Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım.doktora gittim.adet düzensizliği için poligestan verdi.iki hafta kullandım yeni bitti.birde klomen verdi.adetin 3.günü başla dedi.hamile kalmayı çok istiyorum.1 yıllık evliyim.eşimin spermlerindede yavaşlık var biraz dedi doktor..inşallah aşılamaya gerek kalmaz.gerekirse onuda denerim.sizce bu sene hamile kalabilirmiyim.bana dua ederseniz sevirim.ALLAH herkesin gönlüne göre versin.bana güzel bir çiçek yollasın RABBİM inşallah.aranızda olmaktan mutluyum kızlar...:ecrin_bebek:

hoşgeldinn aramıza, sen ilaçlarını kullan ve kendini rahat bırak, kafana takmamaya çalış bilirsinki stresten de olmuyor, Allahın izniyle en yakın zamanda gebe kalırsın.. umudunu kaybetme..

teşekkürler bebikim nikli arkadaşım...inşallah hayırlısıyla olur..kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum.ama insan yinede stres yaşıyor işte elde değil..inşallah 2011 yılına hamile olarak girerim...yerimseniben

:Saruboceq: hamile kalırız Allahın izniyle...

kızlar bu ateş tablosuna kendim nasıl kayıt yapabilirim..
dün çatlama iğnesi oldum. bugün atesimi ölçüp bundann sonraki günler ölçsem birşey anlayabilirmiyim
çatlama iğnesinin vakti bu gece dolacak.. yani döllenmeye uygun vakit..

bilmiyorumkismile kızlar takvimi bende kurdum.ama türkçeye bir türlü çeviremedim.ilk etapta ingilizce kuruluyor sonra ayarlardan değiştirebilirsiniz yazılmış ama ben değiştiremedim.dil yerinde türkçe dili yok...yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler....birde lutel faz yerine ne yazacaz anlamadım...

2e9bfd Ovulation Charts

günaydın herkese
site bu gün itibari ile hamilelik şansını %49 a çıkarttı ateşe göre

sizler ne yapıyorsunuz valla ben bazen çok heyecanlı bazen aklıma gelmez şekilde vakit doldurmaya çalışıyorum ama bu ay olmazsa herzamankinden daha çok üzüleceğim kesin

yavs bu merve nerelerde kaç zamandır böyle geç geliyor hiç görüşemiyoruz

kız merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeklava:

kızlar slm uzun zaman oldu giremedim kanamam felan olmuştu çok yoğun şimdi sorun kalmadı allah izin verirse 13 haftalık olduk cinsiyetinide öğrendim erkekmiş allahım hepinize nasip etsin inşallah geçmisi okuyamadım hamile hbri varmı? bundan sonra buralardayım inşallah öpüyorum hepinizi

hedarzu hoşgeldin henüz bir değişiklik yok mervede bende bebikimde beklemedeyiz senin kanaman neden oldu ve ikiz değilmiydin sen?

yok canım ikiz değildi bişey gördü ama kayboldu o tek.kanamanın nedeni bilnmiyo ama tehlike gitti bakalım inşallah kucağımıza almayıda nasip etsin allahım sizlerdende en kısa zamanda güzel hbrleri duyarız inşallah

inş. cnm bulantıların falan varmı
benimde 3 günüm kaldı pazartesi kan tahlili vereceğim
bu ayda dr kontorlünde klomen farlutal progestan kullandım üç yumurta oluştu üçüde kendiliğinden çatladı bakalım artık nasip

kendiliğinden çatlaması daha iyi banada iğne yapmamıştı inşallah bence bu defa oldu dua edicem hepiniz için.benim bulantım felan olmadı çok şükür rahattım julia nında kızları olcakmış çok sevindim inşallah seninde oğlun olur :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…