klomen kullanıp gebe kalan varmi

cnm doktor klomen verdi ben evleneli 19ay oldu hiçbirşey yapmadım sadece kontrollere gittim eşimde gitti sorun olmadıgını söyledi 3tane doktor en son gittigim dr. klomen verdi ayın 11 başla 18inde kontrele gel dedi ayrıyeten ovulosyon testi de aldım bu ay hatta bugun elime geçti aynı gebelik testi gibi idrarla yapıyorsun kullanma talimatında öyle görünüyor deneyelim bakalım ne olacak sen kaç aydır klomen kullanıyorsun tatlım...ADETİM GEÇTİ DEMİŞSİN İNŞ HAMİŞSİNDİR ŞEKERİM

bu ay omassa bir dahaki ay denicez elinde sonunda olacak bebeğimiz umudunu kaybetme sakın biliyorum çok güç geliyo çok zor geliyor ben o kadar çok hamile haberi alıyorum çevremden çok kötü oluyorum benim neden olmuyor sorularıyla boğuluyorum

Ben 2 ay klomen kullandım. Bu 2 ay içinde epey bir değişme oldu, iştahım çok açıldı. 2 ay içinde aşırı kilo aldım. ilk ay kullandığımda 3 günlük bir adet gördüm. 2. ay kullandığımda da ped bile kullanmadım. Böyle olunca da bende bir gibek oluştu. Hala hastalanacam diye bekliyorum. Dün DR. kan tahlili yaptı, sonuç negatif. 10-15 gün bekleyelim belki geç döllenme vardır diyor ama ben inanmıyorum. Rahim duvarların kalınlaşmış diyor. bu çok sıkıntı yapıyor. Dr. rahim duvarları kalın olunca hamilelik olabilir diyor. Ben netten bakıyorum rahim duvarların kalın olması iyi değil diye ookuyorum.

Aynen canım, söylediklerin hepsi bende de oluyor. Benden sonra evlenen arkadaşlarım doğum yaptı. Onlarla buluşmaya bile gitmiyorum. Daha hamilelik yok mu diye soruyorlar. Biraz insan bu konuları sormakta çekinir. Anlamıyorlar bizi kendileri başarmış bende olmadığı için en hassas yerimden soru sorulduğu zaman yüreğim acıyor. Öyle oluncada insanlardan uzaklaştım. Annemin komşuları bile senin kızda çocuk yokmu derlermiş. BEn annem gle bile gittiğimde etraftaki komşular beni görünce daha ne bekliyorsunuz. Çocuk yapsanıza geç kalma yaşın gidiyor dedikleri zaman o insanları cırmalayasım geliyor. O kadar cahil insan var ki.. Sizene yaa sormayın sormayınnn yaaaa...Bıktım sorulardan senide çok iyi anlıyorum. Ben böyle yaşıyorum eminim sizlerde öylesiniz.

canim belki hic cocugumuz olmayacak diyorum esime ne ilk biz nede son cocugu olmayan insan olacagiz ama etraf yipratacak beni biliyorum yasim 29 belki bir umit diye dunyanin ilacini iciyorum 3 aydir bu kadar mucadelenin sabrin bir hediyesi vardir insallah arkadasim

canım benim rahim duvarı hakkında bilgim yok klomene de bugun başladım ama kilo almak istemem :26:kaç kilo aldın cnm. bakalım klomen bana ne etkiler yapacak inş allahım isteyen herkese bizlere nasip eder o duyguları tadarız

hiç sorma pelincm yani yaramız ayrı soranımız ayrı baskı cidden kimseyle görüşmek istemiyor insan bu sorunla karşılaşmamak için

Aslında adet olmadığım için şişde olabilirim. canım kollarım karnım kocaman oldu. 8-10 kilo aldım 3 ayda, halada doymuyorum iştah çok yerinde

Arkadaşlarım hepinizin kandil gecesini kutluyorum.Ettiğimiz tüm duaların kabul olması dileğiyle öpüyorum sizleri.

5 gün gecikmeden sonra adet oldum. Karnımd çok sancılar oluyor, çok geciktiği için de zor söküyor. iyice söksede şu şişliğim inse. Şimdi adetimin sökmesi için maydanoz kaynatıyorum. Çay gibi içeceğim, sanacıyada iyi gelir. İltahap varsada iyi gelir. Bir temizleneyim, spora başlayacağım. Sağlıklı biir vücuda ihtiyaç duyacağım.

Pelincim olsun sakın üzülme.üzülünce olan yine bize oluyor.Bak bana iki aydır sürekli kaşınıyorum.bütün tahliller temiz çıktı.Cilt doktoru sonunda bana ihtyacın olan tek şey beyfendiyi koluna takıp gezeceksin dedi.Her neyi kafana takıyorsan unutacaksın.Başka çaren yok dedi.Diğer doktorum (kadın-doğum doktoru) bana bu ay klomen türü bişey vermedi.önce şu kaşıntın geçsin ama dedi sakın korunmayın.Belki bi sürpriz olur dedi.Klomen kullandığımızda ilişki günlerini o söylüyordu bize.bu ay kullanmadığım için bende ayım boşa gitmesin diye ovulasyon testi aldım.Geçen gün uzun bir yazı yazmıştım sana hazır işyerindede kimse yoktu.Cevaplaya bastım sisteme tekrar giriş yapmalısınız diye uyarı mesajı geldi.Bütün yazdıklarım gitti.Eğer ihtiyacın olursa sende bu testi alırsan anlatırım sana tamammı canım.Kendine iyi bak.Öpüyorum.

Canım mesajın için çok sağol beni rahatlattın. Dün adetim başladı ama nasıl bir adet offf.. 2 aydır görmediğim adetim döküldü resmen. koyduğum ped 5 dk içinde battı.Dün sadece 20 adet ped (gece) olanından kullandım, bitirdim. Gece 3'e kadar oturdum yoksa yatak batacak diye çekindirm. İyice temizlensin istedim. Uykum gelince artık yatağa, birşey serdim yattım. Saatimi de sabah 5'e kurdum ki lavaboya kalkıp ped değiştirecem diye. Neyseki bugün biraz daha normale döndü. Bir rahatlıyorum içim temizlendikçe sorma.. Az önce gene maydonoz suyumu içtim. İyice söksün, açıkçası klomenden dolayı kist olur diye korktum.

Dediğin gibi adetim bitince avülasyon testi alırım, birde öyle deneyeceğim. Artık kolmen kullanmam madem hiçbirşeyimiz yok zorla ilaç kullanarak yumurta oluşturamam. Sağlıktan olacağım. Sanada büyük geçmiş olsun canım, kaşıntıyı klomenmi yapmış. Neden kaşıntıların olmuş.

Son düzenleme:

Pelincim kaşıntı için çok tahlil yapıldı fakat bütün tahliller temiz çıktı.Cilt doktoruda bana kafana bişeyler takıyorsun herhalde bu yüzden bütün vücudun buna tepki veriyor dedi.halk arasında kurdeşen diyorlarmış buna.Stres sıkıntıdan oluyormuş canım.Adetinin normale dönmesine sevindim.Bayağı zor bi dönem geçirmişsin.Geçmiş olsun canım.Ben bu ayda gitmeyecem doktora iki üç ay dinlenmek istiyorum ama ovulasyon testini yapmaya devam edecem.Ben 1978 doğumluyum.olsun ne yapalım yaşıtlarımın kocaman çocukları var benimde olacak seninde olacak ben inanıyorum.Hiç kaybetmiyorum inancımı.Kaybetmeyişimin nedenide sizlerle burdan böyle dertleşip rahat olmamdan.Sizlerle birgün inşallah tanışırız çünkü farkındamısın Pelin biz aslında çok şey paylaşıyoruz.Aynı şehirde olsak ne güzel olurdu bir araya gelip sohbet ederdik. Sizlere gerçekten çok alıştım.

Sagol canim srninde kutlu olsun yeni gordum msj iyi geceler

Hazirancım sen nasılsın.Yanlış hatırlamıyorsam iğne vurulmuştun ve beklemedeydin değilmi.Hadi bakalım Allahın izniyle olur inşallah.bizi habersiz bırakma gelişmeleri yaz bize olurmu canım.öpüyorum seni.

Canım benim, yediklerinede dikkat et. Kaşıntı yapan yiyeceklerde olabilirmiş. Tez zamanda iyileşmen dileğiyle. Bende 1981 doğumluyum canım, dediğin gibi tam dost, arkadaş ve kardeş olduk burada buda hoşuma gidiyor. Sizlerle güçlü hissediyorum. Birbirimize destek oluyoruz.

Canim benim benim 23de adet olmam gerekiyor bakalim kismet pek umutlu degilim cok canım sıkķın beni herkes hamile saniyor klomen ve catlatma ignesi beni mahfetti gobegim cok cikti 6 kilo aldim bu eziyet e allahim bana bebek nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…