebeiş.sonra kadın doğuma gittim anlattım.ilk ay günde bir tane klomen içtim 5 gün yumurta takibine gittim.adetin 13.günü 14mm idi yumurtam dr adet görürsün yumurta yeterli değil gelişimi dedi.ve adet oldum.ocak ayında tekrar adet olunca gittim bu kez günde iki tane klomen içtim yumurta takibi yapıldı adetin 13.günü solda iki tane çatlamaya hazır yumurta vardı o gece çatlatma iğnesi oldum.2 gün sonra aşılama için çağırdı dr ama biz istemedik kendimiz denedik.adetin 32.günü idrar testi yaptım evde gözlerime inanamadım çift çizgi çıkmıştı.hemen koşa koşa hastaneye kan tahliline gittim 235 çıkmıştı değerim.herşey gayet normalde hcg artışı falan kontrol edildi 2 günde bir.daha sonra kese görüldü.2 hafta sonra kalp atışlarını dinletmekiçin çağırdı dr ama malesef boş gebelikti ultrasona göre 6 hafta 3 günlük hamileydim.ama bebek yoktu sadece kese vardıve 1 martta kürtaj oldum. kürtaj sonrası 2 adet dönemi geçirdim.şuan 3.adetimi görüyorum.buarada eşimin değerlerinde baya bi artışoldu vitamin ilaçları ve keçiboynuzu sayesinde.görüştüğüm 5-6 dr dailaçsız gebe kalabileceğimi söyledi gayet sağlıklısınız dedi.hatta kürtajı yapan dr um neden ilaç kullandınız ilaca gerek yokmuş dedi.şimdi adetin 14.günü dr agidecem yeniden ilaçsız yumurta takibi yapalım 2 ay dedi.14.günü gittiğimde yumurtalar gelişiyomu çatlıyomu ona bakacak.duruma göre yeniden bir yolçizeceğiz.inşallah sizlerde sonuç alırsınız.ama hamile kalamamaktan daha kötüsü hamile kalmayı başarmak ama onu kaybetmek Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.benim hikayemde böyle kızlar.
Kızlar, bugün adet olmam gerekirdi olmadım. Geçen ayın 29'un dan beride sadece peçeteye silindikçe lekelerim oldu o da kahverengi renkti. Bazen pembede geldi. Bazen ise hiç gelemedi. 10 gün boyunca hiç ped koymadım, çamaşırım bile batmadı. Bu gün adet olmayınca sabah aç karna idrar testi yaptım, negatif çıktı..Yarın Dr. gidceğim. Birde hastalanacakmışım gibi rahmim ağrıyor. Acaba bu idrar tahlilleri için erken mi? adetten kaç gün geçmesi gerekir onuda bilmiyorum. Kişiden kişiyede değişiyormuş.
Arkadaşlar klomen değilde iğne tedavisiyle hamile kalan varmı bu konuda yardımınıza ihtiyacım var iğneli tedaviye geçimi yoksa tüp bebek mi yaptırmalıyım klomenle olmadı 3 ay kullandım daha fazla vermedi dinlenmemi istedi doktoru ağustos tedaviye devam etcem yardım lütfen..
bana 6 ay klomen sonrasi aşılama en son tup bebek tedavisi demislerdi her doktor farkli konusuyor allah yardimcin olsun arkadasim
Merhaba canim dun ignemi vuruldum cok heyecanliyim ilk defa bebegim sanki olacakmis gibi hissediyorum olumsuz dusuncem sanki kayboldu hadi bakalim hayirlisi olsun ovulasyon testi kaclik aldin ne kadara aldin ?
Canım benim hadi bakalım hayırlısı.Ben internet üzerinden aldım.20 TL.İçinde 20 adet ovülasyon testi ve 6 tane gebelik testi var.Tam adetimin 15.günü koyu çıktı ama ben o günü değerlendiremedim.Çok üzgünüm bu ayda olmayacak.Senin güzel haberlerini bekliyorum çok öpüyorum kendine iyi bak.
Insallah canim yeniden hamile kalirsin allah tum isteyenlere bebek nasip etsin
Canim sanirim kac gunde bir adet oluyosan o gunun tarihi gecmisse gebelik testi yapin demislerdi bana tabiki benim adetlerim genelde duzensizdir hep negatif gordum
inş cnm inş tutar ikimizinde ben de bekliyorum heyecanla daha iğneyi vurulalı bir 2-3 gün oldu ama adet olacakmışım gibi ağrı başladı bugün sende varmı ağrı ? bana doktor rahmin kalınlaşması için jel verdi acaba ondan mı ağrıyor ?Insallah canim hayirlisi olsun bende dun vuruldum heyecanla bekliyorum :)
Ben ilk kez klomen kullanıpta hamile kalanlardanım, umudunuzu kaybetmeyin, Hep dua ediyorum sizler için