Benim fertilityfriend.com da yapılmış çizelgem var onu yükleyebilirm.
mavi çizgi doktorumun söylediği ilk yumurtamın çatladığı gün.
http://www.fertilityfriend.com/home/2ce44e
Günaydın cnm dün giremedim dışarda denetimdeydim. Senin için çok sevindim benim planıma göre çarşamba gibi gidecektim ama kısmet olmadı. önümüzdeki hafta giderim artık kaçıncı günündü 15mm oldu? bide ben julianın tavsiyesiyle ateş ölçüyorum bak yazayım sana
9. gün 36,4
10. gün 36,3
11. gün 36,4
12. gün 36,2
julia şimdi ovülasyonun olmadan önceki zamanı ve olduktan sonraki zamanı nasıl anlayacağım ve hamile olduğumu anlayabiliyormuyum ateşten bana biraz bilgi verirmisin?
merhaba canım benim 15mm 11.gün idi bugün tekrar gittim biri 19 mm diğeri 18 mm omuş bugün iğne varecek doktor çatlatma için dedi bide kan verdim kalitelimi yumurta diye ona bakılacakmış ya ben ölçmedim ateşimi
inanın bizim bir çok ağrımız psikolajik geçen ay sağ kasığım nasıağrıyodu inanamazsınız yumurtanın büyüdüğünü çatladığını anlamıştım bu ay ağrı kontrol ediyorum ya hiç ağrı duymuyorum yaaaa bu nası bişey
iyide en çok düştüğü 11. günde görülüyor ikinci yumurtan ne zaman çatlamış peki senin?
aynen geçen ay bende çok ağrı yaşamıştım bu ay hiç bişe yok sadece bugün itibariyle karnım şiş gibi bende12. günümdeyim bugün senin kaçıncı günün oldu 13. gününmü?
sonucumu öğrendim kaliteli imiş yumurtalar şimdi iğne zamanı bakalım hayırlısı artık isteyen herkes sağlıkla evlatlarını kucağına alsın
çatlatma iğnesini bugünmü olacan dr ne zaman ilişki önerdi peki?
merhaba 2 seneyi geçti korunmayı bırakalı eşim varikosel ameliyatı oldu gerçi sperm sayısı iyiydi ama onun hem sağda hem solda tıkanıklık vardı geçen sene nisanda oldu ameliyatını bendede iltihap çımıştı iğne vurundum geçti her ay düzenli olurdum adet en son ocak ayında adet olunca 1.ci ve 2. ci günü bi teyzeye karnımı ovdurdum kasıklarımı falan çekti sağ tarafım çok acımıştı insan heryere başvuruyor artık ondan sonra adet görmeyince hamile olduğumu sandım ama olmadı tabi şubat ve martta adet olamadım ayın 15 inde olurdum ilaç verdi doktorum adet olmamı sağlayıcı martın 30 unda oldum o ay gitmedim doktora mayısın 3 ünde adet olunca telefon açtım dr yumurtlama takibi yapalım demişti enson ocakta gittiğimde (tabi ben geciktirdim) adetin 3.üncü günü gel dedi gittiğimde klomen ve folik yazdı klomen pazartesi sabah bitiyor 1 gün bekleyip gel demişti ama salımı gitsem çarşambamı gitsem bilmiyorum.Sağ yumurtamda tembellik varmış hayırlısı bakalım inşallah işe yarar yaptırmadığım test kalmadı çünkü bende çok istiyorum ikiz olsun tıpatıp benzeyen ikiside kız yada ikiside erkek incir kürüne başlayım diyorum eşimede fındık fıstık yedircem rejim yapıyor spora gidiyor gerçi ama göbeğinde fazlalık var diye bana kızar şimdi ben göbek ertimeye çalışıyorum sen fındık fıstık yediriyorsun diye süt muz artık ne yapabilirsem işi şansa bırakmamak lazım ben çok üstüne düşmedim belkide ilk sene tedaviye özenseydim hep aralıklarla gittim
merhaba 2 seneyi geçti korunmayı bırakalı eşim varikosel ameliyatı oldu gerçi sperm sayısı iyiydi ama onun hem sağda hem solda tıkanıklık vardı geçen sene nisanda oldu ameliyatını bendede iltihap çımıştı iğne vurundum geçti her ay düzenli olurdum adet en son ocak ayında adet olunca 1.ci ve 2. ci günü bi teyzeye karnımı ovdurdum kasıklarımı falan çekti sağ tarafım çok acımıştı insan heryere başvuruyor artık ondan sonra adet görmeyince hamile olduğumu sandım ama olmadı tabi şubat ve martta adet olamadım ayın 15 inde olurdum ilaç verdi doktorum adet olmamı sağlayıcı martın 30 unda oldum o ay gitmedim doktora mayısın 3 ünde adet olunca telefon açtım dr yumurtlama takibi yapalım demişti enson ocakta gittiğimde (tabi ben geciktirdim) adetin 3.üncü günü gel dedi gittiğimde klomen ve folik yazdı klomen pazartesi sabah bitiyor 1 gün bekleyip gel demişti ama salımı gitsem çarşambamı gitsem bilmiyorum.Sağ yumurtamda tembellik varmış hayırlısı bakalım inşallah işe yarar yaptırmadığım test kalmadı çünkü bende çok istiyorum ikiz olsun tıpatıp benzeyen ikiside kız yada ikiside erkek incir kürüne başlayım diyorum eşimede fındık fıstık yedircem rejim yapıyor spora gidiyor gerçi ama göbeğinde fazlalık var diye bana kızar şimdi ben göbek ertimeye çalışıyorum sen fındık fıstık yediriyorsun diye süt muz artık ne yapabilirsem işi şansa bırakmamak lazım ben çok üstüne düşmedim belkide ilk sene tedaviye özenseydim hep aralıklarla gittim
ya arkadaşlar bişey sorucam ama garipsemeyin lütfen
Sağlıklı bir kadında klomen kullanıp ikiz bebeklere hamile kalabilir mi?klomen +çatlatma iğnesi falan hiç bi sorunu olmayan kadınlara da uygulanıo mu?
Yani dr. a gidip bunu söylesem, beni tersler mi ,bene ikiz bebeklerim olsun çok istiyorum....opuyorumnanaktan
nejla inş dilesdiğin gibi olur canım yaşın kaç 2 sene içinde doktora gitmedin mi hiç
korunmayı bıraktık 2 ay sonra doktora gitmek istedim herkes doktor 1 sene geçmeden bakmıyor falan dedi 6 ay falan geçtikten sonra dayanamadım gittim zeynep kamile gittim bir sürü test yaptırdım iltihap çıktı bende sadece ,birde rahmim geriye yatıkmış ve biraz dönükmüş ama hamile kalmanı falan etkilemez kesinlikle dedi dr um.eşimide ürolojiye yolladılar varikosel çıktı iki taraflı zeynep kamildeki doktor eşin ameliyat olması lazım çocuğu olmaz dedi sonra bölge hastanesine gitti ordaki doktor bu sperm sayısıyla çocuğun olur ama % 50 yaşsın var ameliyat olursan daha çok artar dedi kasıklarında ağrısıda olurdu çok ayakta duranlarda ağır spor yapanlarda olurmuş bu problem eşimde hem ayakta çalışıyor hemde futbol çok oynar neyse ameliyat oldu sonuçta ve değerleride normale döndü ben arada bir süre gitmedim çabuk pes etmiştim, hep benim çocuğum çabuk olacak doktorlarda uğraşmıyacağız derdim ama olmadı uğraşıncada moralmen çöktüm gerçi her testi yaptırdım bende sorun yok eşim ameliyat oldu düzeldi onda sorun yok insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyor allahım vermeyecekmi acaba diyorsun işte ben ozamanlardada bıraktım doktoru şimdi başka biryere gidiyorum en son yumurtlama takibi kaldı onuda yapalım dedi doktor yaptırdığım testlerede bakarak bakalım hayırlısı
ya arkadaşlar bişey sorucam ama garipsemeyin lütfen
Sağlıklı bir kadında klomen kullanıp ikiz bebeklere hamile kalabilir mi?klomen +çatlatma iğnesi falan hiç bi sorunu olmayan kadınlara da uygulanıo mu?
Yani dr. a gidip bunu söylesem, beni tersler mi ,bene ikiz bebeklerim olsun çok istiyorum....opuyorumnanaktan
bütün ateş değerlerini koyar mısın olmuş gibi duruyor