Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

canım sen bu ay klomen kullandınmı senin gününmü geldi * inş hamilesindir.

call nerdesin şeker.
canım ben bu ay klomen kullanamdım.
sende kullanmıyosun sanırım. evet klomenin bu ayda etkisi oluyo yani bu ayda yumoşalrı artırır.

sen full çalışmalara devam.

benim regli günümü bende bilmiyom haa
bu ay kaçında gelirse benim 28 oluyo 30 oluyo 24 oluyo keyfi ne zaman yeterse sanırım biraz
ama sanırım bu ay yine erken olacağım öle hissediyorum

heoz cnım yaaa karışlaşaamdık bi türlü.
sen başka belirtilere takılma gögüste hassasiyet veya akıntı varmı bu çok önemli bun ların olması gerekiyo er yada geç olmamasıda sorun değil bebeişler 2 haftalık olunca başlaması gerekiyo yani 2ila 8 haftanın en belirgin işareti bunlar

Canım inş regyli olmazsın inş gebesindir inş Allahım inş. inş herkes hamile kalsın artık !
Bende ağrı çok inş çok fazla büyümez yumurtalar geçen ayki gibi 65 mm cik:roflol:

Arkadaşlar sitede henüz yeni olduğum için acemilik çekiyorum...bazılarınızı arkadaş listeme ekledim...inşallah eklemeyi başarabilmişimdir...:kedi:

bu tabloyu açtım ama dilini türkçe yapamadım...offfffffffffff çıldırdım vvalla...heoz help plsssssssssssssssssss....yardımcı ol lütfennnnn.....bilmiyorumkismile

bu tabloyu açtım ama dilini türkçe yapamadım...offfffffffffff çıldırdım vvalla...heoz help plsssssssssssssssssss....yardımcı ol lütfennnnn.....bilmiyorumkismile

cnm türkçe yapman için google araç çubuğu olması lazım çeviri yapabilirsin o zaman ama aslında çok basit gerek yok yani
günlük ateşlerini akıntı ve ilişki durumunu giriyorsun o kadar

benim bugünkü ateş tablom

2e9bfd Ovulation Charts

heoz acaba ne yaptın yaa merak ettim sırf senin için girdim yazarmısın di,yr merakla bekl,iyorum

heoz acaba ne yaptın yaa merak ettim sırf senin için girdim yazarmısın di,yr merakla bekl,iyorum

üzgünüm dün kanda baktırdım 2,21 yani negatif ama neden değer 0 değil buna takıldım bugün drla konuşacağım öğleden sonra
bu aydan çok ümitliydim ama hayırlısı böyleymiş artık napalım sen neler yapıyorsun?

canım valla benim daha reglime çok var
senden bende çok umutluydum kismet artık
her zaman yaptığımız gibi d,iğer aya hazırlık ve devam.
yine klomen kullanacakmısın.bu ay ben doktora gitmemiştim olmazsam diğer ay gideceğim artık.
oda ne derse biz ne kadar üzülsekte o geleceği zaman gelecek. bakalım bizimkilerin günü ne zaman.
ama içtiğin ilaçtan doalyıdır progestan aldın değil mi o yükseltmiştir.
birazda regliyi geçiktiri. etkisi geçince hamile değilsen regli olursun.
benim reglim dış gebelikte düzensizdi. doktor banada vermişti.
hiç kafana takma tedavine devam

hayırlısı artık merveciğim dra soracağım bugün tlfla neler yapacağız bundan sonra diye

merhaba kızlar bende 6 aydır korunmuyorum,sizleride fırsat buldukça takip ediyorum neler yapıyorsunuz diye ama yok olmayınca olmuyor işte bende 6 aydır korunmuyorum hiçbir sebep yok ama olmuyor işte.geçmişte de herhangi düşük falan birşey yaşamadım.dr olur diyor ama hanii.herkes hamile de bir ben kaldım sanki öyle gibi.arkadaşımla aynı anda korunmamaya başladık o beş aylık hamile bende daha tık yok karnına bakıyorum keşkke diyorum ya allahım banada ver.oof çok konuştum.isteyen herkese versin inşallah.

üzülme cnm rabbim hayırlı zamanda verecektir ona sığın ve sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…