- 27 Ocak 2010
- 4.049
- 27
Gaz normal,inş döllenme olmuştur :)
gaz değil ama şişlik var:uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaz normal,inş döllenme olmuştur :)
çatlatma iğnesini klomen bittikten kaç gün sonra yaptırdın 13 gündeyse benimle aynı gidiyorsund emektir:lepi:
gaz değil ama şişlik var:uhm:
25 nisan sat tarihim EVET 13.GÜN igne yapıldı bugün 16 .cı gün oluyoo 12 gün sonra bakacağız artık ne durumdayız diyeeee
Heoz ısıdan değişik şekillerde anlaşılıyor,ben şöyle anladım benim önce sağ kasığım çok ağrıdı,ateşim bir kademe çıktı,sonra sol kasığım çok ağrıdı ateşim birden fırladı ve ağrılarım kesildi.İkisi aynı gün de çatlayabilir ,hayırlısı beklemek lazım.
Merve akıntın için erken sen DPO 5-7.günden sonra gelene bak,kremsi akıntın oluyorsa iyiye işaret demektir.Bu bazen geç de olabiliyor.
ya bide sağ tarafta bi ağrı böle batma gibi gerinme gibi değişik bir ağrı var ben dış gebelik geçirdiğim için çok korkuyorum
Heoz karındaki şişlik karın içinde oluşan gazdan demişti doktorum,hamileliğin erken belirtilerinden biri.
İnş da öyledir.
Bence de doktoruna görün bir kere çatladığından emin ol iyi olur.
Tabiki anlar yumurta yoksa bitmiş demektir,çatlayan yumurta da şekil olarak farklı oluyor
benim de 22 mayıs aynı gün demekki. ama ateş 2 gün önce düşüyormuş. bende bugün gidip yumurtalarıma baktırsammı diye düşünüyorum merve 15. günüm eğer julia ile bbt den tespit ettiğimi< ovülasyon 13. gün olduysa şu an görünmemesi lazım belki öğleden sonra giderim
Yok ,benim kendi muayenehanem var,çalışmaya çalışıyorum bu aralar:) midem çok kötü
ama kaç tane olduğunu bilmiyosun ki ama yinede baktır sen bizde haber ver
yani en erken öğrenmem benim 17 si gibi olur aslında
bide alttan muayene ediyolar biliyorum benimki öle bakıyo milimetrik hesaplar üsten bakamyla anlaşılmaz dedi doktorum