Canım, merhaba.
Geçen ay mayısın 8'inde adet olduğumda 3 günlük az bir kanamam oldu. Sonra Dr.gitmedim, eşim kontrol olsun diye bekledim. Eşimde sorun yok tahlilleri temiz çıktı. Ama bende bu 2 haftadır sulu akıntım vardı. Anlattım sizede bunları. Kendi kendime acaba üşüttümmü dedim. Birde geçen ay tam adet olmadım diyerek bir sağlık ocağına gideyimde idrar yollarıma baksın antibiyotik yazsın içerim geçer dedim. Gittiğimde Dr. hamilelik var mı dedi. Bende malesef dedim. Korunuyor musun dedi. Hayır dedim. İlaç. yazmam dedi. Git, kadın doğumcuya görün, önce kanda gebeliğe bakılsın dendi. Neyse bende Mayısın 20'sinde sinirlendim hemen acile gideyim alayım dedim. Kan testi yapıldı negatif, çocuk yok. Neyse bu durumda tekrar sağlık ocağına gitmeyeyim durumumu burda söyleyeyim dedim. Dr. da bana ilaç yazacak, gözümün önünde google vajinal enfeksiyon yazdı. ilk çıkan ilacıda bana yazacaktı. Sinir oldum, böyle ilaç yazıyorsanız ben tıp okumadım ama vajinal enfeksiyona bildiğim ilaç var onu yaz dedim. Suratıma baktı sinirlendi, sen en iyisi kadın doğuma çık dedi. Neyse aldırmadım, eve geldim..
Bu aralar o sulu akıntım devam ediyor, bazen öğlene kadar duruyor, arada bir geliyor ama iyi sulu..ama hastalığımada az kaldı diyorum. Dün ayın 29'unda benden sabah pembemsi o akıntımla karışık lekeler geldi. sonra akşama saat 20:00 gibi bordo renkte siyahta değil kırmızıda değil, leke oldu. Eyvah bu ayda hastalandım dedim. eşimede dedim, gene olmadı diye.. Sonra ped koydum bu leke hafif kahverengiye döndü, ped hiç kirlenmedi bile. Bir ılık suyla yıkadım, temizlendim silindim. Sanki o kanama bende olmamış gibi tertemizdi. Şaşırdım, hastalığım gitti.
Bugün sabah, gene peçeteye çok azz açık kahverengi leke sulu akıntıyla geldi. Ben hep klomen beni mahvetti diyorum, bir göbek oluştu bende, şişkinlikte cabası...Bebek gibi duygusalım ufacık basit bir filme bile ağlar oldum. Bu ilaç hastalığımıda söktürmüyor dedim. Ben en iyisi Başka Dr. gideyim durumu anlatayım, şu tüp kanalları neymiş onlarıda sorayım dedim.
Neyse çok uzun anlattım, başımdan geçenleri anlatmak istedim sizlere...Gittim Dr. bu zamana kadar başımdan geçen dönemi anlattım, beni burada bilen takip eden nelerden geçtiğimi bilir. Neyse Dr. Alttan muayene etmedi. Karnımdan ultrasonla baktı. Hastalanmıyorsun dedi. Şuan rahim duvarların çok kalın belkide hamile kalacaksın dedi, ben orada ağlamaya başladım. Ufacık bir laf ufacık hamile olabilirsin kelimesi bile nasıl etkiliyor. Dr. baktı, evet ayın 8'inde hastalanmazsan tahlil yapalım dedi. Bana bu arada iltihap için "monodoks" verdi. Bu hamileliği dahada hızlandırırmış..Eğer varsa tabiiiki.. birde Folik asidine devam et. dedi.. Bendeki gelişmeler böyle devam etmekte. Bugün bir heyecan doldu içime az bir ümit olsa bile sizlerle paylaşmak sizlerede umut olmak için içimi döktüm.... İnşallah hamile kalırım, Allahım herkese versin. Eve geldim, dua ederek ağlıyorum. Anne olmak istiyorum, küçükken oyuncak bebeklerime çok annelik yaptım. Şimdi gerçek bebeğe anne olmak istiyorum. Herkese nasip etsin, çocuk hasretiyle kalmayalım.