evet doğru diyorsun bu arada benim dünden beri acayip başım ağrıyor minoset aldım ama banamısın demedi gece 4 kez ağrıya uyandım benim ağrımı ya voltaren İM yada arveles tb geçiriyordu ama hamilelik düşündüğüm için ikisinide kullanamıyorum ne yapacağımı şaşırdım valla:1no2:
aman sakın ağrı kesici falan alma yani aslında doğanın kanunu reg geçikene kadar alına nve yapılan uygulamadan bebek etkilenmez derler ama biz o kadar planladık ki doğa kanunu bizde geçerlimi bilmem
ay sen dedin ben yaşadım bölyle gögsümde bir gerinme de hissediyorum yaaa
bende ara ara çaktırmadan elliyom ağrı varmı diye hiç bişe yok
ben bi görüşmeye gidiyoırum gelince yazmaya devam ederim sen nerde çalışıyodun
Doktorun en iyisini bilir ama bakalım ateşin ne olacak ,Ateşin yanıldığı pek görülmemiştir,olabilir de olmayabilir de,bu çatladığında acaba ateşin nasıl değişecek ona bakalım,hayırlı olsun ne güzel yumurtan sağlıklı,en azından hala şansın var,çalışmalar için bişey dedi mi?
Bence bu yumurtan çatlayınca daha da yükselecek, şu an için sorun yok, siz çalışın bugün yarın,bu fırsat kaçmaz.
Normalde herkeste 1 yumurta oluşuyor, belki de bakardı o zaman ,çatladıysa göremez zaten diğer bölgeyi,belki de tek yumurtan oluşmuştur belli de olmaz, yarın ki değerin kaç çıkacak bakalım ona göre daha iyi yorumlayabiliriz
Benim sağdaki tek 17-18 mm soldakiler 15 mm di .İlki 14. gün diğerleri de 16. gün çatladı