evet bende klomen kullandım fakat adetin 5. günü başlayıp 5 gün kullandım
bugün çatlama iğnesi oldum, heoz sende çat iğnesi oldun mu? yumoşların kaç mm di
benim biri 21,5 diğeri 23 mm di bugün
iki yumurtam büyümüş
sen kaç gün gittin bu süreçte dr a. çatlamadan önceki seferde kaç mmlerdi acaba
cnm ben izinde olduğum için 15. gün anca gidebildim o arad hiç gitmedim bilmiyorum ama seninkilerin büyüklüğü gayet iyi sen bugün akşamdan itibaren 3 gün her gün çalış
mafoldumben
ayy kızlar bi görüşme vardı gittim geldim ohhhhhhhhh
ay yorumlar süper şenlendim haaa
demek hamileyim heoz inşş
evet bi biz kaldık yaaa bu ne herkes çifter çifter aldı da biz kaldık ama sanıyorum bu ayda sen hamişsin ben diyim sana
bebkimim polen çörek otu karıştırıyon mu
ya ben poleni yedim ama dediğin gibi olmadı yqani istek açısından ama yumoşlar büyüyodu bak onu biliyorum
ben de 1 ay denedim ama çaatlarken ne ağrımıştı oda boşa gitti tühhhh
polen bal tarçın çörektunu karıştırıp yedim ben, evt yumoşları büyüttü hissettim, çok baskı ve ağrı oluyo kasıklarımda,akıntım ve uzayanlarım çok oldu, isterik oldum, ben faydasını gördüm kendi açımdan ama tabi döllenmişmidir bilemem, sonuçta karşı tarafın durumu nasıldı bilemiyorum..
vallaeşimiz kuzeni buna göre hamiş kaldı hatta kendi değil eşi takip etmiş kadın trese girmesin diye 2 gün seçmiş oldu şimdi bende deniyorum o takvime göre
ben normalde şimdi bırakırdım çalışmayı ama buna göre cuma ya kadar şans veriyo, devam etcem artık, bide bunu deneyelim..
heoz aslında sen kanda yaptırsan çıakr hele ikizse kesin çıkar
ama sen bilirsin yinede bi adet geçikmesi yaşa istersen
ben çıkıyorum cnm iyi akşamlar
günaydınlar hayırlı bir gün diliyorum hepinize bugün olamayabilirim denetime gideceğim
2e9bfd Ovulation Charts ateş tabloma göre bugün%30 hamilelik ihtimali veriyor