Merhaba kızlar...
İnanmayacaksınız ama dün ve bugün azmettim 187 sayfayı da keyifle okudum zemuszemus sempatiksalakcinni
Artık yazmayı hakettim.
İkizlerine, üçüzlerine ve tekizlerine tümmm hamiş kalmış arkadaşları tebrik ediyor, sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum...
:CüvCüv:
Ben geçen sene 1 Haziran'da kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım mafoldumben
6 ay kadar ara verdik ama epeydir de deniyoruz, tutturamıyoruz malesef. (Eşim çok fazla iş seyahati yapıyor, bazı zamanlar yumurtlama zamanı olmuyor bile) akannehir
Neyse, epeydir olmayınca doktoruma gittim bana kloman benzeri "femara" adlı bir ilaç verdi. 5. gün başladım, günde 2şer tane aldım. 12. gün gittiğimde (salı) bir tane 22-23mm'lik yumurtam oluştuğunu söyledi. (Başka da var mı bilmiyorum) Ve o akşam 2 doz pregnyl iğne oldum. Şimdi çalışmalar sürüyor, bu aralar bebikimin metoduyla her gün çalışıyoruz, bir kaç gün sonra iki günde bire düşürürüz sanırım.
Daha önce 32 günde bir adet görürdüm yani yumurtlamam 18. gün civarıydı, bu ilaç neredeyse 1 hafta erken yumurtlamamı sağladı, beklenmeyen adet tarihimi kestiremiyorum açıkçası.
Ben de sohbetinize katılmak istiyorum, bu süreçte umarım birbirimize destek olabiliriz...olumunekankayizsmile
Sevgiler...opuyorumnanaktan a.s. :enbuyukkk: