- 15 Nisan 2014
- 530
- 927
-
- Konu Sahibi Haziran1985
cnm ovlasyon testini nerden aldın markası ne doktorum bana klomen verdi bugun 18de de gel dedi tlf bilgi verir misiniz
Canım benim doktorun sana klomen verdiyse bu ovulasyon testine gerek kalmıyor.Çünkü yumurtlayacağın tarihi kendi söylüyor ve birde ilişki günleri öneriyor.Ben bu ay klomen kullanmadığım için böyle bir yola başvurdum.Adet olursam yine klomene başlıyacaz herhalde.cnm ovlasyon testini nerden aldın markası ne doktorum bana klomen verdi bugun 18de de gel dedi tlf bilgi verir misiniz
İlk kez klomen kullandım ama olmadı bakalım bugün tekrar gidicem doktora ama klomenden sonra tüm dengem bozuldu ilaçtan dolayı galiba çünkü çok ilaç kullanan biri değilim ağrı kesici bile içmem
anladım canım, dün hastalanmam gerekirdi, olmadım. Bugünde Dr. gidecektim gidemedim. Normalde ben hep adetime 5 ggün kala ya da bazen 3-2 gün kala adet olurdum. Bazen kırk yılda bir tam aydan aya olurdum. Böyle hiç geçmezdi. Bakalım, yarın için randevu aldım, bugün gecede hastalanmazsam yarın Dr. ne diyecek bakalım. Umudum yok aslında klomen kesin birşeyler yaptı diyorum. Bakalım sonuçtan hemen sonra yazarım.
Melody ağrıların olması çok normal 5 ten fazla (artık sayısını bile hatırlamıyorum) iğne vuruldum iğneden hep sonra ağrım oldu.Yumurtaların çatladığını gösteriyor o ağrılar bir süre sonra geçer batma gibi bişey değilmi.inş cnm inş tutar ikimizinde ben de bekliyorum heyecanla daha iğneyi vurulalı bir 2-3 gün oldu ama adet olacakmışım gibi ağrı başladı bugün sende varmı ağrı ? bana doktor rahmin kalınlaşması için jel verdi acaba ondan mı ağrıyor ?
cvp için tşkler peki ne yapmayı düşünüyosun ...
Canım benim hadi bakalım hayırlısı.Ben internet üzerinden aldım.20 TL.İçinde 20 adet ovülasyon testi ve 6 tane gebelik testi var.Tam adetimin 15.günü koyu çıktı ama ben o günü değerlendiremedim.Çok üzgünüm bu ayda olmayacak.Senin güzel haberlerini bekliyorum çok öpüyorum kendine iyi bak.
batma ağrılarım geçti cnm bu ağrı adet olacakmış gibi sanırım jel in etkisiyle oluyor rahim kalınlaşıyorMelody ağrıların olması çok normal 5 ten fazla (artık sayısını bile hatırlamıyorum) iğne vuruldum iğneden hep sonra ağrım oldu.Yumurtaların çatladığını gösteriyor o ağrılar bir süre sonra geçer batma gibi bişey değilmi.
anladım canım, dün hastalanmam gerekirdi, olmadım. Bugünde Dr. gidecektim gidemedim. Normalde ben hep adetime 5 ggün kala ya da bazen 3-2 gün kala adet olurdum. Bazen kırk yılda bir tam aydan aya olurdum. Böyle hiç geçmezdi. Bakalım, yarın için randevu aldım, bugün gecede hastalanmazsam yarın Dr. ne diyecek bakalım. Umudum yok aslında klomen kesin birşeyler yaptı diyorum. Bakalım sonuçtan hemen sonra yazarım.
Canım benim doktorun sana klomen verdiyse bu ovulasyon testine gerek kalmıyor.Çünkü yumurtlayacağın tarihi kendi söylüyor ve birde ilişki günleri öneriyor.Ben bu ay klomen kullanmadığım için böyle bir yola başvurdum.Adet olursam yine klomene başlıyacaz herhalde.
Canım benim doktorun sana klomen verdiyse bu ovulasyon testine gerek kalmıyor.Çünkü yumurtlayacağın tarihi kendi söylüyor ve birde ilişki günleri öneriyor.Ben bu ay klomen kullanmadığım için böyle bir yola başvurdum.Adet olursam yine klomene başlıyacaz herhalde.
Pelincim güzel haberlerini bekliyoruz hep birlikte.
Canim insallah yarin hamile haberini aliriz inan kendim gebe kalmis gibi cok sevinirim
Çok sağol canım benim. Biliyorum zaten sizlerle can yoldaşı olduk. Öpüyorum hepinizi.
Amin canım, inşallah..Bugün sabah DR. gittim, karnıma ultrosonla baktı gene epey kalın dedi. Kan tahlili yaptırdım. Öğleden sonra 13:30 da alacağım. Hala umudum yok hastalanacakmışım gibi ağrım var. Ama sık sık da kontrol ediyorum. Birşey yok. Allahım yüzümüze gülsün.
inş.hamileolrsun tekrar ihtiyaç duymazsın
Amin canım, inşallah..Bugün sabah DR. gittim, karnıma ultrosonla baktı gene epey kalın dedi. Kan tahlili yaptırdım. Öğleden sonra 13:30 da alacağım. Hala umudum yok hastalanacakmışım gibi ağrım var. Ama sık sık da kontrol ediyorum. Birşey yok. Allahım yüzümüze gülsün.
Pelincim üzülme sakın.Bak ben bu ay ovülasyon testi yaptım.Bu testtede olsa çift çizgiyi görmek çok güzel.Ben bu ay klomen kullanmadığım için bu yola başvurdum.Önümüzdeki ayda bu teste devam edecem.Çok uygunada aldım gittigidiyor comdan.Canım benim 6 test yaptım günden güne koyulaştığını gördüm en sonunda 15.gün net koyulaştı.Burdan resim yollamayı bilsem şekillerini gönderecem ama nasıl yapılıyor bilmiyorumki.Testle ilgili soracağın bişey olursa ben her zaman yanındayım.yeterki üzülmeyelim.
Arkadaşım sakın moralini bozma ilkinde olmadıysa ikincide olur.Umudumuzu yitirirsek olurmu hiç bebişlerimiz gelirmi.Klomen nasıl bir yan etki yaptı sende.Benim ruh halimi bozuyor hep.Sebepsiz ağlıyorum sürekli.Ama umudumu kaybetmiyorum arkadaşlar lütfen birbirimize destek olalım bizim birbirimizden başka kimimiz var.Hepinizi çok seviyorum.Keşke imkanımız olsaydıda şöyle masa başında toplanıp sohbet etseydik.
Bugun doktorum klomen verdi hormonlarim duzgunmus pazar gunu baslicam klomen kullanip gebe kalan varmi ?
Pelincim üzülme sakın.Bak ben bu ay ovülasyon testi yaptım.Bu testtede olsa çift çizgiyi görmek çok güzel.Ben bu ay klomen kullanmadığım için bu yola başvurdum.Önümüzdeki ayda bu teste devam edecem.Çok uygunada aldım gittigidiyor comdan.Canım benim 6 test yaptım günden güne koyulaştığını gördüm en sonunda 15.gün net koyulaştı.Burdan resim yollamayı bilsem şekillerini gönderecem ama nasıl yapılıyor bilmiyorumki.Testle ilgili soracağın bişey olursa ben her zaman yanındayım.yeterki üzülmeyelim.