klomen kullanıp gebe kalan varmi

cnm ovlasyon testini nerden aldın markası ne doktorum bana klomen verdi bugun 18de de gel dedi tlf bilgi verir misiniz
:KK19::KK19::KK19:

Merhaba arkadaşım.ovulasyon testini site ismi yazılıyormu bilmiyorum ama.Gittigidiyor comdan aldım.Adı Laboquick.Bir kutuda iki adet var.10 kutu geliyor artı 6 tane gebelik testi.Çok ucuz sadece 20 TL.Ovulasyon testide olsa çift çizgiyi görmek çok güzel.Eğer yaparsan testleri atma.üzerlerine not al örneğin 12.günüm tarih 09.06.2014 gibi.Yaptıkça yan yana koy koyulaştığını göreceksin.Keşke resim gönderebilsem de göndersem nasıl yapılıyor bilmiyorum.Ben 30 günde bir adet görüyorum.12.gününden itibaren yapmaya başladım 15.gün çok koyu çıktı buda 24-36 sonra yumurtlayacağını gösteriyor.Test bize çalışmalara başla diyor.:KK1:Aklına takılan bişey olursa yazabilirsin canım.

cnm ovlasyon testini nerden aldın markası ne doktorum bana klomen verdi bugun 18de de gel dedi tlf bilgi verir misiniz
:KK19::KK19::KK19:
Canım benim doktorun sana klomen verdiyse bu ovulasyon testine gerek kalmıyor.Çünkü yumurtlayacağın tarihi kendi söylüyor ve birde ilişki günleri öneriyor.Ben bu ay klomen kullanmadığım için böyle bir yola başvurdum.Adet olursam yine klomene başlıyacaz herhalde.

İlk kez klomen kullandım ama olmadı bakalım bugün tekrar gidicem doktora ama klomenden sonra tüm dengem bozuldu ilaçtan dolayı galiba çünkü çok ilaç kullanan biri değilim ağrı kesici bile içmem

Arkadaşım sakın moralini bozma ilkinde olmadıysa ikincide olur.Umudumuzu yitirirsek olurmu hiç bebişlerimiz gelirmi.Klomen nasıl bir yan etki yaptı sende.Benim ruh halimi bozuyor hep.Sebepsiz ağlıyorum sürekli.Ama umudumu kaybetmiyorum arkadaşlar lütfen birbirimize destek olalım bizim birbirimizden başka kimimiz var.Hepinizi çok seviyorum.Keşke imkanımız olsaydıda şöyle masa başında toplanıp sohbet etseydik.:nazar::nazar::nazar::nazar:

anladım canım, dün hastalanmam gerekirdi, olmadım. Bugünde Dr. gidecektim gidemedim. Normalde ben hep adetime 5 ggün kala ya da bazen 3-2 gün kala adet olurdum. Bazen kırk yılda bir tam aydan aya olurdum. Böyle hiç geçmezdi. Bakalım, yarın için randevu aldım, bugün gecede hastalanmazsam yarın Dr. ne diyecek bakalım. Umudum yok aslında klomen kesin birşeyler yaptı diyorum. Bakalım sonuçtan hemen sonra yazarım.

Pelincim güzel haberlerini bekliyoruz hep birlikte.

inş cnm inş tutar ikimizinde ben de bekliyorum heyecanla daha iğneyi vurulalı bir 2-3 gün oldu ama adet olacakmışım gibi ağrı başladı bugün sende varmı ağrı ? bana doktor rahmin kalınlaşması için jel verdi acaba ondan mı ağrıyor ?
Melody ağrıların olması çok normal 5 ten fazla (artık sayısını bile hatırlamıyorum) iğne vuruldum iğneden hep sonra ağrım oldu.Yumurtaların çatladığını gösteriyor o ağrılar bir süre sonra geçer batma gibi bişey değilmi.

Canım benim hadi bakalım hayırlısı.Ben internet üzerinden aldım.20 TL.İçinde 20 adet ovülasyon testi ve 6 tane gebelik testi var.Tam adetimin 15.günü koyu çıktı ama ben o günü değerlendiremedim.Çok üzgünüm bu ayda olmayacak.Senin güzel haberlerini bekliyorum çok öpüyorum kendine iyi bak.

Cok iyiye almissin canim bende onumuzdeki ay alirim eger olmassa :) umitsizlige kapilma hersey kismet bakarsin olur :KK66:

Melody ağrıların olması çok normal 5 ten fazla (artık sayısını bile hatırlamıyorum) iğne vuruldum iğneden hep sonra ağrım oldu.Yumurtaların çatladığını gösteriyor o ağrılar bir süre sonra geçer batma gibi bişey değilmi.
batma ağrılarım geçti cnm bu ağrı adet olacakmış gibi sanırım jel in etkisiyle oluyor rahim kalınlaşıyor

anladım canım, dün hastalanmam gerekirdi, olmadım. Bugünde Dr. gidecektim gidemedim. Normalde ben hep adetime 5 ggün kala ya da bazen 3-2 gün kala adet olurdum. Bazen kırk yılda bir tam aydan aya olurdum. Böyle hiç geçmezdi. Bakalım, yarın için randevu aldım, bugün gecede hastalanmazsam yarın Dr. ne diyecek bakalım. Umudum yok aslında klomen kesin birşeyler yaptı diyorum. Bakalım sonuçtan hemen sonra yazarım.

Canim insallah yarin hamile haberini aliriz inan kendim gebe kalmis gibi cok sevinirim

Canım benim doktorun sana klomen verdiyse bu ovulasyon testine gerek kalmıyor.Çünkü yumurtlayacağın tarihi kendi söylüyor ve birde ilişki günleri öneriyor.Ben bu ay klomen kullanmadığım için böyle bir yola başvurdum.Adet olursam yine klomene başlıyacaz herhalde.

cnm benim çok çok teşekkür ederim evet klomen verdi 6.gün başla dedi 12.gün gel dedi ben yine de ovülasyon testi sipariş ettim ordanda takip etmek istedim 19aylık evliyim 2yıl olacak artık kafama çok takıyorum doktor takibinede başladımhiçbir sorun olmadıgını söylüyorlar ama bir türlü hamişlik yok çevremdeki herkes hamile oldukça iyice kafama takıldı 7sinde hastalandım şuan morel sıfr

inş.hamileolrsun tekrar ihtiyaç duymazsın

Pelincim güzel haberlerini bekliyoruz hep birlikte.

Amin canım, inşallah..Bugün sabah DR. gittim, karnıma ultrosonla baktı gene epey kalın dedi. Kan tahlili yaptırdım. Öğleden sonra 13:30 da alacağım. Hala umudum yok hastalanacakmışım gibi ağrım var. Ama sık sık da kontrol ediyorum. Birşey yok. Allahım yüzümüze gülsün.

Çok sağol canım benim. Biliyorum zaten sizlerle can yoldaşı olduk. Öpüyorum hepinizi.

Amin canım, inşallah..Bugün sabah DR. gittim, karnıma ultrosonla baktı gene epey kalın dedi. Kan tahlili yaptırdım. Öğleden sonra 13:30 da alacağım. Hala umudum yok hastalanacakmışım gibi ağrım var. Ama sık sık da kontrol ediyorum. Birşey yok. Allahım yüzümüze gülsün.

Malesef hamile değilim. DR. belki geç yerleşme olur bekleyelim dedi, 10-15 gün içerisinde adet olmazsan. Gel talil yapalım dedi gene gebelik yoksa söktürücü yazarız dedi. :KK43: Hayırlısı Allahım bundada bir hayır vardır. Bekleyelim.

inş.hamileolrsun tekrar ihtiyaç duymazsın

Leylacım bende senin gibi klomen kullanmak istemiyorum. Hormonlarımı çok etkiliyor. Adetim geçti, karnım kocaman oldu. Göbeklendim sinir oluyorum. İştahım çok yerinde....
Bu ovülasyon takibi dediğin test idrar testi gibimi? hiç kullanmadım. Adet gördükten sonra, bu ayda onu denesem diyorum.

Pelincim üzülme sakın.Bak ben bu ay ovülasyon testi yaptım.Bu testtede olsa çift çizgiyi görmek çok güzel.Ben bu ay klomen kullanmadığım için bu yola başvurdum.Önümüzdeki ayda bu teste devam edecem.Çok uygunada aldım gittigidiyor comdan.Canım benim 6 test yaptım günden güne koyulaştığını gördüm en sonunda 15.gün net koyulaştı.Burdan resim yollamayı bilsem şekillerini gönderecem ama nasıl yapılıyor bilmiyorumki.Testle ilgili soracağın bişey olursa ben her zaman yanındayım.yeterki üzülmeyelim.

Pelincim üzülme sakın.Bak ben bu ay ovülasyon testi yaptım.Bu testtede olsa çift çizgiyi görmek çok güzel.Ben bu ay klomen kullanmadığım için bu yola başvurdum.Önümüzdeki ayda bu teste devam edecem.Çok uygunada aldım gittigidiyor comdan.Canım benim 6 test yaptım günden güne koyulaştığını gördüm en sonunda 15.gün net koyulaştı.Burdan resim yollamayı bilsem şekillerini gönderecem ama nasıl yapılıyor bilmiyorumki.Testle ilgili soracağın bişey olursa ben her zaman yanındayım.yeterki üzülmeyelim.

Merhaba Kizlar, bu ay benim klomenle 3. Ayim. Yarin kontrolün var eğer yumoslar buyuduyse iğne olucam.

Arkadaşım sakın moralini bozma ilkinde olmadıysa ikincide olur.Umudumuzu yitirirsek olurmu hiç bebişlerimiz gelirmi.Klomen nasıl bir yan etki yaptı sende.Benim ruh halimi bozuyor hep.Sebepsiz ağlıyorum sürekli.Ama umudumu kaybetmiyorum arkadaşlar lütfen birbirimize destek olalım bizim birbirimizden başka kimimiz var.Hepinizi çok seviyorum.Keşke imkanımız olsaydıda şöyle masa başında toplanıp sohbet etseydik.:nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım benim de ruh halimi bozdu eşime sarılıp Ağlıyorum iyice dengem gitti ama pazartesi gittim doktora herşey çok güzel dedi çarşamba günü tekrar klomene basliycam pazar günü son 16 haziranda kontrolum var bakalım bu ay nolcak artık kafama takmiyorum kendimi spora verdim bu saatten sonra

Ovülasyon testinde çift çizgi ne oluyor. 6 adet mi yapılıyor. Koyulaşan ne oluyor. Biraz bunu araştırmam gerekecek herhalde. Hastalanırsam bende alayım en azından nasıl kullanılıyor nedir öğrenirim. Bu avülasyon yumurtlama gününü belli ediyor diye biliyorum o kadar. Çift çizgi dediğin nedir?

X