Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

8 ay bitti canım.9 ay oldu.stresten çok sıkıldım.aşılama yapan tanıdığım çok iyi bir doktor var ona gidicez eşimle karar aldık

rahim filmi.veya sende hormon testleri yaptırdınız mı eşinin sperm kalitesi felan bakıldımı
heozz doğru söylüyor %15 başarı varmış aşılamada bide bir sürü para sen bilirsin tabiki
ama 1 yıl bekle der,im belli olmaz belki seninki son aylardqa gelecek

canım ya önce aşılama yaptırmak istiyorum para önemlii değil benim için.tüp bebek için hem zamanım yok hemde daha korkutucu geliyor bana.klomen bende kist yaptı ve kuruluk yaptı günüm geçmedi erkenden regl oldum bu neydi anlamadım

parayı geçelim o halde ama aşılamada tutma şansı çok yüksek değil yani ben olsam tüp bebek denerim aşılama da tek fark cinsel ilişki yok ve spermler yıkanıyor onun dışında 8 ay denediğin harici hiç bir durum yok
ama tüp bebekte hatta mikroenjeksiyonda döllenen yumurta rahme konuluyor

yinede son karar sizin tabi bizide bilgilendirrisin gidişattan

bu arada klomen bende hiç erken regl yapmadı kuruluk ta pek olmadı ama mervede olmuştu diye hatırlıyorum

evet bende klomen kuruluk yaptı ve rahmi inceltmişti 1 ya kullandım
şuan kullanmıyorum ama sonunda ne olur bilemem tekrar vkullanadabilirim.

klomen kullandım 3 ay,doktorum 3. ayımda son kullanışın bi daha vermicem ilaç sana dedi..çok dua ettim ve şu an üçüz bebklerime hamileyim... çoook güzel bi duygu..rabbim bütün çocuk isteyenlere göndersin meleklerini..kimsenin kucağını boş bırakmasın...:Saruboceq:

klomen kullandım 3 ay,doktorum 3. ayımda son kullanışın bi daha vermicem ilaç sana dedi..çok dua ettim ve şu an üçüz bebklerime hamileyim... çoook güzel bi duygu..rabbim bütün çocuk isteyenlere göndersin meleklerini..kimsenin kucağını boş bırakmasın...:Saruboceq:

vay beee tebrik ederim allah nazarlardan saklasın darısı başımıza ama ikiz olarak daha iyi olur tabi üçüz gözümü korkutuyor benimakannehir

Merhaba kızlar...
İnanmayacaksınız ama dün ve bugün azmettim 187 sayfayı da keyifle okudum zemuszemus sempatiksalakcinni
Artık yazmayı hakettim.
İkizlerine, üçüzlerine ve tekizlerine tümmm hamiş kalmış arkadaşları tebrik ediyor, sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum... :nazar: :CüvCüv:
Ben geçen sene 1 Haziran'da kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım mafoldumben
6 ay kadar ara verdik ama epeydir de deniyoruz, tutturamıyoruz malesef. (Eşim çok fazla iş seyahati yapıyor, bazı zamanlar yumurtlama zamanı olmuyor bile) akannehir
Neyse, epeydir olmayınca doktoruma gittim bana kloman benzeri "femara" adlı bir ilaç verdi. 5. gün başladım, günde 2şer tane aldım. 12. gün gittiğimde (salı) bir tane 22-23mm'lik yumurtam oluştuğunu söyledi. (Başka da var mı bilmiyorum) Ve o akşam 2 doz pregnyl iğne oldum. Şimdi çalışmalar sürüyor, bu aralar bebikimin metoduyla her gün çalışıyoruz, bir kaç gün sonra iki günde bire düşürürüz sanırım.
Daha önce 32 günde bir adet görürdüm yani yumurtlamam 18. gün civarıydı, bu ilaç neredeyse 1 hafta erken yumurtlamamı sağladı, beklenmeyen adet tarihimi kestiremiyorum açıkçası.
Ben de sohbetinize katılmak istiyorum, bu süreçte umarım birbirimize destek olabiliriz...olumunekankayizsmile
Sevgiler...opuyorumnanaktan a.s. :enbuyukkk:

Merhaba kızlar...
İnanmayacaksınız ama dün ve bugün azmettim 187 sayfayı da keyifle okudum zemuszemus sempatiksalakcinni
Artık yazmayı hakettim.
İkizlerine, üçüzlerine ve tekizlerine tümmm hamiş kalmış arkadaşları tebrik ediyor, sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum... :nazar: :CüvCüv:
Ben geçen sene 1 Haziran'da kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım mafoldumben
6 ay kadar ara verdik ama epeydir de deniyoruz, tutturamıyoruz malesef. (Eşim çok fazla iş seyahati yapıyor, bazı zamanlar yumurtlama zamanı olmuyor bile) akannehir
Neyse, epeydir olmayınca doktoruma gittim bana kloman benzeri "femara" adlı bir ilaç verdi. 5. gün başladım, günde 2şer tane aldım. 12. gün gittiğimde (salı) bir tane 22-23mm'lik yumurtam oluştuğunu söyledi. (Başka da var mı bilmiyorum) Ve o akşam 2 doz pregnyl iğne oldum. Şimdi çalışmalar sürüyor, bu aralar bebikimin metoduyla her gün çalışıyoruz, bir kaç gün sonra iki günde bire düşürürüz sanırım.
Daha önce 32 günde bir adet görürdüm yani yumurtlamam 18. gün civarıydı, bu ilaç neredeyse 1 hafta erken yumurtlamamı sağladı, beklenmeyen adet tarihimi kestiremiyorum açıkçası.
Ben de sohbetinize katılmak istiyorum, bu süreçte umarım birbirimize destek olabiliriz...olumunekankayizsmile
Sevgiler...opuyorumnanaktan a.s. :enbuyukkk:

hoş geldin canım bende bugün gece kuşuyum mesajını görünce cevap vereyim dedim
inş tedavin başarılı olur ve sonucunu alırsın

Merhaba merve, inşallah hep beraber bebişlerimize kavuşuruz...
Sende ne alemde gelişmeler??
(Tabi ben okuya okuya hepinizi tanır gibi oldum) :kedi:

Merhaba merve, inşallah hep beraber bebişlerimize kavuşuruz...
Sende ne alemde gelişmeler??
(Tabi ben okuya okuya hepinizi tanır gibi oldum) :kedi:

merhaba canım;

haftasonu gezdim geldim kapadokyadaydık ürgüptee..

valla bende bişey yok yani doktorum en son yumurta takibi ile yapmayalım dedi bende kendimi dinliyorum yumurta oluştumu çatladımı bulmaya çalışıyorum .
ama galiba yine soltan yumurta oluştu yaaaa. sol kasığım ağrıyo çünkiii
ama bazende sağ ağrıyo eşimde kafayı yeme ya takma ya doktora git diyor.

inş bebişlerimiz olur canım senin ilacı ilk defa duydum .
yan etkisi yoksa ondan mı kullansam acaba

merhaba canım;

haftasonu gezdim geldim kapadokyadaydık ürgüptee..

valla bende bişey yok yani doktorum en son yumurta takibi ile yapmayalım dedi bende kendimi dinliyorum yumurta oluştumu çatladımı bulmaya çalışıyorum .
ama galiba yine soltan yumurta oluştu yaaaa. sol kasığım ağrıyo çünkiii
ama bazende sağ ağrıyo eşimde kafayı yeme ya takma ya doktora git diyor.

inş bebişlerimiz olur canım senin ilacı ilk defa duydum .
yan etkisi yoksa ondan mı kullansam acaba

Güzelce kafanı dağımışsındır inşallah Kapadokya'da hihoyyyt
Biliyoruz bu iş kafaya takmamakla olacak ama takmadan da olmuyor malesef kaydirigubbakcemile3
Benden de bu ay bi geçen salı bir de cumartesi olmak üzere 2 kere yapışkan akıntı geldi??bilmiyorumkismile Ya da ben öyle zannettim?? 2 kez yumurtlama olabilir mi sence??
Ben artık şuram ağrıdı, a bak dilimde metal tadı var falan gibi yanıltıcı vücut dinlemeleri yapmamaya çalışıyorum, çünkü her ay fos çıkıyor malesef:umursamaz:
Bu femarayı doktor verince araştırdım, kadınlar kulübünde de 1-2 başlık var ama esas yabancı sitelerden okudum:
1) Klomenle sonuç alamayanlar buna yöneliyormuş.
2) Klomen gibi yan etkileri yokmuş. (bende baş ağrısı yapmıştı)
3) Klomen gibi bol yumurta yaptırmayıp çoğul gebelik oranını düşürüyormuş
4) Bir de rahim iç tabakasını güzelleştiriyormuş... ??? (kalınlaştırıyor mu ne??) aklinialirimsmile
Canım ben kullandım işte bu ay, bakalım ne olacak, haber veririm.
İnşallah bu ayki rahat oluşun sayesinde güzel haberlerini alırız...
Sevgiler...opuyorumnanaktan

Güzelce kafanı dağımışsındır inşallah Kapadokya'da hihoyyyt
Biliyoruz bu iş kafaya takmamakla olacak ama takmadan da olmuyor malesef kaydirigubbakcemile3
Benden de bu ay bi geçen salı bir de cumartesi olmak üzere 2 kere yapışkan akıntı geldi??bilmiyorumkismile Ya da ben öyle zannettim?? 2 kez yumurtlama olabilir mi sence??
Ben artık şuram ağrıdı, a bak dilimde metal tadı var falan gibi yanıltıcı vücut dinlemeleri yapmamaya çalışıyorum, çünkü her ay fos çıkıyor malesef:umursamaz:
Bu femarayı doktor verince araştırdım, kadınlar kulübünde de 1-2 başlık var ama esas yabancı sitelerden okudum:
1) Klomenle sonuç alamayanlar buna yöneliyormuş.
2) Klomen gibi yan etkileri yokmuş. (bende baş ağrısı yapmıştı)
3) Klomen gibi bol yumurta yaptırmayıp çoğul gebelik oranını düşürüyormuş
4) Bir de rahim iç tabakasını güzelleştiriyormuş... ??? (kalınlaştırıyor mu ne??) aklinialirimsmile
Canım ben kullandım işte bu ay, bakalım ne olacak, haber veririm.
İnşallah bu ayki rahat oluşun sayesinde güzel haberlerini alırız...
Sevgiler...opuyorumnanaktan

sağol canım ;

ya bende bi bakayım olmazsa gelecek ay doktoruma danışayım .
canım bende klomenin tüüm yane tkileri oldu rahim incelmesi kuruluk
hıı bu ilaçı denemekte fayda var
canım klomende elbetteki yumurta sayısı artıyor ve 2 ,3 hatta 4 tane yumurtası olan oluyo
ve çeşitli zamanlarda çatlıyor yarın kesin siteye girer ordaysan yüz yüze görüşürüz kaydirigubbakcemile3

evet bunca sayfa okunduktan sonra yazmak farz oldu...
merhaba arkadaşlar
bende 1 yıllık evliyim. 4 aydır korunmuyoruz ama 2 ayında kist çıktı. bunun üzerine hormon testleri yapıldı. fsh biraz yüksek dedi doktorum.9 çıktı fsh. bu yüzden vakit kaybetmeden tedaviye başlayalım dedi.önce yumurta takibi yapıldı ve yumurtaların istenilen büyüklükte olmadığı tespit edildi.ardından 10 gün progestan içtim ve adet oldum.adetin 3.günü klomen e başladım ve 5 gün içmem gerektiğini söyledi doktorum. Rabbim inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bebeklerimizi nasip eder... burayı okuyunca acayip mutlu ve umutlu oldum. Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür...

Kizlar ben Eylülün son haftasi Ankaraya gelecegim yumurta takipi yapip catlatama ignesi vuracak tanidik doktorunuz varmi isim verirseniz sevinirim.:nazar:

Allah tamamina erdirsin sekerim seniN adina cok ama cok sevindim ben yaa

bende cogul gebelik isteyenlerdenimmm RABBIM hayirlisi ile banada nasip ettt

KIZLAR BNEDE TRDEN KLOMEN ALDIM 3 KUTU ovulasyon kiti aldim bide 4 paket gebelik testi aldim
ben dr. a danismadan klomen icicem insallah yan etkisi yoktur bakalim ben cogul gebelik cok istiyourm bide benim tüplerin birisi kapali hamile kalmam cok zor bir ihtimal o yuzdende kullanmak istiyorum klomen ne dersiniz

X