Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi yaa iyi yolculukalr iyi tatiller artık bakarım çıakrım sende gel buraya ben gelirim senin oraya iyimi
merhaba, biraz önce forumda bir mesajınızı gördüm sanırırm klomenle hamile kaldınız. ilk önce tebrik ederim hayırlı olsun.ben de 1 ay klomen kullandım 2 tane yeterli olgunlukta yumurtam oluştu fakat hamile kalamadım..bir sonraki ay ilaç kullanmadım..üçüncü ay yine klomen kullandım istenen kalitede yumurtam oluşmadı hiç ara vermeden 1 hafta boyunca gonal f iğne oldum bu süreç sonunda 5 tane sağlıklı ve istenen olgunlukta yumurtam oluştu..ovitrelle çatlatma iğnesi oldum..5 günlük ilişki sonucunda ikizlerime hamile kaldım..zor bir süreç geçirdim hamilelikte de ama çok şükür 38. haftada bir kız bir erkek bebeklerim sağlıkla dünyaya geldiler..
inşallah tedavileriniz hayırlı olur..sağlıkla ve tez zamanda gelir melekleriniz..
merhaba, biraz önce forumda bir mesajınızı gördüm sanırırm klomenle hamile kaldınız. ilk önce tebrik ederim hayırlı olsun.
benim sormak istediğim, ben de 1 yıldır bebek istiyorum fakat olmuyor. ultrasonda yumurta sayım 5 çıktı. 13. günki kontrolde de çatlama gerçekleşmiş bi sorun yok dedi doktor. fakat olmadı. bikaç ay sonra ben başka bir doktorda hormon testi ve hsg yaptırdım onlarda da sorun çıkmadı. eşimin değerleri de normal çıkıyor. her doktor aynı cevabı veriyor, bekleyin. ama ben beklerken geriliyorum çok fazla. artık eşimle aşılama düşünüyoruz ama nasıl olacak bilemiyorum. forumda yazanların çoğu önce ila ve iğneyle başlamış fakat benim yumurtalarda bir sıkıntı yok. buna rağmen gerekli midir, nasıl bir süreçtir bu kafam karıştı. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba Kızlar! Bugün klomenin 5 .günündeyim ve 3 gündür feci duygusallaştım benim gibi olan varmı?
mervemcu çok teşekkür ederim. haklısın tamamen stresle alakalı. şimdi ben burda ilaçl 2 yumurta oluşup da ikiz riskini okuyunca çok şaşırdım. doktor bana çünkü ilk genel kontrole gittiğimde 5 tane boyutları iyi yumurtan var dedi. bikaç gün sonra da 2 tanesi çatlamaya başlamış dedi. gerçi olmadı o ay da:)) dediğin gibi tamamen şns ve kısmet.
canım klomen hormon ilacı tabi bizi heryönlü değiştiriyo budaa bi yan etkisi beni sinirli yaapmıştı senide duygusal yapmış hormon..
26 mayisbenimde bu gün sonuncuyu alacağım demek aynı gidiyoruz ben 28 günde bir oluyorum sat 26 nisandı bakalım hayırlısı inş. ikimizinde ikizi olur:1hug:
26 mayis
adet baslangici
27
28
29
30
31
1 haziran
2
3
4
5