ya heozcum aklıma geldide horman sonuçları ile tüpün ne alakası var ki rahim filmi sadece rahmi değerlendirmiyor tüplerin geçirgenliğinede bakıyor çünkii aman kafanı akrıştırmayım ben boş ver sen beni inş bu ay hamiş olursun sende bende isteyen herkeste
kadın sanırım sıkıntı yaşamamı istemiyor bide bir kızım varya ona güveniyor galiba yoksa dediğin gibi alakası yok rahimle hormonların cnm bu arada senin kasık ağrın avrmı bende sabahtan beri ağrı var
ahaaaaaaaa yumurtluyosun ne olur dün birlikte olduğunuzu söyleee .
bende spermin 10 saate yumurtanın olduğu yere gittiğini öğrendim inan çok şaşırdım ben hep şey derdim ya yumurtlayıncada olur nasıl olsa 24 saat yaşıyo diyodum ama sperm 10 saatte orda olabiliyo
valla bende ağrı varda öle rahatsız edecek gibi değil kendimi dinlersem anlıyorum yani hatta sol tarafımda daha fazla gibi ama orda tüpüm yokkkk ama ara ara sağ taraftada hissediyorum ufffff doktora gitmedim de hep bir gizem olacak benimkieyvahedigeldismile
dün akşam oldu :kedi:
bence seninde 2 taraftada yumurtan vardır bu sefer ben çok net hissediyorum akıntı ve ağrıları
klomenle akıntılar hep krem gibiydi bu sefer uzayan akıntıyı gördüm
bu ay bende akıntıyı gördüm
benimde klomenle kurmuştu resmen hiç bir ıslaklık bile hissetmedim hatta düşün ağrılı oluyodu
ben yumurta oluşmadı sanmıştım doktor iki tane deyince şaşırmıştım bide dip bilgi zaten bu ıslaklık ve akıntı spermlerin tüpe ulaşamsını ve uzun süre yaşamsını sağlıyolarmış şimdi düşününce kuruydum ben -tatlicadiarzu-
bundan sonraki süreç daha heyecanlı olacak bizim içinolumunekankayizsmile
şimdi heozcum sen çıkacaksın biliyorum ama bana bilgi ver hayattım geçen ay bizim hemen hemen aynı anda regli başladı ve aynı anda olduk senin yumurtlama ne zaman olmuştu ben ayın 7 sinde çatlama iğnesi verdi doktor 36 saat sonra gün aşırı ilişki dedi biz buna uyduk olmadı ben 18 gün sonra çatlamış oldu ve 31 gün sonra regli oldum ölemi yaaaa valal alalk bulak oldum yaaaaaben ne zman yumurtluyacağım ben deki programa 3 sat tarihi girdim 30 günde bir regli dedi 15 yazdım ayın 8 si yumurtlar demiş enin ısı ne diyor-tatlicadiarzu-
cnm ben 28 günde bir regl oluyorum bana yarın gösteriyor eğer sen düzenli 30 günde bir oluyorsan 9- yada 10 haziranda yumurtanın çatlaması lazım daha geç olursa adetin gecikir cnm geçen ay benim 2 yumurta vardı emin olamadım ama 13. gün ve 20. gün diye tahmin ettim ama bu ay en geç yarın çatlar bugün epey ağrı var zaten boyutlarda çatlamak üzere olduğunu gösteriyor ateş durumundan anlarım çatladığını yarın ateş yükselirse bu gün çatladığını gösterecek cnm yarın bakarız ateşe ben çıkıyorum öpüyorum seni çalışın bugün mutlakaa.s.
heoz nerdesin ayooollllllllllll
burdayım cnm günaydın
bir arkadaşım besin zehirlenmesi geçirmiş yanıma geldi tedavisi ile uğraştım napıyorsun iyimisin?
geçmiş olsun hayatım bişey sorcam cabım benim akıntının rengi ve kıvmı değişti
daha beyaz ve yoğun artık bu ne demek yumurtladım mı şimdisempatiksalakcinni
bilmiyorumki cnm bi araştırayım
aslında ben biraz baktım yumurtladıktan sonra olurmuş bu durumda ben haftasonu yumurtladım bakalım nasıl olacak benim normal adet düzenime göre beklenen oldu aslında klomenle biraz şaşırmıştı yaa :hulya:
evet cnm beyaz akıntı ovülasyon sonrası oluyor genelde araştırdım biraz kokusuz ve krem gibi dimi akıntın
işte tamda öle yani öncesi daha renksiz ve sünüyodu bu daha az sünüyo ve beyaz renkte aha vallakaydirigubbakcemile2 kaçırmadıkda ama inş olmuştur. yaaaaaaa