Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

hayırlısı ile kucağına almak nasip olur inş.
sende sorun varmıydı ne kadar beklediniz ve bu iğneye karar verildi ve klomen hiç kullandınmı

deneyimli birini bulmuşken biraz bilgilenelim bari

Regl düzenim hep bozuktu sadece,ama sebebi bulunamamıştı.Çok uzun süre doğum kontrol hapı kullandığım için bırakınca regl olamamaya başlamıştım bebek istediğimizde.Doktora gidince önce klomen verdi,2 kez denedim olmadı sonra iğneye geçtik.Kısmet bu zamanaymış demekki,Allah ne yazdıysa o oluyo aslında ama sabırsızlık etmedende duramıyoruz malesef:)

ben 2 ay klomen kulandım ilk ay bir tane ikinci ay iki tane yumurta oldu ama gebelik olmadı bıraktığım ay iki yumurta oldu ama çatlamadan büyüyüp kiste döndü moralim çok bozuldu adam akıllı düzenli bir takip lazım hormonlarımda sorun yok yalnız ca125 değerim yüksek çıktı işte endometriozis teşhisi koyulmuştu 10 sene öncebenneyaptımki

canım yaralar geçti, ama gerginlik hissi ve kaşıntı oluyo, kremliyorum devamlı. ama şükür iyiyim. sen nasılsın?

iş yerindeyim canım valla dün sırtım tutulmuş orda bir oklava var gibi nası acıyo bide cuma ya hiç çalışasım yok dünde aşk-ı menunuyu izlemedim bi yandan ona bakıyom bi yandan size yazıyom bi yandan ağrı çekiyom:roflol:

geçmiş olsun canım haftasonu dinlen bari..

canım kullandığın ilaçın fiyatıu ne kadar dı

ya merve bende iki güdür kasık ağrıları vardı ve sürekli başım ağrıyordu şimdi bel ağrısı var ve kremsi akıntıda başladı ya bu güne kadar akıntı yoktu kuruydu

ya merve bende iki güdür kasık ağrıları vardı ve sürekli başım ağrıyordu şimdi bel ağrısı var ve kremsi akıntıda başladı ya bu güne kadar akıntı yoktu kuruydu

aaaa şimdi bide hamile olurmuşsun ne güzel belki bu kistleşen yumurtalarından önce başka bir yumurta vardı ve o daha önce çatladı hıı olmaz mı?

bahsettiğin şeyler gebelik belirtisi değil mi?:CüvCüv::CüvCüv:

ya benim doktorum klomenin yan etkisi olmayan başka bir ilaç var oda bi iğne ama iki doz yeterli olur oda 600 tl den 1200 tl olur dedi neden acaba sizin iğnelerden abhsetmedi acaba

öyle olabilirmi ama progestron düşük çıktı yani çatlama olmadığını gösteriyordu

2e9bfd Ovulation Charts bu da ateş tablom bu sitede yumurtlama göstermiyor

ya benim doktorum klomenin yan etkisi olmayan başka bir ilaç var oda bi iğne ama iki doz yeterli olur oda 600 tl den 1200 tl olur dedi neden acaba sizin iğnelerden abhsetmedi acaba

ya senin güvencen yokmu o karşılaması lazım ilaçları neden para ödeyeceksinki anlamadım keşke bahsettiği iğnenin adını sorsaydın

ya senin güvencen yokmu o karşılaması lazım ilaçları neden para ödeyeceksinki anlamadım keşke bahsettiği iğnenin adını sorsaydın

canım güvencem varda bizim kızımız olduğu için ssk karşılamıyormuş

bide benim gittiğim doktro özel bakıyo ve ben özel sigorta ile gidiyorum oda bu tarz ilaçları karşılamıyor.

evet ya keşke sorsaydım ben çatlama iğnesinede 82 tl verdim cebimden

bu ilaça 1200 değince zaten b ide klomeninyan etki,lerini yaşayınca vazgeçtim hatta 3000 daha koyum tüp yapalım dedim valla düşünsene iğneyle 2 ay olasa 2500 nerdeyse.

pregetona baktırdın düşük mü çıktı neden o zaman ağrı ve akıntı var acaba
ama canım benimde bu ara kanam denilen reglli öncesi bayağı bi kasık ağrısı ve akıntım vardı

regl olacak olsam ateşim düşerdi cnm ateş düşmedi 36,6 bugün bu regl ağrısı değil ben kistlerin büyümesinden korktum açıkçası

bide merak ettitğim özele gidince direk tüp bebek yapıyorlarmı yoksa onlrda belli aşamlaardan geçmemizi istiyorlarmı klomen aşılama vs gibi

tüp bebe için gidince doktor eşini ve seni tam olarak inceleliyor yanbı sebebini bulmaya çalışıyorlar tabi örnğin yumurta sorunun var eşinde sorun yumurta gelişitirici ilaç veya tüpün tıkalı ise tüp bebek sperm düşükse önce aşılam gibi seçeneklerin var ama ben ısrarla tüp diyende varmış birazda yaşa bağlı canım çünki 39 üstü çok sıkıntılı oluyormuş bide ne kadar zamandır bebek isteniyo onada bakıyolar eşimin arkadaşının tüp bebek merkezi var burda ben dış gebelik geçirince gitmiştim detaylıca açıklamıştı bana

merve az önce eşimin kadın doğumcu arkadaşını aradım bütün herşey tahmin ettiğim gibiymiş adam endometriozis ve luteal faz defekti var sende dedi günde bir tane klomenle hiçbirşey olmaz dedi. hemen farlutale başlıyorsun dedi adetin 3. günü klomeni 2 tane alacan günde dedi 5 gün kullanacan ve bitince 5 gün sonra kontrole gelecen dedi. içim rahatladı valla delirecektim artık sıkıntıdan yaa

ama regline var daha değil mi .bu arada bende günde 2 klomen içiyordum.

bu reglide kist atılmışmı diye bakılmayacakmıymış.oarayı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…