Bu durmda 13. gün olmuş gibi görünüyor,ort değerin son orda görünmüş ve birden ateşin fırlamış,bundan sonraki iki günde böyle yüksek giderse kesinleşir.bence çalışmalar da iyi hadi hayırlısı olsun inşallah,sen ateşini kaydetmeye devam et bundan sonra da bakarız :)
hoşgeldin matematik. bende sorun olup olmadığını bilmiyorum4 ay bekledim olmadı ablam dr. ona sordum araştırdım ve kullandım. geçen ay 2 yumurtaoluştu. ama gebelik olmadı bu ay yumurta takibi yaptırmadım. bakalım.
bu arada julia cumartesi ateşim 36.4 pazar ateşim 36.6 yumurtlama olmuşmu acaba?pazar14 günüm:uhm:
saol heoz hoşbulduk.
Bişiy sorcam müsadenle...klomen i kadın doğumcuya giteden kendin mi alıp kullandın?kaç günde kaç tane alıyorsun acaba?
heoz canım sen çatlama iğnesi yaptırmadın değil mi? kendisi çatlasın diye bekliyosun ama iğne olursa olgun laşmış yumurtaların hepsi çatladığı için ikiz gebelik şansı artıyormuş böle duydum bilgine....
bu ara benim iğne olalı 2 gün geçti kasığımda ağrı var gerilme var normal mi acaba bu arada öle akıntı falan yok yaa yoksa iğneye rağmen çatlamadımı acaba?
çatlatma iğnesi yaptırmadım cnm. hatta dr muayenesine bile gitmedim bu ay kaç yumurtam var hiç bilmiyorum. sadece ateş ölçüyorum juliada yorumluyor sağolsun çörekotu yiyorum aklıma geldikçe çatlamasına yardımcı oluyormuş. Hayırlısı artık ne diyim. Bu ayda olmassa eşimde bende sıkı bir kontrolden geçeriz sanırım. Eşime dedim bu ay olmazsa senden bilecem diye. Yahu benim dedem babamı 50 yaşında yapmış diyor. Asla kendine toz kondurmuyorkaydirigubbakcemile3
valla süpermiş sende akıntı varmı çatlamayı sadece ısı ile değil akıntı ilede biliyorlar ya bende akıntı yok yaaa yada ne bileyim öle bi anlattılar ki çok olacak diye bekliyorum omu gelmiyo ne bilemedim
Bence 13. gün çatladı, ateşinin illaki 37 olması gerekmiyor.36.5le hamile kalan bile var,sen ona takılma boşver.
Akıntın hemen başlamayabilir,çatlmadan sonraki 5-7.günden sonra daha yoğunlaşıyor.
Çatlatma iğnesini illa herkese vermiyorlar,ben iki kullanmamda da çatlatma iğnesi olmadan hamile kaldım.
ben akıntıyı klomen kullandığımdan beri anlayamıyorum genelde beyaz krem gibi oluyor kullanmaya başladıktan sonra
aynen ben kullanmadan önce sanki daha çoktu yani ben hissediyodum şimdi bekliyorum yaaa gelmiyo gibi çatlama olmadımı diye korkuyorum doktorda tekrar çağırmadı 15 gün sonra test yapalım dedi o kadar yaaaa ben çok merak ediyorum ne duırumda yım diye
Akıntın hemen başlamayabilir,çatlmadan sonraki 5-7.günden sonra daha yoğunlaşıyor.
Çatlatma iğnesini illa herkese vermiyorlar,ben iki kullanmamda da çatlatma iğnesi olmadan hamile kaldım.
Heoz ısıdan değişik şekillerde anlaşılıyor,ben şöyle anladım benim önce sağ kasığım çok ağrıdı,ateşim bir kademe çıktı,sonra sol kasığım çok ağrıdı ateşim birden fırladı ve ağrılarım kesildi.ıkisi aynı gün de çatlayabilir ,hayırlısı beklemek lazım.
Merve akıntın için erken sen DPO 5-7.günden sonra gelene bak,kremsi akıntın oluyorsa iyiye işaret demektir.Bu bazen geç de olabiliyor.