Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

klomen kullanan çoğu kişi bunu yaşıyormuş,merak etme sorun yok.

julia merhaba canım bişey sorcam bende vajinal kuruluk var sendede olmuşmuydu hani akıntı artacak falan derken bende bişey yok yarın doktora gideceğim bakacak ne durumda diye sende böle kuruluk hissi oldumju?

julia merhaba canım bişey sorcam bende vajinal kuruluk var sendede olmuşmuydu hani akıntı artacak falan derken bende bişey yok yarın doktora gideceğim bakacak ne durumda diye sende böle kuruluk hissi oldumju?

Ne zamandan bahsediyoruz şimdi?
bende olmadı hiç bir zaman,yumurtlamaya kadar uzayan akıntı,yumurtlamadan sonra da kremsi ,sulu akıntı oldu.

Ne zamandan bahsediyoruz şimdi?
bende olmadı hiç bir zaman,yumurtlamaya kadar uzayan akıntı,yumurtlamadan sonra da kremsi ,sulu akıntı oldu.

ben klomene yeni başaldım ilk ayın dün ilaçım bitti böle bi hassaslık var kuruluk var herkes akıntı artıyo diyor bende bi akıntıda yok ne şimdi yumurta oluşmadı demek mi bu benim böle bir soruynum bile yoktu sadece işi kolaylaştıralım diye yapmıştım çok üzülürüm.bu arada benim tek tüpüm yok sağ taraftanda yumurta oluşsun dişye klomen verdi doktor

Yok canım daha erken senin için ,akıntın artar,henüz yumurtan çatlamaya hazır konumda değil demek ki,o sorun değil.doktor konrolün olacak ne de olsa sana çalışma günleri verir çatladığını görür sorun olmaz,inş bebeğin de gelir :)

yeni geldim tşk ederim valla bende okuyunca yazılanları dedim niye bi akıntı falan yok yoksa bişey olmadımı diye ohh rahatladım aslında moralde en iyisi ben panik yapmıyım diyorum telşa gerek yok diyorum birden yaşım geçiyo diye panik oluyorum sonrabyok be diyorum falaan falan geçen sene bu zmanlar yapalım canım derdim şuan hemen diyorum işte böle bişeyÇok üzgünüm çoook

Rahat olun doktorunuz her türlü riski biliyor, elbet tedbirini alacaktır,nasip işi bunlar Allaha bıraktık,biz tedbirimizi aldık ,elimizden geleni yaptık tevekkülü Allaha ,hayırlısıyla bebekleriniz gelir inşallah :)

ne güsel söyledin bende bide doktora karşı güven azaldı ilk gebeliğimi takip eden doktor halen muallakta olan ikinci (dış) gebeliğimi sonlandırdı ve uyguladığı tedavı ve ilgisizliği çok kötü idi bide benim suçum gibi hissettirdi diğer doktor normal gebeliikti ddei falan filan ve ben karşıtım yani ama şuan en azından temkinli ama güvenmeye çalışarak bu dokotra gidiyorum oda normal herşey dedi bakalım kismet dediğin gibi banada versin rabbim amin:Saruboceq:,

günaydın hepinizeeeeeeeee:1hug:

günaydın heoz doktordasn geliyorum yumaşlara bakıldı sağ tarfat 15 mm sol tarafta 14mm iki tane yumoş var yani bvenim ikiz olması biraz zora girdi zaten olursa sağdan olacak çünki sol da tüp yok ama ben bugün çok pozitifim inanılmaz derecede mutluyum yumuoşumu görünce :)))))))) bide gebelik kesesini kalp atışını kendisini oyyyyyyy ne güzel lülülülülülü

merve benim biri sağdanbiri soldan yumurtalar döllendi nasip işi belli olmaz o :)
Tabi yeter ki b iri olsun da diyoruz ,inş da bebek olsun :)

heoaz nerdesin topiğini bıuraktın mı yoksa ben bugün doktora gittim yumoşlara bakıldı sen neler yaptın sanıyorum sende bu günlerde gideceksin değil mi huhu

kimse yokmu nerdesiniz benim iki tarafta ağrıyo iki yumoşta büyüyo sanıyorum yarın iğne dedi doktor heoz nerdesin

Günaydın cnm dün giremedim dışarda denetimdeydim. Senin için çok sevindim benim planıma göre çarşamba gibi gidecektim ama kısmet olmadı. önümüzdeki hafta giderim artık kaçıncı günündü 15mm oldu? bide ben julianın tavsiyesiyle ateş ölçüyorum bak yazayım sana
9. gün 36,4
10. gün 36,3
11. gün 36,4
12. gün 36,2
julia şimdi ovülasyonun olmadan önceki zamanı ve olduktan sonraki zamanı nasıl anlayacağım ve hamile olduğumu anlayabiliyormuyum ateşten bana biraz bilgi verirmisin?

Son düzenleme:
Heoz ateşin düşmeye başlamış en düşük olduğu gün bileceksin ki yumurtan çatladı,sonra yükselmeye başlayacak,36.7 hatta yukarısı bile olabilir.Eğer ateşin yumurtanın çatladığı günden itibaren 14 gün boyunca düşmez genel olarakyüksek seyrederse hamilelik belirtisi olarak görebiliriz,mesela benim normalde 12. gün ateşim düşmeye başlardı ve 14. gün 36.2 olup hastalanırdım.hamile olduğum ay 37.1 i gördüm ki bu çok yüksek bir ateşti benim için sonra 36.9da sabitlenip kaldı ve düşmedi,ben de test yaptım 13. gün çift çizgi çıktı.
ıkiz olduğunu anlamadık aslında ben diğer yumurtamın çatladığını yok sayarak 13. gün test yapmıştım diğer iki yumurta ilkinden 2 gün sonra çatlamıştı ateşim de gösteriyordu bunu,yani ben 11. gün test yapmışım ve değerim ona göre çok yüksek :)
Sen ateşini günlük ölç bu günlerde takip edelim ben sana yardımcı olacam :)

çok teşekkür ederiğm julia bu günlerde yanımda olman beni çok mutlu ediyor inan bana dilerim bir ay sonra ikizlerimizden konuşuyor oluruz inş.:Saruboceq:

ınşallah canım ya ,ikiz isteyenlere ikiz versin Rabbim :) bana sürpriz oldu size de olsun inşallah :)

senin hamile kaldığın ayın ateş çizelgesi varsa buraya aktarabilirmisişn cnm ya kendimle kıyaslamam kolay olurdu hem birden çok yumurta çatlamasınıza görebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…