kızlar bu takvimi nerden kurdunuz? link verirmisiniz banada
günaydınlar hayırlı bir gün diliyorum hepinize bugün olamayabilirim denetime gideceğim
2e9bfd Ovulation Charts ateş tabloma göre bugün%30 hamilelik ihtimali veriyor
günaydın canım ;
heoz hamile mi nee:lepi:delikafaduldendelikafadulden
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım.doktora gittim.adet düzensizliği için poligestan verdi.iki hafta kullandım yeni bitti.birde klomen verdi.adetin 3.günü başla dedi.hamile kalmayı çok istiyorum.1 yıllık evliyim.eşimin spermlerindede yavaşlık var biraz dedi doktor..inşallah aşılamaya gerek kalmaz.gerekirse onuda denerim.sizce bu sene hamile kalabilirmiyim.bana dua ederseniz sevirim.ALLAH herkesin gönlüne göre versin.bana güzel bir çiçek yollasın RABBİM inşallah.aranızda olmaktan mutluyum kızlar...:ecrin_bebek:
bebikim topik bos sen burayi bekliyonklava: :roflol:
teşekkürler bebikim nikli arkadaşım...inşallah hayırlısıyla olur..kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum.ama insan yinede stres yaşıyor işte elde değil..inşallah 2011 yılına hamile olarak girerim...yerimseniben
2e9bfd Ovulation Charts
günaydın herkese
site bu gün itibari ile hamilelik şansını %49 a çıkarttı ateşe göre
sizler ne yapıyorsunuz valla ben bazen çok heyecanlı bazen aklıma gelmez şekilde vakit doldurmaya çalışıyorum ama bu ay olmazsa herzamankinden daha çok üzüleceğim kesin
kızlar slm uzun zaman oldu giremedim kanamam felan olmuştu çok yoğun şimdi sorun kalmadı allah izin verirse 13 haftalık olduk cinsiyetinide öğrendim erkekmiş allahım hepinize nasip etsin inşallah geçmisi okuyamadım hamile hbri varmı? bundan sonra buralardayım inşallah öpüyorum hepinizi
yok canım ikiz değildi bişey gördü ama kayboldu o tek.kanamanın nedeni bilnmiyo ama tehlike gitti bakalım inşallah kucağımıza almayıda nasip etsin allahım sizlerdende en kısa zamanda güzel hbrleri duyarız inşallah