hayırlısı ile kucağına almak nasip olur inş.
sende sorun varmıydı ne kadar beklediniz ve bu iğneye karar verildi ve klomen hiç kullandınmı
deneyimli birini bulmuşken biraz bilgilenelim bari
a.s. tebriklerr
Regl düzenim hep bozuktu sadece,ama sebebi bulunamamıştı.Çok uzun süre doğum kontrol hapı kullandığım için bırakınca regl olamamaya başlamıştım bebek istediğimizde.Doktora gidince önce klomen verdi,2 kez denedim olmadı sonra iğneye geçtik.Kısmet bu zamanaymış demekki,Allah ne yazdıysa o oluyo aslında ama sabırsızlık etmedende duramıyoruz malesef:)
bebi,kim canım ne yaptın nasılsın nasıl oldu yüzün
canım yaralar geçti, ama gerginlik hissi ve kaşıntı oluyo, kremliyorum devamlı. ama şükür iyiyim. sen nasılsın?
iş yerindeyim canım valla dün sırtım tutulmuş orda bir oklava var gibi nası acıyo bide cuma ya hiç çalışasım yok dünde aşk-ı menunuyu izlemedim bi yandan ona bakıyom bi yandan size yazıyom bi yandan ağrı çekiyom:roflol:
geçmiş olsun canım haftasonu dinlen bari..
Regl düzenim hep bozuktu sadece,ama sebebi bulunamamıştı.Çok uzun süre doğum kontrol hapı kullandığım için bırakınca regl olamamaya başlamıştım bebek istediğimizde.Doktora gidince önce klomen verdi,2 kez denedim olmadı sonra iğneye geçtik.Kısmet bu zamanaymış demekki,Allah ne yazdıysa o oluyo aslında ama sabırsızlık etmedende duramıyoruz malesef:)
canım kullandığın ilaçın fiyatıu ne kadar dı
ya merve bende iki güdür kasık ağrıları vardı ve sürekli başım ağrıyordu şimdi bel ağrısı var ve kremsi akıntıda başladı ya bu güne kadar akıntı yoktu kuruydu
aaaa şimdi bide hamile olurmuşsun ne güzel belki bu kistleşen yumurtalarından önce başka bir yumurta vardı ve o daha önce çatladı hıı olmaz mı?
bahsettiğin şeyler gebelik belirtisi değil mi?:CüvCüv::CüvCüv:
ya benim doktorum klomenin yan etkisi olmayan başka bir ilaç var oda bi iğne ama iki doz yeterli olur oda 600 tl den 1200 tl olur dedi neden acaba sizin iğnelerden abhsetmedi acaba
ya senin güvencen yokmu o karşılaması lazım ilaçları neden para ödeyeceksinki anlamadım keşke bahsettiği iğnenin adını sorsaydın
canım güvencem varda bizim kızımız olduğu için ssk karşılamıyormuş
bide benim gittiğim doktro özel bakıyo ve ben özel sigorta ile gidiyorum oda bu tarz ilaçları karşılamıyor.
evet ya keşke sorsaydım ben çatlama iğnesinede 82 tl verdim cebimden
bu ilaça 1200 değince zaten b ide klomeninyan etki,lerini yaşayınca vazgeçtim hatta 3000 daha koyum tüp yapalım dedim valla düşünsene iğneyle 2 ay olasa 2500 nerdeyse.
pregetona baktırdın düşük mü çıktı neden o zaman ağrı ve akıntı var acaba
ama canım benimde bu ara kanam denilen reglli öncesi bayağı bi kasık ağrısı ve akıntım vardı
regl olacak olsam ateşim düşerdi cnm ateş düşmedi 36,6 bugün bu regl ağrısı değil ben kistlerin büyümesinden korktum açıkçası
bide merak ettitğim özele gidince direk tüp bebek yapıyorlarmı yoksa onlrda belli aşamlaardan geçmemizi istiyorlarmı klomen aşılama vs gibi
merve az önce eşimin kadın doğumcu arkadaşını aradım bütün herşey tahmin ettiğim gibiymiş adam endometriozis ve luteal faz defekti var sende dedi günde bir tane klomenle hiçbirşey olmaz dedi. hemen farlutale başlıyorsun dedi adetin 3. günü klomeni 2 tane alacan günde dedi 5 gün kullanacan ve bitince 5 gün sonra kontrole gelecen dedi. içim rahatladı valla delirecektim artık sıkıntıdan yaa