klomen kullanan çoğu kişi bunu yaşıyormuş,merak etme sorun yok.
julia merhaba canım bişey sorcam bende vajinal kuruluk var sendede olmuşmuydu hani akıntı artacak falan derken bende bişey yok yarın doktora gideceğim bakacak ne durumda diye sende böle kuruluk hissi oldumju?
Ne zamandan bahsediyoruz şimdi?
bende olmadı hiç bir zaman,yumurtlamaya kadar uzayan akıntı,yumurtlamadan sonra da kremsi ,sulu akıntı oldu.
Yok canım daha erken senin için ,akıntın artar,henüz yumurtan çatlamaya hazır konumda değil demek ki,o sorun değil.doktor konrolün olacak ne de olsa sana çalışma günleri verir çatladığını görür sorun olmaz,inş bebeğin de gelir :)
Rahat olun doktorunuz her türlü riski biliyor, elbet tedbirini alacaktır,nasip işi bunlar Allaha bıraktık,biz tedbirimizi aldık ,elimizden geleni yaptık tevekkülü Allaha ,hayırlısıyla bebekleriniz gelir inşallah :)
günaydın hepinizeeeeeeeee:1hug:
Heoz ateşin düşmeye başlamış en düşük olduğu gün bileceksin ki yumurtan çatladı,sonra yükselmeye başlayacak,36.7 hatta yukarısı bile olabilir.Eğer ateşin yumurtanın çatladığı günden itibaren 14 gün boyunca düşmez genel olarakyüksek seyrederse hamilelik belirtisi olarak görebiliriz,mesela benim normalde 12. gün ateşim düşmeye başlardı ve 14. gün 36.2 olup hastalanırdım.hamile olduğum ay 37.1 i gördüm ki bu çok yüksek bir ateşti benim için sonra 36.9da sabitlenip kaldı ve düşmedi,ben de test yaptım 13. gün çift çizgi çıktı.
İkiz olduğunu anlamadık aslında ben diğer yumurtamın çatladığını yok sayarak 13. gün test yapmıştım diğer iki yumurta ilkinden 2 gün sonra çatlamıştı ateşim de gösteriyordu bunu,yani ben 11. gün test yapmışım ve değerim ona göre çok yüksek :)
Sen ateşini günlük ölç bu günlerde takip edelim ben sana yardımcı olacam :)
heozz topıgın hayırlı olsun gercı gec oldu amaa.s.
İnşallah canım ya ,ikiz isteyenlere ikiz versin Rabbim :) bana sürpriz oldu size de olsun inşallah :)
Heoz ateşin düşmeye başlamış en düşük olduğu gün bileceksin ki yumurtan çatladı,sonra yükselmeye başlayacak,36.7 hatta yukarısı bile olabilir.Eğer ateşin yumurtanın çatladığı günden itibaren 14 gün boyunca düşmez genel olarakyüksek seyrederse hamilelik belirtisi olarak görebiliriz,mesela benim normalde 12. gün ateşim düşmeye başlardı ve 14. gün 36.2 olup hastalanırdım.hamile olduğum ay 37.1 i gördüm ki bu çok yüksek bir ateşti benim için sonra 36.9da sabitlenip kaldı ve düşmedi,ben de test yaptım 13. gün çift çizgi çıktı.
İkiz olduğunu anlamadık aslında ben diğer yumurtamın çatladığını yok sayarak 13. gün test yapmıştım diğer iki yumurta ilkinden 2 gün sonra çatlamıştı ateşim de gösteriyordu bunu,yani ben 11. gün test yapmışım ve değerim ona göre çok yüksek :)
Sen ateşini günlük ölç bu günlerde takip edelim ben sana yardımcı olacam :)