klomen kullanıp gebe kalan varmi

Son düzenleme:

banada dokorum aynısını söledi canım..
3 ay kullan..hamile kalmazsan hsg çekicez dedi..
bende çok korktum neden kontrol yapmadı etmedi diye..
ama ilk kullandığım ay hamile kaldım şekerimmm..
kontrole gidenler daha stres yapıyorlar yumurta büyüdümü ettimi diye..sanırım stresten uzak kalmak iyi geldi bana cannım..
bende doktoruma güvenmemiştim ama içmiştim ilacı yinede..

çok iyi çok sevindim umarım aynı durumu ben de yaşarım.. bu ay kullandım ve şu an kasıklarım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi. ama hangi günler ilşkiye gireceğimi de bilmiyorum ne zaman yumurtlarım acaba

ben de anlamadım ama öyle kullanıp hamile kalanlar da varmış bilmiyorum gerçekten böyle olacağını hiç düşünmemiştim ama olunca oluyor Allah hayırlısını versin.

Ben hiç rahim filmi çekilmedim. O nasıl yapılıyor ki. Dr. Alttan çubuk gibi birşeyle ultrasonla baktı muayene etti. Sorunun yok dedi. Tahliller falan temiz. Valla aynı senin gibi bende korkuyorum .

Pelincim normal muayenede tüplerin durumu belli olmaz.Bunun için rahim filmi çektirmek lazım.Doktorun uygun görürse çekin bence.Ama anestesiyle olsun.Hiç duymuyorsun.Ben çekindim de gülüm.

Hazirancım benimde kaşıntım strestenmiş.Geçtiğimiz cuma gitmiştim cildiyeye ogün bir ilaç verdi bana.Akşam içtim ve içmeye devam ediyorum bütün kaşıntılarım geçti.Özele gittim.Klomen bende hiç kilo yapmadı.Kendimi bildiğimden beri 47-48 kiloyum.Yalnız bugün cilt doktorunu beklerken bir bayan bana sohbet esnasında o kadar hormon ilacının (klomen,progestan,iğneler) karaciğere zararı olabilir hiç dedi karaciğerine baktırdınmı diye sordu.Doktordan siz isteyin dedi.
Bende inanıyorum arkadaşım sırasıyla güzel haberlerimizi vereceğiz buradan. Umudumuzu hiç kaybetmeyelim.Sizlerle burdan böyle sohbet edince inanın rahatlıyorum.

İdrar yollarım temiz, sorun yok. Ama 2 haftadır, kokusuz su gibi akıntım var. Çamaşırım ıslanıyor. Daha önce hiç böyle akıntım olmamıştı. Bazen bu akıntı yumurta akı gibi. Mantar desem değil sanırım. koku yok. Sinir bozucu, devamlı çamaşır değişiyorum. Temizde tutuyorum. Sabun kullanmıyorum. Bakalım hayırlısı

Pelincim normal muayenede tüplerin durumu belli olmaz.Bunun için rahim filmi çektirmek lazım.Doktorun uygun görürse çekin bence.Ama anestesiyle olsun.Hiç duymuyorsun.Ben çekindim de gülüm.

Çok şaşırdım. Dr. Sadece yumurtalıklarıma baktı hiç sorun yok dedi. Klomen tedavisine başlattı. Bu tüpler ne oluyor. Yumurtalıklardan hariç birde tüp mü var. Ben bu konuları hiç bilmiyorum. Dr. Gittiğim de bile klomenin ne olduğunu orada öğrendim. Bu konularda bilgisizlik zor muş. Burada epey yeni birşey öğrendim.

Aynen oyle arkadasim kimseyle konusamadiklarimi burda sizinla konusabiliyorum hayirlisiyla guzel haberler gelecek inaniyorum klomen basliyorum yarin gunde 3 tane 5 gun boyunca bakalim ne olacak

bugün doktora gittim ultrason çektrdim geçende özelde çektrmiştm pkos var demişti dewletde çektrdiğim ultrasondada poks yok dedi bişey anlamadım ben

Butun doktorlar farkli birsey soyluyor cok doktorada gozukmemek lazim aslinda cocuk olmayinca baska doktorlarada gozukmek istiyorsun cok karisik bir durum suan senin olayin

Hastaneye gidisinde idrar tetkiki iste canim bakarsin iltihap oldugu icin olmuyodur bebis benden soylemesi

Hastaneye gidisinde idrar tetkiki iste canim bakarsin iltihap oldugu icin olmuyodur bebis benden soylemesi
Tamam canım baktırayım. Zaten biz kadınların idrar yolları enfeksiyonu hiç bitmiyor ki. Devamlı yeniler durur. Bende bazen sistit denen yanma rahatsızlığı olurdu. Bu aralar çok şükür o yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…