Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

evet bende klomen kullandım fakat adetin 5. günü başlayıp 5 gün kullandım
bugün çatlama iğnesi oldum, heoz sende çat iğnesi oldun mu? yumoşların kaç mm di

cnm ben çatlatma iğnesi olmadım 15. gün kontrole gittiğimde 14. gün yumurtaların çatladığını söyledi dr sade ce 3 yumurtan oluşmuş 3 üde 14. gün çatlamış dedi zaten büyüklüğünü göremezdi artık seninkiler kaç mm di? kaç taneydi

benim biri 21,5 diğeri 23 mm di bugün

iki yumurtam büyümüş
sen kaç gün gittin bu süreçte dr a. çatlamadan önceki seferde kaç mmlerdi acaba

benim biri 21,5 diğeri 23 mm di bugün

iki yumurtam büyümüş
sen kaç gün gittin bu süreçte dr a. çatlamadan önceki seferde kaç mmlerdi acaba

cnm ben izinde olduğum için 15. gün anca gidebildim o arad hiç gitmedim bilmiyorum ama seninkilerin büyüklüğü gayet iyi sen bugün akşamdan itibaren 3 gün her gün çalış

ayy kızlar bi görüşme vardı gittim geldim ohhhhhhhhh

ay yorumlar süper şenlendim haaa
demek hamileyim heoz inşş

evet bi biz kaldık yaaa bu ne herkes çifter çifter aldı da biz kaldık ama sanıyorum bu ayda sen hamişsin ben diyim sana

bebkimim polen çörek otu karıştırıyon mu

ya ben poleni yedim ama dediğin gibi olmadı yqani istek açısından ama yumoşlar büyüyodu bak onu biliyorum

ben de 1 ay denedim ama çaatlarken ne ağrımıştı oda boşa gitti tühhhh

ayy kızlar bi görüşme vardı gittim geldim ohhhhhhhhh

ay yorumlar süper şenlendim haaa
demek hamileyim heoz inşş

evet bi biz kaldık yaaa bu ne herkes çifter çifter aldı da biz kaldık ama sanıyorum bu ayda sen hamişsin ben diyim sana

bebkimim polen çörek otu karıştırıyon mu

ya ben poleni yedim ama dediğin gibi olmadı yqani istek açısından ama yumoşlar büyüyodu bak onu biliyorum

ben de 1 ay denedim ama çaatlarken ne ağrımıştı oda boşa gitti tühhhh

polen bal tarçın çörektunu karıştırıp yedim ben, evt yumoşları büyüttü hissettim, çok baskı ve ağrı oluyo kasıklarımda,akıntım ve uzayanlarım çok oldu, isterik oldum, ben faydasını gördüm kendi açımdan ama tabi döllenmişmidir bilemem, sonuçta karşı tarafın durumu nasıldı bilemiyorum..

polen bal tarçın çörektunu karıştırıp yedim ben, evt yumoşları büyüttü hissettim, çok baskı ve ağrı oluyo kasıklarımda,akıntım ve uzayanlarım çok oldu, isterik oldum, ben faydasını gördüm kendi açımdan ama tabi döllenmişmidir bilemem, sonuçta karşı tarafın durumu nasıldı bilemiyorum..

ay inş hamişsindir çok emek vermişsin bu ay
kaydirigubbakcemile

ay inş hamişsindir çok emek vermişsin bu ay
kaydirigubbakcemile

merve sen bi program söylemiştin ya onu kurdum bu ay ona göre çalıştım ama hala çalışma yap diyo bu takvimm..

Eklentiler

• $calendar.jpg
    $calendar.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 94
merve sen bi program söylemiştin ya onu kurdum bu ay ona göre çalıştım ama hala çalışma yap diyo bu takvimm..

vallaeşimiz kuzeni buna göre hamiş kaldı hatta kendi değil eşi takip etmiş kadın trese girmesin diye 2 gün seçmiş oldu şimdi bende deniyorum o takvime göre

vallaeşimiz kuzeni buna göre hamiş kaldı hatta kendi değil eşi takip etmiş kadın trese girmesin diye 2 gün seçmiş oldu şimdi bende deniyorum o takvime göre

ben normalde şimdi bırakırdım çalışmayı ama buna göre cuma ya kadar şans veriyo, devam etcem artık, bide bunu deneyelim..

ben normalde şimdi bırakırdım çalışmayı ama buna göre cuma ya kadar şans veriyo, devam etcem artık, bide bunu deneyelim..

tabi canım hazır aşkada gelmişken devam tabi ama gün aşırı yaparsanız daha sağlıklı diye biliyorum sperm kalitesimine yükseliyormuşkaydirigubbakcemile

ben geldimmm valla eğer bu uyku hali belirtiyse neden belirti başladıda idrarda çıkmadı bilmiyorumkismilerüyamda idrar testi yapıyordum alttan sünger gibi su çekmiş test bozulmuştu:roflol:

heoz aslında sen kanda yaptırsan çıakr hele ikizse kesin çıkar

ama sen bilirsin yinede bi adet geçikmesi yaşa istersen

heoz aslında sen kanda yaptırsan çıakr hele ikizse kesin çıkar

ama sen bilirsin yinede bi adet geçikmesi yaşa istersen

ya kanda ilaç bitiminde baktır dedi dr o yüzden bekliyorum kanı idrarda görmek istiyorum nedensesempatiksalakcinni

günaydınlar hayırlı bir gün diliyorum hepinize bugün olamayabilirim denetime gideceğim

2e9bfd Ovulation Charts ateş tabloma göre bugün%30 hamilelik ihtimali veriyor

X