Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

mervecim heozun çok selamı var canım acil çıktı, pazarda tatile gidiyor biliyosun heralde...sana kaldı topik , diğer topiğe gelirsin sıkılma ...

hadi yaa iyi yolculukalr iyi tatiller artık bakarım çıakrım sende gel buraya ben gelirim senin oraya iyimi

merhaba, biraz önce forumda bir mesajınızı gördüm sanırırm klomenle hamile kaldınız. ilk önce tebrik ederim hayırlı olsun.
benim sormak istediğim, ben de 1 yıldır bebek istiyorum fakat olmuyor. ultrasonda yumurta sayım 5 çıktı. 13. günki kontrolde de çatlama gerçekleşmiş bi sorun yok dedi doktor. fakat olmadı. bikaç ay sonra ben başka bir doktorda hormon testi ve hsg yaptırdım onlarda da sorun çıkmadı. eşimin değerleri de normal çıkıyor. her doktor aynı cevabı veriyor, bekleyin. ama ben beklerken geriliyorum çok fazla. artık eşimle aşılama düşünüyoruz ama nasıl olacak bilemiyorum. forumda yazanların çoğu önce ila ve iğneyle başlamış fakat benim yumurtalarda bir sıkıntı yok. buna rağmen gerekli midir, nasıl bir süreçtir bu kafam karıştı. yardımcı olursanız çok sevinirim.

herkese günaydın yada tünaydın daha doğru olur herhalde
acil işleirm ve koşturmam doalyısıyla bu saate girebildim.
hakkaride ki şehitlerimize bende allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum.mekanları cennet oldun.
bir cocuğu edinmek yetiştirmek ne kadar zorsa o annelerinde acısı o kadar büyük tür.allah çok çok sabır versin dileğiym.

heoz yok olunca acaba arya girermi diye bekliyorum bebikim nerdesin hedarzu yokmusun hayran kaçtn sende nerdesin.

ben hafatsonu doktora gidecektim randevumda vardı inanın hiç içimden gelmedi gitmek neden bilmem bende bi rahatlık oldu olacak olana zaten olur bazen sebeb lazım ama valla gidesim olmadı öle yumurtaa günü falanda takipte etmedim regli günleri şaşınca anlıyorum .zaten anladığımdsnda bişey çıkmayınca:))))))))

sizler neler yaptınız

fov fov merhaba canım ;

müsade edersen ben cevap vermek isityorum .klomen gerçekten yumurta olgunlaştırmada harika sende de 5 tane oluşmuş hepside olgun muydu .hepside tutsa 5 iz doğuracaktın.bence senin yumurta geliştirici ilaçlara ihtiyacın yok gibi.biz gereçekten stres yaptığımız için olmuyor benim 1 kızım var onun hamileliği inan hiç anlaamdım nasıl olsa olur dokotr bize 1 yıl müsade etti dedim ve 2 ay sonra hamnile olduğumu öğrendim 2 defa dış geeblik geçirdim dışta olsa bunlar gebalik ve bunlarıda hiç sorun etmeden takmadan oldu biri 1 denemede düşün .ve ben klomen kullandığım ay eşimde bende çok stresliydik hergün ilişkiye girmeye çalıştık doktor takibinde çatlama iğnesi falan ama olmadı.

kısaca allah ne zaman kismet ederse diyeceğiz ve daha sabırlı stressiz oalcağız .
baks en tüm tahlillerini yaptırmışsın bi sorunda yoksa takmamaya çalış( demesi kolay biliyorum )
allah kısa zamanda bebeğini kucağına veiri inş

Merhaba Kızlar! Bugün klomenin 5 .günündeyim ve 3 gündür feci duygusallaştım benim gibi olan varmı?

mervemcu çok teşekkür ederim. haklısın tamamen stresle alakalı. şimdi ben burda ilaçl 2 yumurta oluşup da ikiz riskini okuyunca çok şaşırdım. doktor bana çünkü ilk genel kontrole gittiğimde 5 tane boyutları iyi yumurtan var dedi. bikaç gün sonra da 2 tanesi çatlamaya başlamış dedi. gerçi olmadı o ay da:)) dediğin gibi tamamen şns ve kısmet.

SIKMA CANINI DEDĞİN GİBİ HEREŞY KİSMET BAK BEN BU AY SALDIM YAPIYORUM NE GERGİNLİK NE STRES OHH BE KÇ YUMRUTAM VAR YUMURTAM VARMIÇATLADIMI BİLMİYORUM VEEE GAYETTE RAHATIM .BAKALIM NE OLCAKA

BİRAZDA REGLİ GÜNÜMÜ KESTİREMEDİĞİM İÇİN TESTTE YAPAMAM HERHALDE:)):roflol:

GÜnaydın herkese;
bugÜn duyduĞum bılgıyı paylaŞayım sızlerler Şımdı bız saĞ ve sol olmak Üzere ıkı adet yumurtalıĞa sahıbız yaa ve o ay hangı taraf kalıtelı yumurta olacaksa domınat olan gelıŞıyo ama hangı tarftan yanı tÜp olarak saĞ mı sol mu o bellı olmuyomuŞ hangı tÜp kaparsa ımıŞ. Çok ŞaŞırdım

ay topiğimiz yalnız kaldı .

heoz gel hemen topiğin çok sessiz ..

bende kendi kendime yazayım bari

tatile gideceğim bend ediğer hafta ohh sefam olsun gezeceğim allahım inş bide bebek haberi ile dönerim tatilden

benimde bu gün sonuncuyu alacağım demek aynı gidiyoruz ben 28 günde bir oluyorum sat 26 nisandı bakalım hayırlısı inş. ikimizinde ikizi olur:1hug:
26 mayis
adet baslangici

27

28

29

30

31

1 haziran

2

3

4

5
Fruchtbar (w) yumurtanin olustugu gun kiz bebek icin

6
Fruchtbar

23 7
Fruchtbar

8
Sehr fruchtbar

9
yumurtanin catladigi gun erkek bebek icin

10
ikinci bir sans erkek bebk icin

11

Son düzenleme:

merhaba canım bune banada linkini göndersene bende bakayım benim elimdede bir link var ama bu daha orjinal geldiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…