- 25 Mayıs 2010
- 70
- 1
melekcimmm çok sevindim inşallah meleklerini kucağına alırsın tatlım.ben çok sağlıklı bir üç ay geçiremedim canım kendini iyi hissetmene sevindim evde bayram havası vardır sizde.bizdede öyleydi canım çok büyük mutluluk gerçekten.bende çok mutluyum sormak istediğin herşeyi sorabilirsiz ikizdaşımmmm
teşekkür ederim hayatım sende inşallah.aynen öyle eşim ikiiz bebeği ima eden çok şık bir kolye almış hiç çıkarmıyorum.ne bayram havası hemde...başka ikiz hamile yokmu yoksa ikiz kalmak isteyyenlermi var bi topic yapalım ay kız kendimize...olumunekankayizsmile
mutlu melek senin son günlerde giripte bizlere karşı yapmış olduğun konuşmalar haddini aşıyor bilesin
ikiz hamileysen hamilesin yok kadınlık geçmişin temizmiş yok yaşın gençmiş yok bilmem ne buradaki insanlara hakaret boyutunda!!!
Bizlerde sıkıntı varsa eğer takdir allahındır bunu unutma ve sağlığınlada böbürlenmeyi kes!!!
madem ikiz hamile olanlarla görüşme isteği içindesin isabet oldu senin gibi birisini artık topiğimde görmek istemiyorum.
Birdaha gelmezsen ve bizi germezsen mutlu olacağım. Allah yolunu açık etsin.
vereliniortak
olumunekankayizsmile
arya hedarzu hayran merve sen ben böyle mutluyuz biz
yakında bende klomenimle katılcam aranıza sanırım bu gidişle...
Ay heoz aĞzına saĞlık yazdıklarına saĞlık İnan gelİp gelİp yazmadıĞım Şeylerİ ne gÜzel yazmıŞsın ay soĞudum ben zaten hİssettİkleİrmİ paylaŞmıŞtım senle ..
Neyse ne yaptın kızın Şİmdİ mezun mu oldu ay ne onur verİcİ bİŞey
fazlasını haketti bence umarım birdaha karşılaşmam kendisi ile
kızım ilkokulu bitrdi bakalım 4-5 yaşlarında iken diyordum bu ne zaman okula başlarki diye göz açıp kapayıncaya kadar geçti vakit çok duygulandım onu öylr görünce
darısı başına diyeyim cnm
Kızlar lütfenağzınızı hayra açın :))) ben kendimi ikize zor hazırladım zaten :)))
Belli olmaz tabi ama üçüz gebelik bende riskliymiş birini alırız demişti doktor o duruma gelmek istemem o yüzden inş ikiz gebeliğim devam eder :)
Eğer küçüldüyse gidecek demektir canım sıkma canını.Bende hamile kaldığımda senin gibi hissetmiştim,ilk gittiğimde ikiz olduğunu öğrendim daha ona alışamadan 3.bir kese daha gözüktü sonra ama benimkilerde hiç küçülme olmadı,üçüde sağlıklı büyüdüler.11.haftada malesef birini sonlandırdık çünkü fiziksel açıdan üçüz doğuracak durumda değilim,doktorumda izin vermedi zaten.Şu an 23 haftalık ikizlerime hamileyim,1 kız 1 erkek.İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
ay canım yaaa hamileliğine sevindim .
ama üçüz için bünyenin yeterli olmadığını nasıl anlıyoalr sadece meraktan soruyorumm.
allah ahyırlısını versin bide hangi yolla 3üz olmuştu herhangi bişey kullandın mıı
Çok teşekkür ederim,Allah isteyen herkese nasip etsin.48 kilo ile hamile kaldım,şu an ikizleri bile zor taşıyorum,yatması kalkması herşey zor.Erken ,çok küçük doğma ve hepsini kaybetme ihtimalimin çok yüksek olduğunu söyledi doktorum.Merional diye göbekten olan yumurta arttırıcı iğnelerden kullanmıştım,3 tane yumurtam olmuştu ve üçüde tuttu şansımıza.
Çok teşekkür ederim,Allah isteyen herkese nasip etsin.48 kilo ile hamile kaldım,şu an ikizleri bile zor taşıyorum,yatması kalkması herşey zor.Erken ,çok küçük doğma ve hepsini kaybetme ihtimalimin çok yüksek olduğunu söyledi doktorum.Merional diye göbekten olan yumurta arttırıcı iğnelerden kullanmıştım,3 tane yumurtam olmuştu ve üçüde tuttu şansımıza.