Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

kızlar bende bu ay klomen kullandım bugün 16.günüm ve 12 temmuz heozun geldiği gün test günüm!

bugün kasıklarım müüthiş arıyor klomen kullanıpta 18.ünlerde kasıkları ağrıyan oldumu arkadaşlar?

buraya bir Allahın kuluda mı girmez yahu? klomen kullanan yokmu olmadımı? hiç mi*

merhaba canım ben giriyorum diğer topiktede bulabilirsin beni.

şöle klomen bir hormon baskılama ilaçıdır. yani önce hormonlarımız baskılanıyo ve yumurta oluşumu sağlanıyor dolayısıyla yumurtanın oluşum zamanı normal zamanlara göre geç olabilir. buda regli tarihini biraz geçiktirebilir yani her ay 28 günde regli olan biri isen normalde regli başlangıçından 14 gün sonra yumurtanın çatlaması lazım ama klomenle bu 14 değil 16 veya 18 hatta arkadaşımda 21.günde olmuştu yani şuan kasıklarındaki ağrı iyiye işaret bu aralar yumurtan çatlar sen çalışmaları ihmal etme ağrın g:teytey:eçincede bilki yumurta çatladı .

kolay gelsin.

bu ay ateşimide ölçtüm ve 15.gün yumurtamışım ama bugünde dahil olmak üzere kasıklarım sürekli ağrıyor hiç kasık ağrısı nedir bilmezdim. sen de bu ay klomen kullanıyormusun canım, grafiğim aşağıda anlarsan yorum yaparmısın cnm?
2ee902 Ovulation Charts

canım senin yumoşların vardı değil mi tek değil iki tane miydi öle hatırlıyorum.evet dediğin gibi ayın 27 sinde çtlamış en verimli gününlerin 25 26 27 idi değerlendirmişsindir umarım bak bide ikizin olurmuş ayy ne güzel olur haaa.

ben kullanmıyorum bu ay klomen ne yazık ki bende sizdeki gibi bir etkisi olmadı kuruluk yaptı o kadar ki ilşkide bile ağrı yapıyodu.

ama sen de tutmuştur umarım bide bende regli adeti geçiktirdi yani 28 günde oluyodum 30 günde oldum ve 10 gün sonra yine regli oldum şaşırdım yani bu ay kendi halimeyim doktor falanda gitmedim gitsem mi dedim vazgeçtim bakalımn 8 beklenmeyen regli tarihi

canım evet 4 tane oluştu yumoşum ama ikisi işe yarardı. bende kurulukmu yacapk bilmiyorum ama bugün göğüslerim çok şiş anlatamam! inş bu ay hamile kalırız canı. ilk klomen kullanışım ama olmayacak gibi hissediyorum şimdide. yani bi evet diyorum bi hayır diyorum.

call zaten en erken gebelik belirtisi şiş gögüsler benim arkadaşımda iki ay kullandı klomeni 1 ,5 yıl denedikten sonra o bizim gibi kontrolede gitmedi doktoru çağırmamış ama oda bana ilk öle demişti ya bu gögüsleri çok şiş neden böle diye

akıntıda varmı canım

zaten kuruluk bende kullanmaya başladıktan hemen sonra ortaya çıktı düşün bende 2 yumurta oluştu çatlama iğnesi falan ama ilişkiye giremiyorum çok ağrıyodu .

zatende olmadı ama sende olur inş bend ehiç akıntı falanda olamdı şiş gögüs falan yoktu yani

canım ıslağım ama akıntı yok fazla ama göğüslerim felaket şiştş dur bakalım yarın incekmi* gece kasıklarım bir ağrıdıki sorma! sabahta başım döndü felaketim ben şşimdi ofisteyim başım ağrıyor. klomein yan etkisimi bunlr hamilemiyim* 20 .günüm bugün.

canım ilişkide afedersinde canım acıyor şimdi sanki sol kasığımın üstüne batıyor bişey! kurulukmu bu?

canım ilişkide afedersinde canım acıyor şimdi sanki sol kasığımın üstüne batıyor bişey! kurulukmu bu?

yoo hayatım kuruluk değil

kuruluk şöle vajianmız hep böle ıslak nemli yaa wc falan akğıtla sildiğimzide canımzı yakmayacak şekildedir. işte benimki kuru idi nasıl anlatsam iççamaşırım bile acıtıyodu. o kadar yani

ama bahsettiğin tümn belietriler hamileliği delalat zaten olduysa oldu senin kide kismet canım ikiz ikiz olur inş

canım göğüslerim hiç bu kadar şişmemişti, sağlıklı sıhhatli aklı başında olsunda eğer nasip olursada erkek olsun istiyorum. anladım canım klomenmi yapıyormuş kuruluğu çok ilginç

ya aşk olsun hem çağırıyosun hem yazmadın hem gittin! aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…