Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

teşekkür ederim hayatım sende inşallah.aynen öyle eşim ikiiz bebeği ima eden çok şık bir kolye almış hiç çıkarmıyorum.ne bayram havası hemde...başka ikiz hamile yokmu yoksa ikiz kalmak isteyyenlermi var bi topic yapalım ay kız kendimize...olumunekankayizsmile

ay kimse girip çıkmamış topiğimiz yalnız kalmış heoz yarın gelirsin herhalde:)
canım kandilin mübarek olsun duaların kabul olsun allah gönlüne göre versin hayatımm...

herkese günaydın geçmiş kandiliniz mübarek olsun dün kızımın mezuniyeti vardı o yüzden gelemedim iyisinizdir inş.

mutlu melek senin son günlerde giripte bizlere karşı yapmış olduğun konuşmalar haddini aşıyor bilesin
ikiz hamileysen hamilesin yok kadınlık geçmişin temizmiş yok yaşın gençmiş yok bilmem ne buradaki insanlara hakaret boyutunda!!!
Bizlerde sıkıntı varsa eğer takdir allahındır bunu unutma ve sağlığınlada böbürlenmeyi kes!!!

madem ikiz hamile olanlarla görüşme isteği içindesin isabet oldu senin gibi birisini artık topiğimde görmek istemiyorum.
Birdaha gelmezsen ve bizi germezsen mutlu olacağım. Allah yolunu açık etsin.

vereliniortak

Ay heoz aĞzına saĞlık yazdıklarına saĞlık ınan gelıp gelıp yazmadıĞım Şeylerı ne gÜzel yazmıŞsın ay soĞudum ben zaten hıssettıkleırmı paylaŞmıŞtım senle ..

Neyse ne yaptın kızın Şımdı mezun mu oldu ay ne onur verıcı bıŞey

fazlasını haketti bence umarım birdaha karşılaşmam kendisi ile
kızım ilkokulu bitrdi bakalım 4-5 yaşlarında iken diyordum bu ne zaman okula başlarki diye göz açıp kapayıncaya kadar geçti vakit çok duygulandım onu öylr görünce

darısı başına diyeyim cnm

AYYY inşalalh canım yaaaa amin

valla bende o gün görünce konuşmadım yazmış bişeyler bana cevapda vermedim .ben haliyle durumuyla böbürleneni sevmem neyine yanii evlatla kocayla hava olmaz annem öle derki eskileirn lafı

Eğer küçüldüyse gidecek demektir canım sıkma canını.Bende hamile kaldığımda senin gibi hissetmiştim,ilk gittiğimde ikiz olduğunu öğrendim daha ona alışamadan 3.bir kese daha gözüktü sonra ama benimkilerde hiç küçülme olmadı,üçüde sağlıklı büyüdüler.11.haftada malesef birini sonlandırdık çünkü fiziksel açıdan üçüz doğuracak durumda değilim,doktorumda izin vermedi zaten.Şu an 23 haftalık ikizlerime hamileyim,1 kız 1 erkek.İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

ay canım yaaa hamileliğine sevindim .

ama üçüz için bünyenin yeterli olmadığını nasıl anlıyoalr sadece meraktan soruyorumm.
allah ahyırlısını versin bide hangi yolla 3üz olmuştu herhangi bişey kullandın mıı

Çok teşekkür ederim,Allah isteyen herkese nasip etsin.48 kilo ile hamile kaldım,şu an ikizleri bile zor taşıyorum,yatması kalkması herşey zor.Erken ,çok küçük doğma ve hepsini kaybetme ihtimalimin çok yüksek olduğunu söyledi doktorum.Merional diye göbekten olan yumurta arttırıcı iğnelerden kullanmıştım,3 tane yumurtam olmuştu ve üçüde tuttu şansımıza.

hayırlısı ile kucağına almak nasip olur inş.
sende sorun varmıydı ne kadar beklediniz ve bu iğneye karar verildi ve klomen hiç kullandınmı

deneyimli birini bulmuşken biraz bilgilenelim bari

a.s. tebriklerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…