Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

çatlatma iğnesini klomen bittikten kaç gün sonra yaptırdın 13 gündeyse benimle aynı gidiyorsund emektir:lepi:

25 nisan sat tarihim EVET 13.GÜN igne yapıldı bugün 16 .cı gün oluyoo 12 gün sonra bakacağız artık ne durumdayız diyeeee

25 nisan sat tarihim EVET 13.GÜN igne yapıldı bugün 16 .cı gün oluyoo 12 gün sonra bakacağız artık ne durumdayız diyeeee

benim de 22 mayıs aynı gün demekki. ama ateş 2 gün önce düşüyormuş. bende bugün gidip yumurtalarıma baktırsammı diye düşünüyorum merve 15. günüm eğer julia ile bbt den tespit ettiğimi< ovülasyon 13. gün olduysa şu an görünmemesi lazım belki öğleden sonra giderim

ya bide sağ tarafta bi ağrı böle batma gibi gerinme gibi değişik bir ağrı var ben dış gebelik geçirdiğim için çok korkuyorum

ya bide sağ tarafta bi ağrı böle batma gibi gerinme gibi değişik bir ağrı var ben dış gebelik geçirdiğim için çok korkuyorum

hamile olanların memelerinde şişlik ve uçlarında ağrı kaşıntı oluyormuş benimkiler gayet normal sende varmı bir değişiklik. julia sende olmuşmuydu böyle belirti adet günü öncesinde?

Heoz karındaki şişlik karın içinde oluşan gazdan demişti doktorum,hamileliğin erken belirtilerinden biri.
ınş da öyledir.
Bence de doktoruna görün bir kere çatladığından emin ol iyi olur.

Heoz karındaki şişlik karın içinde oluşan gazdan demişti doktorum,hamileliğin erken belirtilerinden biri.
İnş da öyledir.
Bence de doktoruna görün bir kere çatladığından emin ol iyi olur.

evet gideyim bencede bugün benim dr alttan muayene etmiyor karından bakıyor acaba çatlamış olanı anlayabiliyormuki?

yok canım ya o belirtiler için çok erken bende bile çok geç çıktı,sadece gaz veakıntı.

Tabiki anlar yumurta yoksa bitmiş demektir,çatlayan yumurta da şekil olarak farklı oluyor

Tabiki anlar yumurta yoksa bitmiş demektir,çatlayan yumurta da şekil olarak farklı oluyor

hıımm tmm cnm ya ben bugün öğleden sonra gideyim zaten alt katımda:))kaydirigubbakcemile3
sen bu arada kamuda mı diş hekimisin?

Yok ,benim kendi muayenehanem var,çalışmaya çalışıyorum bu aralar:) midem çok kötü

ama kaç tane olduğunu bilmiyosun ki ama yinede baktır sen bizde haber ver

ama kaç tane olduğunu bilmiyosun ki ama yinede baktır sen bizde haber ver

tmm cnm benim tahminim 2 ve üstüdür diye nedden diyeceksin geçen ay ben 5. günü değil 6. günü başladım komene ve 5 adet değil 4 adet içmiştim. 15. günde kontrolde biri 20mm biri 15mm iki yumurta vardı. bu ay herşeyi eksiksiz yaptım ilaç kullanımında bakalım hayırlısı artık göreceğiz.

valla bende hamililiğe ait hiç bir belirti yok ama zaten olmazda sanıyorum çünki döllenme bile 24 saatte oluyo ve rahme ulaşması 6 gün gibi orda yerleşince beta hgc çıkıyo verdiği hormanla bizdede değişiklik başlıyo diye biliyorum

bide alttan muayene ediyolar biliyorum benimki öle bakıyo milimetrik hesaplar üsten bakamyla anlaşılmaz dedi doktorum

yani en erken öğrenmem benim 17 si gibi olur aslında

evet doğru diyorsun bu arada benim dünden beri acayip başım ağrıyor minoset aldım ama banamısın demedi gece 4 kez ağrıya uyandım benim ağrımı ya voltaren İM yada arveles tb geçiriyordu ama hamilelik düşündüğüm için ikisinide kullanamıyorum ne yapacağımı şaşırdım valla:1no2:

bide alttan muayene ediyolar biliyorum benimki öle bakıyo milimetrik hesaplar üsten bakamyla anlaşılmaz dedi doktorum

benimki alttan bakmıyor alalahallah julia seninki nasıl bakmıştı yumurtalarına:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…